Sayfa 773/980 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon
Arama sonucu : 7835 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Birçok arkadaşın tahmin ettiği gibi dava ertelenmiş.
    Amaç içeride ekonomik anlamda sikisan Akp'nin, gündemi boş işlerle meşgul etme isteği.
    Sürekli Siyaset üzerine piyasa ile ilgili yanlış strateji kuruyorsun. Bir dost. Bu kafayı değiştirin sonra çok üzülürsünüz. Piyasa denen şey sizin düşündüğünüz gibi çalışmaz. Hatta topicteki genel kanı da bu ve bence yanlış. Ben burada siyaset üzerine yazı yazmak için bulunmuyorum.

Pit & Mathias tebrik ediyorum. Bana göre short olup aradaki dalgalanmaları da iyi değerlendiren arkadaşlar var onları da tebrik etmek lazım.Hatta bu arkadaşlar bence daha zor bir iş yapıyor.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Dava ertelendi, günlerdir endeks dip yapıp yukarı gitmek istiyor diye yazıp durdum.Temmuz vade Hazirandan daha yukarıda kapanacaktır.
    pit abey temmuz vade kapanışını bilmem fakat 25 puan kaldı 11.575 e beni stop etse de lonk girmem. bugün eksi bile kapatabilir belli mi olur.

3.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    pit abey temmuz vade kapanışını bilmem fakat 25 puan kaldı 11.575 e beni stop etse de lonk girmem. bugün eksi bile kapatabilir belli mi olur.
    ben uzun vade grafiğimin dediğini söylüyorum, ama o grafiği viop için kullanmam. o graf benim bes hesabı için.
    viop için 15 dk ve saatlik grafik kullanırım,şuan ikisinde de sat sinyali yok. sat sinyali gelirse de ekran başından ayrılma durumum olacaksa toplantı vb nedeni ile pozisyon açmam.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

1 haftadır belliydi zaten davanın erteleneceği borsa fiyatlamıştı , hala bedava para dağıtmaya devam ediyolar , senelerdir söylerim dünyada böyle borsa yok , iyi haberler beşyüz kere fiyatlanıyo kötü haber bir kere fiyatlanıyo...

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sürekli Siyaset üzerine piyasa ile ilgili yanlış strateji kuruyorsun. Bir dost. Bu kafayı değiştirin sonra çok üzülürsünüz. Piyasa denen şey sizin düşündüğünüz gibi çalışmaz. Hatta topicteki genel kanı da bu ve bence yanlış. Ben burada siyaset üzerine yazı yazmak için bulunmuyorum.

Pit & Mathias tebrik ediyorum. Bana göre short olup aradaki dalgalanmaları da iyi değerlendiren arkadaşlar var onları da tebrik etmek lazım.Hatta bu arkadaşlar bence daha zor bir iş yapıyor.
    Şimdi. Temmuz da kallavi faiz indirimi ve belki! de yeni ekonomik program. Belli mi olur ?

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku

shorttan para kazanabilen arkadaşları bende tebrik ediyorum, gerçekten zor bir iş.
    öte yandan tam da sizin dediğiniz gibi siyasete fazla kafayı taksak hiçbir zaman pozisyon alamayız. o nedenle özellikle viopcular için teknik dışında yol haritası yok. o şöyle olur, bu öyle olur vs tahmin yapmaya çalışırken piyasa fırsatları kaçar...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku

Teşekkür ederim.
    Siyasi gelişmelerden bağımsız piyasa yokki Keske olsa..
    Hükumete yakın olan kişiler ya da haberi önden alanlar bize göre 1-0 önde değil mi?
    Ben hisse taşıyorum ve genelde yoğun bir al sata girmeden alıp bekliyorum.

8. Zdx&Lunar Soul, pit, Mathias abeyler haklısınız bist tekniği yukarı gitmek istiyorum diye bağırıyor. fakat yurtdışının %3-5 yukarı potansiyeline karşı %30-50 aşağı potansiyeli bistte yukarı hareketleri sınırlıyor maalesef. Bakalım yurtdışı düşüşlerinde nasıl davranacaklar.

Sayfa 773/980 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •