Sayfa 81/342 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 641 - 648 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. bu gün sektörden alfas güzel primli...dediğim gibi sektör hisselerinin hepsi birbirini destekliyor...muhakak birine güzel bir kap geliyor ve hep birlikte de çıkıyorlar...bu sektör hisseleri keyifli oluyor ...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Zirveyi test etmesi haziran sonuna bile kalmaz
    biraz zor gibi ama umarım öyle olur...ben ereğliyi 39,14 ten almış ve 50 den satmıştım...ardından da gidip tekrardan 45 ten almıştım...ereğlideki maliyetim 35,50 idi...sonra gidip ereğliyi oyakc ile değiştirmiştim..yani oyakc 45 e çıkarsa ancak beni psikolojik olarak rahatlatır...

enerji sektörü dışındaki hisseler gıdım gıdım ilerliyorlar...öyle buradakiler gibi haftada %10-20 vermiyorlar...bence şu anda bulunduğumuz sektörün değerini bilmemiz lazım..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Formda 104 kişi
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Bi yanım kârı realize et diyor diğer yanım halt yeme otur diyor
    En azından kurbanlık parasını alıyım, noolur noolmaz.. Ytd

5. smrtg durdu bu sefer de alfas sektörü sürüklüyor...cwene de artıya geçerse şaşırmayacağım... bu sektör böyle..kardeş gibiler...hep birbirlerine destek oluyorlar..her hafta hisselerden birine de güzel bir kap geliyor...o yüzden de insanın içi rahat...

biraz önce bu yorumu yapmıştım...bizim cwene de şu anda 144 e gelerek artıya geçmiş...hayırlı uğurlu olsun..bu sektörün dayanışmasını seviyorum...bu dayanışma olduğu sürece sırtımız yere gelmez...
    Son düzenleme : keko; 26-05-2023 saat: 16:08.

6.  Alıntı Originally Posted by yanak Yazıyı Oku
    Bi yanım kârı realize et diyor diğer yanım halt yeme otur diyor
    En azından kurbanlık parasını alıyım, noolur noolmaz.. Ytd
    dostum kurbanlığın horoz mu, kuzu mu ,koç mu ,dana mı ??

gesanda ben hep sabır ile bekliyordum ama yakın dostlarım sürekli sat da sat diyerekten bana baskı kuruyorlardı... gesanda ilk satışımı 3,5 kat kazandıktan sonra yapmıştım..

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum kurbanlığın horoz mu, kuzu mu ,koç mu ,dana mı ??
    Söylemesi ayıp toklu derler buralarda..

Sayfa 81/342 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •