Böyle iyi, pekiii
Printable View
Böyle iyi, pekiii
Dedimya haklı olabilirsin diye ama sen hala uzattıkça uzattın mevzuuyu
Amaç ne
Neyin ispatına uğraşıyorsun
Bilmediğimi ispatlıyorsan eğer,
Ben zaten bildiğimi iddia etmedim
Hisse senedi piyasasında Kredili işlem ile viop da long poz. almak aynı şeymidir.
Gogilcim buyur
Borsada kredili işlem, yatırımcılara finansal piyasalarda daha fazla sermaye kullanma fırsatı sunan bir uygulamadır. Bu işlem, yatırımcıların sahip oldukları sermayenin üzerine borç alarak daha büyük pozisyonlar açmalarını sağlar.
Reis yarışmayı bilmeyen hakaret edip canını sıkanlardan uzak dur engelle geç. Ben iki tane lavuk engelledim iki trol.
Salim baba dikkat ettin mi? Ben seni her ne zaman sorsam bu hamile 🤰 kalıyor 😊 😂 sonra da topuk..
Umarım bundan sonra sormam. Bu arada benim akgozlu banka yeni zirvelerin kapısını zorlamaya çalışıyor. Onda da yaklaşık 3.5-4 misli oldu katlaması..takla attira attira gidiyorum.
Bu arada Projende siyaset varsa beni çağırma yoksa düşünürüm.😊 Ytd
Reis bende paramın beş katı kadar günlük satmak şartıyla limit var. Bunun bir kısmını üç beş kağıdın %5 ya da tabanına günlük alış yazıyorum hipne patron ayda iki üç kez sallıyor bunlar yakalarsam kebap parası çıkıyor. Diğer kalan limitin param kadarı olf günü tamamlarım. Ülker de ki robot bazen beni sıkıştırıyor iki üç kadar aldığım oldu sonra biraz kâr ederek bazen güzel kâr satıyorum bazen de zararına sattığım oluyor. Bu namussuz robot bu ay içinde 105 e kadar bastı bugün 118,7 gördü. Bundan sonra tehlikeli bastı mı seri basıyor. Sistemi çözdüm bundan sonra ona göre hareket ediyorum
Mikemmel Ayasofya abi, zaten tek hissede mücadele etmek en güzeli, robotunun şifresini çözdünmü günlük harclığın çıkar :ok:
Borsada kredili işlem aracı kurum postu giymiş tefecilerin eline düşmenizi sağlayabilir.......
Eninde sonunda varınızı yoğunuzu bitirebilir, yaşlılığınızda kuru bir emekli maaşıyla sığınacak yer arayabilirsınız......
Borsada bana göre en doğru tavır her gün al-sat yapmak değil, ince eleyip sık dokuyarak al-yat ölü taklidi yap iki üç sene bekle metodudur.
Haaa... bu metoda uygun kaç hisse olur?
Petkim onlardan mı? Zamanlaması müsait mi?
Bunlar sizin şirket faaliyet raporlarını ve bilançolarını, patron karakterlerini, sektör-ülke -bölge-dünyayı, zamanlamayı, OBJEKTİF analiz azminiz ve kabiliyetinize bağlıdır...
Diye düşünmekteyim.
Saygılar.
Bu konu hakkında yapanlar vardı zamaninda değişik hisselerin forumlarında sadece mantığın nasıl işlediğini öğrenmek istedim ama uygulamaya yapmadığım için bunca senedir borsada olmama rağmen belki uzak durmak gereği duyduğum için ogrenmedim belki de öğrenmek istemedim.
Tahtacı veya ana tahtacı ya da piyasa yapıcılar yarın ne olacağını önceden bildikleri için daha doğrusu grafiği kendileri çizdikleri için yapıyorlardır.
Ama bu sayfalara bu konuyu ballandıra ballandıra şuradan bunu yaptım oradan onu yaptım. Şort, vol,vadeli yaptım diye iyi birşeymis gibi aktarmak ilginç. Yapıyorsan kendine..
Keza konu hakkında bilgi olunmamasi daha da ilginç, insanın aklına bu yüzden başka şeyler gelmesi de normal..
Hem konuyu bilmiyorsun hem de şunu yaptim bunu yaptım diyorsun. Ytd
Aslında en güzeli 0101 abinin metodu ama doğru hisseyi doğru zamanda denk getirmek oldukça zor.
O yüzden borsada alternatifler aranır. Ben kesinlikle açıpa satış ve kredili alışa karşıyım
Yapmıyorum da yapmayıda tasvip etmiyorum.
Hisse piyasası farklı vadeli piyasası farklı
Açığa hisse satış ve vadelisinde şort yapmak ile kredili hisse alış ve vadelisinde long yapmak kavram olarak karışık bence aynı şey değil
Ben spottan mal alırım vadelisinde şort açar malımı hedge ederim. Borsada bilmediğimiz daha çok terimlerde mevcut mesela arbitraj nedir
Bilen var mı
Neyise
Konumuz o değil, borsa düşer çıkar asla bilemezsin.
Şimdi sen araba kullanıyorsun, ehliyetinde var ve çok iyisin
Araban bozuldu, indin açtın kaputu baktın ama sorunu çözemedin, çünkü sen tamirci değilsin.
Biz borsacılarda öyle
Teorik olarak bilir pratikte yaya kalırız.
Sonuç itibariyle kim ne yaparsa yapsın kendine yapar, ortamı germeye gerek yok, beğenmediğin kişinin yazılarını okumazsan sorun çözülür
Engelle geç
Yolumuz uzun 2030 yılına kadar burdayız, hergün kavga ile günmü geçer yaw
Bugün yarım topuklu giymiş.
Siteye de bir bakım yapmışlar girilmiyordu.
Forumda okumak istemediğiniz kişiyi engellemenin yanında keşke okunmanızı istemediğiniz kişileri de engelleyebilecek bir sistem yapilsa süper olurmus. Ama maalesef o da olmaz çünkü ziyaretçi kılığına bürünüp okurlar bu seferde.
Hem benim kliplerimi görmek istemeyenler rahat eder, hem bende kliplerimi göstermek istemediklerimi engellerdim.
Neyise paylaştığım kliplere sansür uygularım bende bundan sonra.. kuşlu sitede bazı yuzbinli takipçilerin voltrani oluşturduklarını okudum bazı güçlü sürüngen hisselerde. Yarın ilginç olacağa benziyor yine. Tahtacı in bu insanların tepesinden artık diye notumu alıyım.. ytd
Trump petrolün dusmesini istemiş, navlun bir hafta da yüzde 11 düşmüş. Sansürlü paylaşıyorum belki engellememisler okumasınlar diye. Engellemis kişilere sansür bundan sonra böyle.. ytd
Sakar şakir benimle uğraşmanın sonunun ne olacağının resmini cizicem sana. Ytd
Benim yazdıklarımı göremiyorsanız panik yapmayın, sizi engellemiş olabilirim
Karacaahmetten mı, Arabayatağından mı yer istersin? Meşe den mı yoksa ceviz den mi yapayım? Ölçüler nasıl olsun. Ytd
Hadi lenn bir boy ver de ölçüyü alalım.. kaldır şu totosu.. ytd
Abiler ablalar şu elimde görmüş oldugunuz tarak ve aynanin yanında bir de cımbız hediye ediyoruz. Eğer Voltran tutarsa.. ama tutmazsa vay halimize.. ytd
Emniyet kemeri taktık bişii olmaz demeyin şansınızı deneyin belki kazadan sağ çıkarız emniyet kemeri sayesinde
Voltrani birleştirmeye müsade etmiyor, ölçüyü de vermedi. Ytd
Ölçüyü alma sırası tahtaciya geçti. Voltranin bacaklarını iki ayırma çabaları var.. ytd
Bankaların gaplarini kapatırken birseylerle tutarlar dedim ama bırak tutmayı vurun abaliya yapiyorlar. Ytd
Endekis çok tehlikeli yerde duruy
10bin kırılacak mı yoksa üstünde durmayı başaracak mı
Tüm mesele bu
Neyse karanlıkta biraz daha zıpladı. Ama nefes nefeseydi voltranlarin mücadelesi.. ytd
https://rotaborsa.com/petkim-petroki...co-beklentisi/
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uzun zaman sonra 50 cent fiyatına katılım yaptık.
45 Cente de kendimizi ayarladık.
Etilen – nafta makası haftalık olarak 224 ABD$’dan 254 ABD$’a yükseldi. Bunun temel nedeni etilen fiyatlarındaki %3,2 artıştmis. Ytd