bu gün sektörden alfas güzel primli...dediğim gibi sektör hisselerinin hepsi birbirini destekliyor...muhakak birine güzel bir kap geliyor ve hep birlikte de çıkıyorlar...bu sektör hisseleri keyifli oluyor ...
Printable View
bu gün sektörden alfas güzel primli...dediğim gibi sektör hisselerinin hepsi birbirini destekliyor...muhakak birine güzel bir kap geliyor ve hep birlikte de çıkıyorlar...bu sektör hisseleri keyifli oluyor ...
biraz zor gibi ama umarım öyle olur...ben ereğliyi 39,14 ten almış ve 50 den satmıştım...ardından da gidip tekrardan 45 ten almıştım...ereğlideki maliyetim 35,50 idi...sonra gidip ereğliyi oyakc ile değiştirmiştim..yani oyakc 45 e çıkarsa ancak beni psikolojik olarak rahatlatır...
enerji sektörü dışındaki hisseler gıdım gıdım ilerliyorlar...öyle buradakiler gibi haftada %10-20 vermiyorlar...bence şu anda bulunduğumuz sektörün değerini bilmemiz lazım..
Formda 104 kişi
Bi yanım kârı realize et diyor diğer yanım halt yeme otur diyor :)
En azından kurbanlık parasını alıyım, noolur noolmaz.. Ytd
smrtg durdu bu sefer de alfas sektörü sürüklüyor...cwene de artıya geçerse şaşırmayacağım...:kahkah: bu sektör böyle..kardeş gibiler...hep birbirlerine destek oluyorlar..her hafta hisselerden birine de güzel bir kap geliyor...o yüzden de insanın içi rahat...
biraz önce bu yorumu yapmıştım...bizim cwene de şu anda 144 e gelerek artıya geçmiş...hayırlı uğurlu olsun..bu sektörün dayanışmasını seviyorum...bu dayanışma olduğu sürece sırtımız yere gelmez...:)
hayırlısı dostum...kısmetinde ne varsa onu yiyeceksin...şahsen buraları beni kesmez...ben bu hisseden çok daha fazlasını bekliyorum...arz olalı henüz %30 prim yapmış...seçimden olmasaydı bu hisseyi belki de 200 lerden ancak alabilecektik...seçimdeki belirsizlik ve bu belirsizliğin getirdiği endeks satışı sayesinde bu kadar güzel maliyetler yaptık...
toplama olgunlaştıkça çıkışının ivmelenmesini bekliyorum..bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı ??
Ben de daha primlenmediğini biliyorum lakin bu iş stress kaldırmıyor. Seçim olmasa umrumda bile olmazdı, zaten bi kısmını vericem. İlerleyen zamanlarda ekleme yaparım..
16 yıllık borsa hayatımda toplasam her halde 20 gün nakitte kalmamışımdır...:kahkah: bu sürede oluşan tüm stresleri yaşadım..o yüzden de seçim stresi inan bana çok hafif geliyor....insanın hissesi iyiyse her türlü kara geçiliyor...sürekli hisselerde bulunmak doğru mu ?? benim için bazen doğru bazen de yanlış olmuştur ama hissesiz ben huzursuz oluyorum...bu huzursuzluk hisselerin stresinden çok daha ağır geliyor bana...:kahkah: o yüzden de hisseler ile devam diyorum...
Arkadaşlar ne yaptınız primlendi falan ,, daha yenı başlıyoruz çay koy hancı :kahkah:,, bizim keltoşu çok heyecanlı görüyorum scooter binerken vardır bir oyun planı , cw güneşten elenktrık :kahkah:deyışi başka hoş :kahkah:!! 108.50 den yüklü mal aldı ,, altı ay sabretmek lazım bunda ,tabi keltoşu takıp edecegız bu arada,, şirket genel anlamda iyi ve prımsız şuan !!
