ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Bende vakıf risk sermayesi almıştım ilk hissem şimdilerde reha
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Bişey mi kaçırdık endeks +3,20
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
gerçi seçim belirsizliği ortaya ilk çıktığında endeks 5,700 lerde idi...sonra bastıkça bastılar ta 4,300 e kadar indirdiler ve aylardır da işkence çektiriyorlar...belirsizlik bitmiş ise ?? artık endeks yoluna bakmalı diyor mantığım...o yüzden de hızla önceki çıkış trendine girmeli...enflasyonun çok yüksek olduğu ülkemizde borsa gerçekten de çok ucuz kaldı....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Bu başlığı şu anda 110 kişi okumaktadır. (12 üye ve 98 ziyaretçi)
keko, alamut1+, aras67, daraka, EYT, kartopu, kilavuz, kwon3+, plan10, polkenan23+, riva, yanak
arkadaşlar bizim forum neden bu kadar kalabalık acaba ?? ben bu kalabalığı başka forumlarda göremiyorum...ayrıcalığımız nedir acaba ??
Yer İmleri