Sayfa 82/285 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon
Arama sonucu : 2279 madde; 649 - 656 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by salimyuna Yazıyı Oku
    Selam Spenc kardeşim, yaşıyorum, sağlıklıyım ama çok yoğunum.Bir projeye başladık derler ya, nefes alamıyorum.Sabah akşam devam.Yaz gelince yazlığa kaçar rahatlarım.Fırsat oldukça almaya devam ediyorum.
    Herkese selamlar..Buranın en eski hamalı ben ve sen, taşıyalım bakalım.
    Salim baba dikkat ettin mi? Ben seni her ne zaman sorsam bu hamile 🤰 kalıyor 😊 😂 sonra da topuk..
    Umarım bundan sonra sormam. Bu arada benim akgozlu banka yeni zirvelerin kapısını zorlamaya çalışıyor. Onda da yaklaşık 3.5-4 misli oldu katlaması..takla attira attira gidiyorum.
    Bu arada Projende siyaset varsa beni çağırma yoksa düşünürüm.😊 Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hisse senedi piyasasında Kredili işlem ile viop da long poz. almak aynı şeymidir.

Gogilcim buyur

Borsada kredili işlem, yatırımcılara finansal piyasalarda daha fazla sermaye kullanma fırsatı sunan bir uygulamadır. Bu işlem, yatırımcıların sahip oldukları sermayenin üzerine borç alarak daha büyük pozisyonlar açmalarını sağlar.
    Görüş ve önerisi olan yok mu
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hisse senedi piyasasında Kredili işlem ile viop da long poz. almak aynı şeymidir.

Gogilcim buyur

Borsada kredili işlem, yatırımcılara finansal piyasalarda daha fazla sermaye kullanma fırsatı sunan bir uygulamadır. Bu işlem, yatırımcıların sahip oldukları sermayenin üzerine borç alarak daha büyük pozisyonlar açmalarını sağlar.
    Reis bende paramın beş katı kadar günlük satmak şartıyla limit var. Bunun bir kısmını üç beş kağıdın %5 ya da tabanına günlük alış yazıyorum hipne patron ayda iki üç kez sallıyor bunlar yakalarsam kebap parası çıkıyor. Diğer kalan limitin param kadarı olf günü tamamlarım. Ülker de ki robot bazen beni sıkıştırıyor iki üç kadar aldığım oldu sonra biraz kâr ederek bazen güzel kâr satıyorum bazen de zararına sattığım oluyor. Bu namussuz robot bu ay içinde 105 e kadar bastı bugün 118,7 gördü. Bundan sonra tehlikeli bastı mı seri basıyor. Sistemi çözdüm bundan sonra ona göre hareket ediyorum

4. Mikemmel Ayasofya abi, zaten tek hissede mücadele etmek en güzeli, robotunun şifresini çözdünmü günlük harclığın çıkar
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

Gogilcim buyur

Borsada kredili işlem aracı kurum postu giymiş tefecilerin eline düşmenizi sağlayabilir.......
    Eninde sonunda varınızı yoğunuzu bitirebilir, yaşlılığınızda kuru bir emekli maaşıyla sığınacak yer arayabilirsınız......

Borsada bana göre en doğru tavır her gün al-sat yapmak değil, ince eleyip sık dokuyarak al-yat ölü taklidi yap iki üç sene bekle metodudur.

Haaa... bu metoda uygun kaç hisse olur?
    Petkim onlardan mı? Zamanlaması müsait mi?

Bunlar sizin şirket faaliyet raporlarını ve bilançolarını, patron karakterlerini, sektör-ülke -bölge-dünyayı, zamanlamayı, OBJEKTİF analiz azminiz ve kabiliyetinize bağlıdır...

Diye düşünmekteyim.
    Saygılar.
    Son düzenleme : 0101; 23-01-2025 saat: 14:41.

Bu konu hakkında yapanlar vardı zamaninda değişik hisselerin forumlarında sadece mantığın nasıl işlediğini öğrenmek istedim ama uygulamaya yapmadığım için bunca senedir borsada olmama rağmen belki uzak durmak gereği duyduğum için ogrenmedim belki de öğrenmek istemedim.
    Tahtacı veya ana tahtacı ya da piyasa yapıcılar yarın ne olacağını önceden bildikleri için daha doğrusu grafiği kendileri çizdikleri için yapıyorlardır.
    Ama bu sayfalara bu konuyu ballandıra ballandıra şuradan bunu yaptım oradan onu yaptım. Şort, vol,vadeli yaptım diye iyi birşeymis gibi aktarmak ilginç. Yapıyorsan kendine..
    Keza konu hakkında bilgi olunmamasi daha da ilginç, insanın aklına bu yüzden başka şeyler gelmesi de normal..
    Hem konuyu bilmiyorsun hem de şunu yaptim bunu yaptım diyorsun. Ytd

7. Aslında en güzeli 0101 abinin metodu ama doğru hisseyi doğru zamanda denk getirmek oldukça zor.
    O yüzden borsada alternatifler aranır. Ben kesinlikle açıpa satış ve kredili alışa karşıyım
    Yapmıyorum da yapmayıda tasvip etmiyorum.

Hisse piyasası farklı vadeli piyasası farklı
    Açığa hisse satış ve vadelisinde şort yapmak ile kredili hisse alış ve vadelisinde long yapmak kavram olarak karışık bence aynı şey değil
    Ben spottan mal alırım vadelisinde şort açar malımı hedge ederim. Borsada bilmediğimiz daha çok terimlerde mevcut mesela arbitraj nedir
    Bilen var mı
    Neyise
    Konumuz o değil, borsa düşer çıkar asla bilemezsin.

Şimdi sen araba kullanıyorsun, ehliyetinde var ve çok iyisin
    Araban bozuldu, indin açtın kaputu baktın ama sorunu çözemedin, çünkü sen tamirci değilsin.
    Biz borsacılarda öyle
    Teorik olarak bilir pratikte yaya kalırız.
    Hamdım Piştim Yandım

8. Sonuç itibariyle kim ne yaparsa yapsın kendine yapar, ortamı germeye gerek yok, beğenmediğin kişinin yazılarını okumazsan sorun çözülür
    Engelle geç
    Yolumuz uzun 2030 yılına kadar burdayız, hergün kavga ile günmü geçer yaw
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 82/285 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •