Originally Posted by Kartal Dzgn konuun, sluba dikkat edin. Sallayp sallamadm ay sonunda belli olur. Hadi bakalim takip edecem bu msjinizi
Originally Posted by eren2008 tcd gn sonu kapan oran nedir? SM-J710FQ cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi. Enaz 2.5 yapmistir
Originally Posted by Kartal ACC'ye dn sat emri verdim, para hesaba yarn gelecek. Gelecek olan paraya karlk dn ve bugn hisse senedi poziyonumu artrdm. Hayrls bakalm. Ben de diyordum kim cikti diye acc topladi Megerse senmissin
Originally Posted by Webster Enaz 2.5 yapmistir 2.5 az gibi ciddi endeks ykseliine pozisyon atlar hisselerin ortalamasda iyi ben spriz bir oran bekliyorum. SM-J710FQ cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Originally Posted by eren2008 2.5 az gibi ciddi endeks ykseliine pozisyon atlar hisselerin ortalamasda iyi ben spriz bir oran bekliyorum. SM-J710FQ cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi. Yukselise poz actiklarini nereden biliyorsunuz? Eger rygyo yu almamislarsa ki hep aliyorlar dediginiz gibi supriz bir oran olabilir...ama 2.5 civari olur bence Hisse oranlari 1.7 prim yapmis gorunuyor... Vurdularsa altindan vurmuslardie
Sanrm gnn en ok merak edileni ACC
Originally Posted by traderpanda fonlar virman iin ziraat yatrmla grtm tefas fonlarnn virman edilebildiini fakat kar kurumunda virman kabul edebilir durumda olmas gerektiini sylediler. hangi kurumu tavsiye ediyorsunuz nereye geelim. valor avantaj sunan firmalar hangileri Ziraat Yatrm'da durum nasl, rahatsz msnz ? Bir ikayetiniz yoksa kpramaya gerek yok.
Originally Posted by admustafa Sanrm gnn en ok merak edileni ACC Pm attim pangaci.su isi halledelim sana zahmet
Forum Rules
Yer mleri