https://i.hizliresim.com/j47dz4a.png
tombala . y t d
Sen iyi yırtmışsın ikiz kuleler uçaklar girdiğinde cnbc nin alt bandında izliyordum tüm para arat tekstildeydi 80 kuruştan aldığım hisse 3,15 lerdeydi uçaklar girdi taban telefona sarıldım hat düşmedi taa 1.60 a kadar izledik sonraki günler tam kabus olmuştu bitkisel hayata girmiştim saat 4 ten seans kapanana kadar uyumuşum
https://i.hizliresim.com/mu4h9ka.png
satıcılı olduğu halde hisseyi yukarı sürüyorlar bu tam bir ekip işi onların satması felan yok alt hesaplarına dağıtıyorlar . y t d
Endeks 2,85 artıda
benim ilk borsaya girişim 2006 yılında kuş gribinin ilk çıktığı günlerde banvit hissesi ile olmuştu...banvit 3,80 lerden kuş gribi nedeniye taban taban 1,60 lara kadar düşmüştü..ardından yavaş yavaş toparlanırken bir cuma günü 1,95 ten kapanışa yakın almıştım..kapanış cuma günü 1,96 dan olmuştu...cumartesi uğur dündarın arene programında tavuk sektörümüzde kuş gribi riski yoktur babındaki programı gösterildi...sonraki hafta cumaya kadar sabah ve öğle olmak üzere tavan tavan gitti...ilk bir haftada %60-70 civarı kazanmıştım....:kahkah:
tabi sonrasında çok kayıp ettim...başımdan geçenleri anlatsam herhalde burada herkes ağlar...neyse anlayacağınız 2006 yılından sonraki tüm olayları bire bir yaşadım...endeksi olumsuz etkileyecek aklınıza hangi olay varsa ben fuul yaşadım onları...ama dediğim gibi hissesizliğin verdiği huzursuzluk tüm streslerden ağır geliyor bana...
Bende vakıf risk sermayesi almıştım ilk hissem şimdilerde reha
Bişey mi kaçırdık endeks +3,20
gerçi seçim belirsizliği ortaya ilk çıktığında endeks 5,700 lerde idi...sonra bastıkça bastılar ta 4,300 e kadar indirdiler ve aylardır da işkence çektiriyorlar...belirsizlik bitmiş ise ?? artık endeks yoluna bakmalı diyor mantığım...o yüzden de hızla önceki çıkış trendine girmeli...enflasyonun çok yüksek olduğu ülkemizde borsa gerçekten de çok ucuz kaldı....
Bu başlığı şu anda 110 kişi okumaktadır. (12 üye ve 98 ziyaretçi)
keko, alamut1+, aras67, daraka, EYT, kartopu, kilavuz, kwon3+, plan10, polkenan23+, riva, yanak
arkadaşlar bizim forum neden bu kadar kalabalık acaba ?? ben bu kalabalığı başka forumlarda göremiyorum...ayrıcalığımız nedir acaba ??
dostum ilk seçimden önce zaten seninle ve tablet dostumuzla bayağı tartıştık...:kahkah: bence bir daha bu tartışmalara girmeyelim...bence borsada herşey nasıl ki net değilse bu ikinci seçimde de herşey net değil..bence her ihtimal var...ilk seçimde kılıçtaroğluna vermiştim bu seçimde tekrardan sandığa gitmek istemiyorum...(umutsuzluktan dolayı veya onlar ekonomiyi bozdu onların kucağında kalsın düşüncesi ile ) bakalım seçim günü karar vereceğim...benim evde üç oyum var...ya sandığa gitmeyiz yada gidersek de kılıçtaroğluna vereceğiz..
Nasıl ki düşüşler alım fırsatı ise çıkışlar da kâr realize fırsatıdır, seviyorum akşam pazarını.. Ytd
2020 eylül ayında borsaya girdim. Ondan önce ya dövizde ya da son zamanlarda altında paramı değerlendiriyordum. Öncesinde tamamen kumar gibi göründüğü için borsaya bulaşmıyordum, etrafımda borsada yatırım yapan da yoktu. Ancak borsa bambaşka imiş, insan tadını aldıktan sonra döviz falan kesmiyor, buradaki heyecan ve kazanma potansiyeli bambaşka, insana zengin olma ihtimalini sunuyor. Zaten döviz ya da altınla ancak sermayeni korursun, gerçek anlamda yatırım aracı değiller.
Ben de hissede olmadan duramıyorum, elimde hisse yokken hisselerin yükselmesi, elimde hisse varken düşmesinden daha zoruma gidiyor, bilmiyorum belki de aç gözlülük. Şu seçim artık geçse de artık portföyü fullesek.
dediğim gibi yukarıdan da alırım :)
bankof dünden kalan 50k onnu da bitirirse artık yukarı yaparlar mı bir zahmet?
Tek adam sisteminde meclisin işlevi yoktur.