Originally Posted by Webster Selcuk bugun cuma ama dayanamadim Acc nin anasini anarak ful satis girdim... Sali sabahtan itibaren 20 k lik tabiki 10 k 10 k seklinde dussede artsada fid ve tcd alacagim duzenli...belki aralara tte bypasi yaparim...syg...ytd Bende 0 kar ve 0 zararla sattim! ama Sali gelecek hesaba umut pazartesi kar olsun end azindan Bende eib alcagim
Ustad fonbul diye site var gunluk encok artan ve dusen.10 fonun orani var Orda yazan oran dogrumudur Originally Posted by shangil Bende 0 kar ve 0 zararla sattim! ama Sali gelecek hesaba umut pazartesi kar olsun end azindan Bende eib alcagim ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by cerento Ustad fonbul diye site var gunluk encok artan ve dusen.10 fonun orani var Orda yazan oran dogrumudur ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Tabi dogrudur her gun icin
tefas sayfasindan da bunu kontrol edebilirsiniz serbest fon lara pek bakmayin ama Originally Posted by cerento Ustad fonbul diye site var gunluk encok artan ve dusen.10 fonun orani var Orda yazan oran dogrumudur ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Forum Rules
Yer İmleri