Ustad fonbul diye site var gunluk encok artan ve dusen.10 fonun orani var
Orda yazan oran dogrumudurASUS_X007D cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Ustad fonbul diye site var gunluk encok artan ve dusen.10 fonun orani var
Orda yazan oran dogrumudurASUS_X007D cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Yok stad ksa vade her gn degistiriyorlar varantlar. Surekli oran degisiyor. Ya bir ayda fon ikiye katlad yonetemiyorlar. Veya panikliyorlar ngremiyorlar. Ama salam hisseye girip terste kalmak nedir. Hi ans vermiyorlar. Fazla garantici olmak da risktir. Risk yoksa sermaye de azalacaktr. Kaza riskini gze almazsan arala yol katedemezsin
Yatrm tavsiyesi deildir. tavsiye olarak deerlendirilemez. Her zaman kendi kararnz kendiniz veriniz.
Tablolardan TCD tahmini yapmak zaten ok zor. ok hzl byyen ve agresif bir yatrm stratejisine sahip bir fon ngrelebilirlii ok fazla deil. O yzden pek fazla yorum yapmyorum. Mays ayndan beri getirisine kimsenin birey diyeceini sanmyorum. Bugn TCD dalmnda %1,46 d gzkyor ama TCD'de ok farkl bir deer gelebilir Pazartesi.
Bugnk pay says ve fon toplam deerine gre aramba gn yaklak 1 milyon pay, 2 milyon TL'lik ACC satlm. Tabi giri ne kadar oldu bilmediimiz iin daha fazlada sat gereklemi olabilir. Performans bu ekilde devam ederse klar haftaya daha da artabilir.
Acc' yi kt zamanda almm %1'e yakn zararm var. Hadi endeks derken zarar etsem sknt yok da bu arada endeks de rekor krd. Ama acele etmeden bekleyeceim ylbana kadar iler dzelirse portfy artrrm ay sonra tekrar bakarm iler gzelse tamamn Acc yaparm. Benim iin aylk %4-%5 dzenli gelir yeterli. Stopaj olmamas da ok gzel...
Acc nin ..... devamini getirin beyler ben icerden yeni ciktim😂
Yer mleri