Sayfa 83/283 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon
Arama sonucu : 2263 madde; 657 - 664 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Salim baba dikkat ettin mi? Ben seni her ne zaman sorsam bu hamile 🤰 kalıyor 😊 😂 sonra da topuk..
    Umarım bundan sonra sormam. Bu arada benim akgozlu banka yeni zirvelerin kapısını zorlamaya çalışıyor. Onda da yaklaşık 3.5-4 misli oldu katlaması..takla attira attira gidiyorum.
    Bu arada Projende siyaset varsa beni çağırma yoksa düşünürüm.😊 Ytd
    Bugün yarım topuklu giymiş.
    Siteye de bir bakım yapmışlar girilmiyordu.

Forumda okumak istemediğiniz kişiyi engellemenin yanında keşke okunmanızı istemediğiniz kişileri de engelleyebilecek bir sistem yapilsa süper olurmus. Ama maalesef o da olmaz çünkü ziyaretçi kılığına bürünüp okurlar bu seferde.
    Hem benim kliplerimi görmek istemeyenler rahat eder, hem bende kliplerimi göstermek istemediklerimi engellerdim.
    Neyise paylaştığım kliplere sansür uygularım bende bundan sonra.. kuşlu sitede bazı yuzbinli takipçilerin voltrani oluşturduklarını okudum bazı güçlü sürüngen hisselerde. Yarın ilginç olacağa benziyor yine. Tahtacı in bu insanların tepesinden artık diye notumu alıyım.. ytd

Trump petrolün dusmesini istemiş, navlun bir hafta da yüzde 11 düşmüş. Sansürlü paylaşıyorum belki engellememisler okumasınlar diye. Engellemis kişilere sansür bundan sonra böyle.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Sakar şakir benimle uğraşmanın sonunun ne olacağının resmini cizicem sana. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Benim yazdıklarımı göremiyorsanız panik yapmayın, sizi engellemiş olabilirim
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Sakar şakir benimle uğraşmanın sonunun ne olacağının resmini cizicem sana. Ytd
    Şakir efendi bir oraya geldin bir buraya geldin. Mavi kabloyu mu seçtin yoksa kırmızı mı? Gorucez.. ytd

Karacaahmetten mı, Arabayatağından mı yer istersin? Meşe den mı yoksa ceviz den mi yapayım? Ölçüler nasıl olsun. Ytd

Hadi lenn bir boy ver de ölçüyü alalım.. kaldır şu totosu.. ytd

Abiler ablalar şu elimde görmüş oldugunuz tarak ve aynanin yanında bir de cımbız hediye ediyoruz. Eğer Voltran tutarsa.. ama tutmazsa vay halimize.. ytd

Sayfa 83/283 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •