ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Sen iyi yırtmışsın ikiz kuleler uçaklar girdiğinde cnbc nin alt bandında izliyordum tüm para arat tekstildeydi 80 kuruştan aldığım hisse 3,15 lerdeydi uçaklar girdi taban telefona sarıldım hat düşmedi taa 1.60 a kadar izledik sonraki günler tam kabus olmuştu bitkisel hayata girmiştim saat 4 ten seans kapanana kadar uyumuşum
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Endeks 2,85 artıda
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
benim ilk borsaya girişim 2006 yılında kuş gribinin ilk çıktığı günlerde banvit hissesi ile olmuştu...banvit 3,80 lerden kuş gribi nedeniye taban taban 1,60 lara kadar düşmüştü..ardından yavaş yavaş toparlanırken bir cuma günü 1,95 ten kapanışa yakın almıştım..kapanış cuma günü 1,96 dan olmuştu...cumartesi uğur dündarın arene programında tavuk sektörümüzde kuş gribi riski yoktur babındaki programı gösterildi...sonraki hafta cumaya kadar sabah ve öğle olmak üzere tavan tavan gitti...ilk bir haftada %60-70 civarı kazanmıştım....![]()
tabi sonrasında çok kayıp ettim...başımdan geçenleri anlatsam herhalde burada herkes ağlar...neyse anlayacağınız 2006 yılından sonraki tüm olayları bire bir yaşadım...endeksi olumsuz etkileyecek aklınıza hangi olay varsa ben fuul yaşadım onları...ama dediğim gibi hissesizliğin verdiği huzursuzluk tüm streslerden ağır geliyor bana...
Yer İmleri