Originally Posted by
hep kazan
onceki mesajimda , dedimki; benimle bi daha muhatap olma !! hisseyle ilgili duygu dusuncelerini yaz , hatta dedimki madem bu isi cok biliyosun burada 2 senedir zararda bekleyen insanlara bi iyiligin olsun engin bilgini ve tecrubenle bu insanlara tavsiyede bulunup yol gostererek bi iyilik yap dedim ,
hatta dedimki ; insan olan bir kerede anlar 2. defa tekrar ettirtmez bu lafi ...
simdi kalkmis yine bana bulasmis , daha evvel satasmalari asilsiz suclamalari iftiralari havada kaldi bi ise yaramadi ya ben soylediklerini curutunce , simdi egosu izin vermiyor insan gibi laftan anlamaya , altta kalmak zoruna gitti ve tekrar bulasmis ,
benim diger baska bi websitesinde yorumlarim varmi diye arastirmis usenmemis hic , sonra buraya linkini atmis , akli sira benimle ugrasacak ya ,
benimle bu kadar ugrasana kadar vakit harcayana kadar SASA insanlik alemine bi fayda saglamaya calissaydin ya bu enerjini ve zamanini kullanarak , cok biliyon ya bu isi , zekisin ya ...bunu iyi hayirli bi iste insanlara fayda saglamak icin neden kullanmadinda halen bana bulasiyosun ?
o linki attinda ne oldu , diger sitede sasa ile ilgili yazdigim yorumlar var , bunda ne varki ?
birileri bi sey sormus bende cevaplamisim , sonra adamda vaktini harcayip usenmeden yazmissin cevap vermissin tesekkur ederim diye bana cevap yazan var ,
hissede dip nokta kelimesinin anlamini bilmeyipte parasinin tamamiyla ...aklimda kaldigiyla yaziyorum , rakamlar cok net olmayabilir ... 5.40 gibi bi fiyatlardan alip sonra dusunce 4.98 den alip sonra 4.76-75-74-72 her kademeden 20 bin lot alan adam var pazartesi gunude son bi 20 bin lot alacak param var onuda pazartesi alacam diyor ,
hisse adimi 1 sasada ,yani 1 bir inip cikiyor fiyatlari bu arkadas 76 dan dusunce 75 e bi 20bin daha aliyor 75 den 74 de dusunce bi 20 bin daha aliyor , akli sira duserken alttan alarak maliyetini dusurdugunu saniyor tum para bitti ben simdi napicam diyor , bu isi bilmeyen maliyet dusurmeye calisan kisiye insan gibi yazi yazmisim bi seyler ogretmeye calismisim , sonra birileri daha cikip soru sormus ogrenmek icin onlar icinde acik acik uzun uzun yazmisim , bi insana bisey ogretebilmek icin , belki bi faydam olur diye .... yazdigim yorumlarda ne varda getirdin buraya , insanlara bi iyilik yapmaya calismami dahi kotu algilayan bi art niyetli kisisin ,
bak bi iftira daha atmissin bu yazinda , kufur dolu yazilarim varmis , oyle demissin , bu forumda herkes 24 saatini ayirsin arastirsin tum comment lerimi 1 tane kufuru birak hakaret bulabilecekmisin , senin gibi bi kisilik bana bu kadar iftira atti asilsiz seyler yazdi beni karaladi yetmedi bi suru hakaretler etti !! yinede sana dahi kufur etmedim ,
obur sitede etmisimdir ,* adam kalkmis devleti degistirelim derse hastirlan derim , adamin teki kalkip acik acik ,sasa da pozisyon alipta uzun zaman zararda bekleyen insanlara kufur ederse bundanda zevk aliyomus izlenimli yazilar yazarsa , zararda ki insanlarin psikolojisii dusunmeyip bide onlara kufur ederse ben o ksiilige anliyacagi dilden ayni kufru ederim , birisi cikipta sasa dusuyo diye devlete agzina gelmedik laflari soylerse hakaret edip kufrederse onada gereken cevabi ayni dilden veririm , ama o sitede ...bende nabza gore serbet var !! kim ne hak ediyosa o ...
ama bu forum biraz daha akli basinda olgun insanlarin yorumlarini paylastigi bi forum senin gibi ergenlerin geldigi bi yer degil , buradaki insanlarada gereken saygiyi simdiye kadar gosterdik ve gosteririzde , kendini bilmeyen senin gibilerede cevabimiz var merak etme ..
bide rtalb konusuna deginmissin , rtalb 2 sene once pandemide fiyati 2 tl den 60 tl ye gitti 30 kat artti , ama yukselise 1 liradan baslamisti yani 60 kat gitmis demektir bu ,
simdi bu sene maymun cicegi virusu pandemisi cikti , bulasma yollari ayni ama koronadan daha tehlikeli cunku kulucka donemi 3 hafta ioldugu icin hastalandigini mikrop kaptigini anlamiyorsun bu surede etrafinda yuzlerce kisiye bulastiriyosun bu yuzdende , tum haber kanallari gunlerce ilgili kisiler bu pandemiyi tartisiyor hem tc de hemde dunyada , dunya yine kapanacak bu virusden kaynakli deniyor , koronadan daha fazla aci cektirip insani maymuna cevirtip olduren bi hastalik , cuzzamlidan beter oluyosun cunku ,
simdi rtalb bu virusden kaynakli simdi yine tavan tavan gitmeye basladi 7 tavan gitti ve taban lar geliyo simdi ,ben burada yazdim , tavanini aldim ama orada tavan tavan gidip riskli yukselecegime burada geri alim kaplari gelince burada risksiz sekilde azar azar saglam yukselislerle gitmek benim icin daha mantikli diyerrek tavan giden hisseden ayrilip burada yine pozisyonumu aldim dedim , sonuc olarak akilli biriymisim , biz tavan alip ayrildik ,
gecen sefer 30 kat hatta yukselisin basladigi 1 liradan hesaplarsan 60 kat giden hisse bu pandemide neden 10 kat gitmesin , ben dedim aynen bunu dedim 10 kat yapar dedim , bugun belki spekulatif yukselen rtalb 10 kat yukselmedi 3 kat yukseldikten sonra dusmus olabilir ama daha virus yeni basladi , bi dunyaya yayilsin devlet adamlarinin saglik kuruluslarinin dedigi gibi dunya bi kapanmaya gitsin bakalim , 10 kat mi gidiyo kac kat gidiyo gorursun , simdi degerlendirme benim sozumu , gunu geldiginde degerlendir ,dunya pandemiden kapandiginda degerlendir ...
simdi gelelim sana ; o kadar beni karaladin karaladin beni hic bi sey bilmemekle !! bunu diyen kisi benden cok cok daha ustun olmasi gerekirki bu lafi bana soylesin , dedik yaz ciz yol goster zararda bekleyenlere bi faydali tavsiyede bulun !! nerde ? ayin 5 inden beri diyom yaz diyom millete bi faydan olsun diyom nerde ? faydali bilgin nerde ? nerede ne yazdin ayin 5 i 6 si 7 si tam 3 gun olmus yani 72 saat demektir bu , nerde senin engin goklere sigmayan bilgin tecruben ve insanliga faydali paylasimin nerde ? zararda bekleyenlere zararlarini cikartmalari icin yaptigin tavsiyeler yol gosterimleri nerde paylasimlarin nerde ?
bumu ? yukarda bi grafik paylasmissin , sonrada altina demissinki ; bi suredir 4.53 e tutunmaya calisiyor, tutmazsa onun altinda 3.59 seviyesindeki 200 gunluk ortalama var .... demissin
INSANLIK ALEMINE verdigin bu katkidan dolayi sana nobel odulu vermek gerekiyormus , nasil atladilar senin gibi insanliga faydali bi sahsiyeti ? aslinda bu nobel odulunu verenler isi bilmiyo canim , hak edene vermeyip gidip Sancar gibi kisilere nobel odulu veriyolar ... yazik olmus senin gibi bi sahsiyete , harcamislar seni ..
