Sayfa 765/1005 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,113 - 6,120 arası.

Konu: Viop LXV

1. CHP davası.
    Akp'nin YSK üyesinin sozleri:
    YSK kararı bozulursa sistem aĺlak bullak olur.
    En sonunda iktidar tarafında biri aklı başında konuştu.

Mühürsüz oylar zamanında YSK geçerli saydı.
    Cumhurbaşkanı 'atı alan Üsküdar'a gecti'

2014 Ankara BB seçimlerinde YSK alalacele mazbatayi Gokcek'e verdi itiraz bile edilemedi.
    Chp kurultayı YSK onayladı.
    Butlan olasılığı yok.
    Duruşma ileri tarihe atılır. Biraz daha gündem gereksiz konularla meşgul edilir.

Daha da ilginci dün paylaştım. Trolun birinin yazısı üzerine.
    Dağıtıldığı söylenen telefon modeli kongre yapıldığı donemde henuz piyasada yok.

Bakınız Ergenekon, Balyoz davalarını.

2. https://gazeteoksijen.com/turkiye/ak...ak-olur-245282

AK Parti’nin YSK Kontenjan Temsilcisi Recep Özel, CHP 38. Olağan Kurultayı davasına ilişkin olarak, "YSK’nın verdiği kararı asliye ceza mahkemesi ya da ağır ceza mahkemesi bozamaz. Bozmamalı. Böyle bir şey olamaz. Bütün sistem allak bullak olur eğer mahkeme bu kararı bozarsa. Çok çok yanlış olur" ifadelerini kullandı.

Nefes gazetesine konuşan AK Partili Recep Özel, kurultayın seçim kısmını, mazbatayı düzenleyenin ve onaylayanın YSK olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“YSK’nın verdiği kararı asliye ceza mahkemesi ya da ağır ceza mahkemesi bozamaz. Bozmamalı. Böyle bir şey olamaz. Bütün sistem allak bullak olur eğer mahkeme bu kararı bozarsa. Şu anda asliye hukuk mahkemesi ‘İbra oldu mu, başkanlık divanı oluştu mu?’, bu konularda karar verebilir. Bir usulsüzlük görürse, bunun seçim kısmıyla ilgili herhangi bir karar vermesi çok çok yanlış olur."

Kurultayın ardından YSK’ya yapılan itirazların sonuçları açısından olumsuz bir değerlendirme olup olmadığı sorusuna karşılık Özel, "Yok, kendi sürecinde itirazlar gelmişti, onlar reddedildi bitti. Ama yeni bir olay çıkar da YSK yeniden değerlendirir mi bilemem ama öyle bir şey şu ana kadar hiç olmadı” hatırlatmasında bulundu

butlan sultan.. mutlak türkan.. butlan ulan... butlu hayriye.. bultan mutlan ulan... turbunan.. şalgamınan...

mutlu uyu ulan

neeeeeeeeeee...

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Filistinli Araştırmacı Yazar Muin Naim: İran'dan sonra hedef Türkiye olacak
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Naim, İsrail'in bölgesel stratejisinin sıradaki adımının Türkiye olduğunu şu ifadelerle netleştirdi:"İran'ı niye hedef aldılar? İlk önce 'kimyasal silahı var' dediler. Sonra anlaşıldı ki nükleer silahı yoktu, yalan söylediler. Ama İran'ı bitirdiler. Şimdi Sudan da aynı senaryoya maruz kaldı. Türkiye hedefte midir diyorsunuz? Daha 24 saat olmadı, Netanyahu'ya çok yakın bir gazeteci ne dedi biliyor musunuz? 'Artık İran'ı bitirdikten sonra hedefimiz Türkiye.' Net. Ben söylemiyorum, onlar söylüyor. Yıllardır bunu anlatıyorum. İsrail'den daha güçlü bir Türkiye'yi asla kabul edemezler."
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Gerçek MÜSLÜMAN olsalar bunlar yaşanmaz.

G.Kore yi 10 katlardık o kadar. Güneş paneli işi ve ruzgar işi ile rusyadan gaz bile almazdım.
    Akkuyuda aynı s400 gibi başa bela hiç bir şey olmasa doğamıza zarar.kanadalılar altın işi siyanür katliamı ve sonuç burada ot bitmeyecek su kullanılamıyacak.

Ben 1 TL çalanı bile affetmem ve olmayan çalmayı yıkıyorlar Masumlara bu öncedende yapıldı ve etmeyin eylemeyin dediğim kişiler vardı arkadaşlığımı sonlandırdım.
    sorun orada işte ama anlaması zor bazıları için, bunlar gerçek müslüman oldukları için oluyor zaten.!!

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    butlan sultan.. mutlak türkan.. butlan ulan... butlu hayriye.. bultan mutlan ulan...
    Ben de aynı durumdayım. Şu yazı doyurucu: https://www.msn.com/tr-tr/haber/gund...2c9b8184&ei=22

Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Ben de aynı durumdayım. Şu yazı doyurucu: https://www.msn.com/tr-tr/haber/gund...2c9b8184&ei=22
    okumuyorum bile haberleri... mutlu butlu iyi böyle

Sayfa 765/1005 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •