bu gün sektörden alfas güzel primli...dediğim gibi sektör hisselerinin hepsi birbirini destekliyor...muhakak birine güzel bir kap geliyor ve hep birlikte de çıkıyorlar...bu sektör hisseleri keyifli oluyor ...
bu gün sektörden alfas güzel primli...dediğim gibi sektör hisselerinin hepsi birbirini destekliyor...muhakak birine güzel bir kap geliyor ve hep birlikte de çıkıyorlar...bu sektör hisseleri keyifli oluyor ...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
biraz zor gibi ama umarım öyle olur...ben ereğliyi 39,14 ten almış ve 50 den satmıştım...ardından da gidip tekrardan 45 ten almıştım...ereğlideki maliyetim 35,50 idi...sonra gidip ereğliyi oyakc ile değiştirmiştim..yani oyakc 45 e çıkarsa ancak beni psikolojik olarak rahatlatır...
enerji sektörü dışındaki hisseler gıdım gıdım ilerliyorlar...öyle buradakiler gibi haftada %10-20 vermiyorlar...bence şu anda bulunduğumuz sektörün değerini bilmemiz lazım..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Formda 104 kişi
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Bi yanım kârı realize et diyor diğer yanım halt yeme otur diyor
En azından kurbanlık parasını alıyım, noolur noolmaz.. Ytd
smrtg durdu bu sefer de alfas sektörü sürüklüyor...cwene de artıya geçerse şaşırmayacağım...bu sektör böyle..kardeş gibiler...hep birbirlerine destek oluyorlar..her hafta hisselerden birine de güzel bir kap geliyor...o yüzden de insanın içi rahat...
biraz önce bu yorumu yapmıştım...bizim cwene de şu anda 144 e gelerek artıya geçmiş...hayırlı uğurlu olsun..bu sektörün dayanışmasını seviyorum...bu dayanışma olduğu sürece sırtımız yere gelmez...![]()
Son düzenleme : keko; 26-05-2023 saat: 16:08.
Yer İmleri