Sayfa 774/977 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon
Arama sonucu : 7815 madde; 6,185 - 6,192 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim.
    Siyasi gelişmelerden bağımsız piyasa yokki Keske olsa..
    Hükumete yakın olan kişiler ya da haberi önden alanlar bize göre 1-0 önde değil mi?
    Ben hisse taşıyorum ve genelde yoğun bir al sata girmeden alıp bekliyorum.
    Var olmaz olur mu? Ben kimseden haber alarak yazmıyorum. Seninde yazılarını okuyorum cidden sen kıymetli bir arkadaşsın ondan dayanamadım artık senden alıntı yaptım yazdım nazım geçer diye. Hasbel kader buradaki siyaset okuması son 1-1,5 yıl piyasada olanları ön görmeye yardım etmiş olabilir. Ama herşeyin bir sonu var. Burada bazı arkadaşlar bu sonsuz sürecekmiş gibi varsayıyor hep belki de canları öyle istiyor. Ama bundan sonrası öyle olmayabilir. İşlerin rast gitsin.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. herkes yine bilmiş paraya çeviremediğin öngörünün piyasada anlamı yoktur bu teknik içinde geçerli.
    soralım varmı cumadan long olan
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    Zdx&Lunar Soul, pit, Mathias abeyler haklısınız bist tekniği yukarı gitmek istiyorum diye bağırıyor. fakat yurtdışının %3-5 yukarı potansiyeline karşı %30-50 aşağı potansiyeli bistte yukarı hareketleri sınırlıyor maalesef. Bakalım yurtdışı düşüşlerinde nasıl davranacaklar.
    Yurt dışı giderken de biz nal topladık ama o ara. Tek sıkıntı ortadoğu cidden karışmasın yeter.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Dr. Barış Esen
    @barisesen
    ·
    1d
    Risk primi düştü, Türkiye'nin CDS'i 300 puan altına geriledi.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5. Cumaya kadar piyasa şort ağırlıklı trade ediyordu INSIDER olarak.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    herkes yine bilmiş paraya çeviremediğin öngörünün piyasada anlamı yoktur bu teknik içinde geçerli.
    Ben long yapmam Zaten mal çok yazılarımdan belli. Cuma günü de ekstra orta uzun vade taşımak için portföylere mal aldırdım.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    herkes yine bilmiş paraya çeviremediğin öngörünün piyasada anlamı yoktur bu teknik içinde geçerli.
    Ben bugün fışkırttırır diye tahmin ediyordum ama bu kadar da olucağını tahmin edemedim malesef şortları erken çektik
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    11.450 den de kondu cortların maliyeti 11.375 oldu artık ellemem. stopu 11.575. bol şans.
    stop olduk. 11.500 e değerse tekrar cort şeklinde emir girildi aynı miktar. ben çıkar.

Sayfa 774/977 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •