Sayfa 782/1000 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 6,249 - 6,256 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Ustad fonbul diye site var gunluk encok artan ve dusen.10 fonun orani var
    Orda yazan oran dogrumudur
     Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Bende 0 kar ve 0 zararla sattim! ama Sali gelecek hesaba umut pazartesi kar olsun end azindan
    Bende eib alcagim
    ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Asıl sorun şu.
    Türev dediğimiz şey aslında VİOB
    Acaba bugün sonuç doğuran vadeli işlemler mesela 90 gün öncenin kontratları olabilirmi.
    90 gün önceki kontratın acısı vade bugün dolduğu için yeni çıkıyor olabilirmi?
    Yoksa kısa vadeli kontratlarmı yapıyorlar
    Yok üstad kısa vade her gün degistiriyorlar varantları. Surekli oran degisiyor. Ya bir ayda fon ikiye katladı yonetemiyorlar. Veya panikliyorlar öngöremiyorlar. Ama sağlam hisseye girip terste kalmak nedir. Hiç şans vermiyorlar. Fazla garantici olmak da risktir. Risk yoksa sermaye de azalacaktır. Kaza riskini göze almazsan araçla yol katedemezsin
    Yatırım tavsiyesi değildir. tavsiye olarak değerlendirilemez. Her zaman kendi kararınızı kendiniz veriniz.

3.  Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Admustafa fonlarda ter alan hisselerin bir listesini yapmıştı ama kaldırdı.Nedendir bilmem, tcd ile ilgili konularda pek cevap vermiyor.Bende liste yok ama tahminim 0.30 gibi eksi ya gelir ya gelmez.
    Tablolardan TCD tahmini yapmak zaten çok zor. Çok hızlı büyüyen ve agresif bir yatırım stratejisine sahip bir fon öngürelebilirliği çok fazla değil. O yüzden pek fazla yorum yapmıyorum. Mayıs ayından beri getirisine kimsenin birşey diyeceğini sanmıyorum. Bugün TCD dağılımında %1,46 düşüş gözüküyor ama TCD'de çok farklı bir değer gelebilir Pazartesi.

4.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Ustad fonbul diye site var gunluk encok artan ve dusen.10 fonun orani var
    Orda yazan oran dogrumudur

Tabi dogrudur her gun icin

5. Bugünkü pay sayısı ve fon toplam değerine göre Çarşamba günü yaklaşık 1 milyon pay, 2 milyon TL'lik ACC satılmış. Tabi giriş ne kadar oldu bilmediğimiz için daha fazlada satış gerçekleşmiş olabilir. Performans bu şekilde devam ederse çıkışlar haftaya daha da artabilir.

6. Acc' yi kötü zamanda almışım %1'e yakın zararım var. Hadi endeks düşerken zarar etsem sıkıntı yok da bu arada endeks de rekor kırdı. Ama acele etmeden bekleyeceğim yılbaşına kadar işler düzelirse portföyü artırırım üç ay sonra tekrar bakarım işler güzelse tamamını Acc yaparım. Benim için aylık %4-%5 düzenli gelir yeterli. Stopaj olmaması da çok güzel...

Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Dun alis verdim bugun hes.gecti

Sikinti yapma
    Mujtemelen 500 tl iceri girdi ama p.tesi fazlasi gelir..

Acc nin ..... devamini getirin beyler ben icerden yeni ciktim😂

Sayfa 782/1000 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •