Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Mekâný cennet olsun yiðitlerimizin.
ÞEHÝT
Þehitler yatmaktadýr kalbimizin en derininde
Her anýmsamanýn anmanýn anýnýn ötesinde
Yýkanmýþtýr al kanlarýyla memleket topraklarý
Havada kuþ izi var cennettedir al sancaklarý
Yok abi ben senin gibi zamanlama yapamam, aylarca suyuniçinde beklerim, bak 1bucuk yýldýr kaç tane sayfa eksilttik
https://www.hisse.net/topluluk/showt...11#post6632311
Yani diyeceðim þudur ki,
"Ýhtiyacýn olmuyan parayý borsaya yatýr. " kalýplaþmýþ bir cümle bana göre, kaç sene ihtiyacýn olmuyacak? 5 mi 10 mu yohusa ölünce mi
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Benim mahdum sabah annesine mesaj atmýþ, bu akþam mesaiye kalýcam beni merak etmeyin deye. Kerata üc guruþ fazla kazanmak için fabrikada fazla mesai yapýyor. Halbukisi paraya ihtiyacý yok, ekmek elden su gölden, oysaki evin tüm ihtiyacýný ben karþýlýyorum
Anasýna sorucam sende mi oðlanýn keseyi sýrtýna diktin deye, çok paragöz oldu. Evlenmeden önce evim arabam olsun istiyor.
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Otel anasýný satim![]()
Abi borçsuz, kredisiz, kaldýraçsýz; asýl mesleðini ihmal etmeyecek, ailene karþý seni aciz içinde býrakmayacak tarzda borsaya ya da herhangi bir araca yatýrým yap yani gözü para hýrsý bürümesin... Bulaþýk makinesi aldýk, herkes mutlu. (Yolun baþýndakiler için konuyu iyice açtým abi, sizin bunlarý kastettiðimi bildiðinizi biliyorum. Muhabbet olsun diye...)
Son düzenleme : TEK; 07-07-2025 saat: 20:17.
Yer Ýmleri