Sayfa 84/278 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon
Arama sonucu : 2220 madde; 665 - 672 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Emniyet kemeri taktık bişii olmaz demeyin şansınızı deneyin belki kazadan sağ çıkarız emniyet kemeri sayesinde
    Hamdım Piştim Yandım

Voltrani birleştirmeye müsade etmiyor, ölçüyü de vermedi. Ytd

Ölçüyü alma sırası tahtaciya geçti. Voltranin bacaklarını iki ayırma çabaları var.. ytd

Bankaların gaplarini kapatırken birseylerle tutarlar dedim ama bırak tutmayı vurun abaliya yapiyorlar. Ytd

5. Endekis çok tehlikeli yerde duruy
    10bin kırılacak mı yoksa üstünde durmayı başaracak mı
    Tüm mesele bu
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bankaların gaplarini kapatırken birseylerle tutarlar dedim ama bırak tutmayı vurun abaliya yapiyorlar. Ytd
    Tutmaya çalışması takdire şayandi ama bankaların gaplari çok aşağıda. Bu bugün kendi gapini kapadı ama Voltran isteğim bu değildi. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Neyse karanlıkta biraz daha zıpladı. Ama nefes nefeseydi voltranlarin mücadelesi.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

8. https://rotaborsa.com/petkim-petroki...co-beklentisi/

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 84/278 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •