Tcd fonu yonetenler anlik degisimmi
Yapiyorlar degisken fonun anlami bumudur
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tcd fonu yonetenler anlik degisimmi
Yapiyorlar degisken fonun anlami bumudur
By ozel sektor borclanma fonlari pazartesi 3 gun getirisi normal gunden yuksekmidir yoksa hisse fonlari gibidir? Yani ppf gibi mi calisiyor?
Acc aylik dibi gördü gibi yada pazartesi görecek diye düşünüyorum. 15 inden sonra tırmanışa geçebilir. Fakat bistte %70 düzenli yükseliş gördüğümde bir daha acc ye girmem. Mac uyar. Ayrıca 20 ocaktan sonra bu gidişle en son siralara yerleşir 20 ocagin ekmegini yiyor. Ha benim istedigim aylik temiz 5k verse yeter. Bir de kafami karistiran 1 haftada 6000k kadar çıkış oldu. Aynı gün net pay degeri bildiriyor mu. Yoksa erteleyip çıkışlar sonrası sıralamayi yukseltmek icin ertesi günlere pay degeri devredebiliyor mu. Buna imkan var mı. Halen beklemedeyim %100 acc ne çıkar bahtımıza görecegiz hep birlikte.
Fonbulda acc orani yaziyor
Ustad fonbul diye site var gunluk encok artan ve dusen.10 fonun orani var
Orda yazan oran dogrumudurASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok üstad kısa vade her gün degistiriyorlar varantları. Surekli oran degisiyor. Ya bir ayda fon ikiye katladı yonetemiyorlar. Veya panikliyorlar öngöremiyorlar. Ama sağlam hisseye girip terste kalmak nedir. Hiç şans vermiyorlar. Fazla garantici olmak da risktir. Risk yoksa sermaye de azalacaktır. Kaza riskini göze almazsan araçla yol katedemezsin
Tablolardan TCD tahmini yapmak zaten çok zor. Çok hızlı büyüyen ve agresif bir yatırım stratejisine sahip bir fon öngürelebilirliği çok fazla değil. O yüzden pek fazla yorum yapmıyorum. Mayıs ayından beri getirisine kimsenin birşey diyeceğini sanmıyorum. Bugün TCD dağılımında %1,46 düşüş gözüküyor ama TCD'de çok farklı bir değer gelebilir Pazartesi.
Bugünkü pay sayısı ve fon toplam değerine göre Çarşamba günü yaklaşık 1 milyon pay, 2 milyon TL'lik ACC satılmış. Tabi giriş ne kadar oldu bilmediğimiz için daha fazlada satış gerçekleşmiş olabilir. Performans bu şekilde devam ederse çıkışlar haftaya daha da artabilir.
Acc' yi kötü zamanda almışım %1'e yakın zararım var. Hadi endeks düşerken zarar etsem sıkıntı yok da bu arada endeks de rekor kırdı. Ama acele etmeden bekleyeceğim yılbaşına kadar işler düzelirse portföyü artırırım üç ay sonra tekrar bakarım işler güzelse tamamını Acc yaparım. Benim için aylık %4-%5 düzenli gelir yeterli. Stopaj olmaması da çok güzel...
Acc nin ..... devamini getirin beyler ben icerden yeni ciktim😂
Bu fon işi de iş değil.
Sabahtan akşama kadar ne oluyor diye habire kontrol, gece 1,5'ta MKK kontrollleri.
Cidden bu iş böyle ne kadar devam edebilir.
Herkes stresli.
Halbuki 2 sene önce ne rahattım.Mevduattan başka bir şey bilmezdim.
Aslında çekilir dert değil bu iş.:)
Muhtemelen şu foruma yazan yazmasa da okuyan herkes stres içinde.
Bir yolunu bulup kurtulmak lazım bu stresli işlerden.
Hadi ordan
Bizi bu ise siz soktunuz
Mevduat topiginda tikirdiyorduk
Enson ingle kavga etmistim
21 den 19 a dusurduler diye
Siz dediniz 19 nedir
Gel burada anl var fil var 25 veriyor
Bizi bu duruma siz dusurdunuz.aslinda bilimkurgu filmindeki gizli oyuncu gibisiniz
Kazanıyorsanız çok stres yapmıyor ama kaybediyorsanız sınır stres tavan yapıyor.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kokmus fon yarismada da geriye attirdi beni
Son duzluge giriyoruz saglama alayim diye acc almistim agzima etti...hem sanal hem reelde kaybettirdi bana...
ne güzel likit fonlarda takılıyorduk altın gümüş takılıyorduk hisse yoğunlara girdik gireli uykuya hasret kaldık gece mkk bekle sabah tefas bekle gün içi bist takip sheet takip valör hesabı vs. haftasonu apayrı cuma gününden nefret eder hale geldik yaşlanma hızımız artıyor resmen :D
1.5 eksi kabul edilebilir bir değer.Bistin %5 değer kazandığı bir ortamda %30 yakın getiri elde etti.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acc %-0.54
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya asil sucluyu atliyoruz
Basligin sahibi
Bizi buna o bulastirdi
Gunahini almayayim ama okt yi de o bulmustu
Risk 2 seviye fon alinmaz diyorduk
Adam 7 ye cikardi bizi
Geldi gitti boyner alalim dedi aklima girdi