simdi ben kara cahilim ya senin soyledigine gore ben cahilim ve cehalet doluyum , benim gibi ve foruma katilan bi suru kara cahil senin o paylastigin grafige bakip ne anlayabilir ? okuzun trene baktigi gibi bakar , bi halt da anlamaz , cunku biz kara cahiliz , ama senin gibi bi deha bizim gibi kara cahillerin bu grafige bakipta bi halt anlayamayacagini dusunememis nedense , deha ama dusunemiyor , kara cahillere anlatsana ogretsene aciklasana !!
sonra diyorki 4.53 e tutunmaya calisiyor , a be deha ; hissenin fiyati yukaridan duserek 4.70 e dun degdi , 4.53 lu rakamlari taaa ne zaman gordu , nasil oluyoda 4.53 e tutunmaya calisiyo , buralarda gezinse diyecem tutunmaya calisiyo , ama hisse yukarlardan geliyo , yazdiginda en ufak bi mantik cercevesine yerlestirebilecegimiz bi halt varmi ? bumu senin engin bilgin tecruben zekan dehan ...
bide kalkmis diyoki 200 gunluk ortalamasi olan 3.59 var diyo ,
sonra bide trading view websitesinden kopyaladigi bi grafik copy paste yapmis
al sana bu isin profesorlugu , adam profesordu ya , akli sira teknik konusmaya calismis ama o teknik yazisinida siteden calmistir hah hah hah haaa
bu adam bide kalkip diyoki bana burada bu forumda ;topik ler actim teknik grafik paylastim insanlara ogrettim ...diye kasiliyo,
beyler kac gundur bana bulasan adamin kapasitesi , bilgisi ,tecrubesi bu kadar !! herkes gordu dimi ?
ben cikipta kimseyi bisey bilmemekle bugune kadar sucladigim bi tane yazimi bulun cikartin bu forumdan , kac senedir yorum paylasan biriyim bulun cikartin ,
ben bi halt bilmiyosam bile gidipte millete bulasip da sen bi halt bilmiyon ben biliyom diye ilkokul 1 . sinif cocugu gibi davranmadim davranmam ayni bu sahsin yaptigini ben yapmam , bak ilkokul seviyeni yada anaokulu seviyeni ikidir burada millete ispat ediyosun !!!
beni cahillikle cehaletle suclarken burada kendinin ne kadar kapasitesiz capsiz cehalet dolu hayatin boyunca hic bi baltaya sap olamamis olmandanda kaynakli kendini burda ispat etmeye calismandan belliki gelip ben yazdim cizdim insanlara ogrettim diye burada konusuyorsun
yetmiyor bide baskalarina sen bilmiyon ben biliyom diyosun ,
( bazi aptallar vardir ama aptal olduklarinin farkina varmazlar , kendilerinin aptal olduklarinin farkinda olmadiklari icinde etrafindaki insanlara aptalliklarindan dolayi o insanlarinin hayatlarini zorlastirirlar ama bunun farkinda
degillerdir ) gunluk hayatta boyleleriyle muhattap olup maalesef boylelerine katlanmak zorunda kaliyoruz ne yazikki ..
yok efendim flama olusumunu tespit etmisim ama flamanin grafigini seninle paylasmamisim ,
mecburmuyum grafik paylasmaya ? oyle bi zorunluk varmi forumda ? sen grafik paylastinda ne oldu ? kime ne fayda sagladin ? baska yerden al getir sonra grafik paylastim teknik paylastim insanlara ogrettim diye hindi gibi kabar kabara gez ortalikta , egosu tavan yapmis kisilik bozuklugu yasayan zavalli .. sanki adam benim denetleme mudurumde adama hesap verecem neden grafik paylasmamisim :)
bu yasima kadar hayatim boyunca oyle insanlar tanidimki ,
(( cok sey bildigini zannedip ama aslinda hic bisey bilmeyen )) oyle fukaralarla tanistimki , ama sen var ya zirveye oturdun, o insanlarin icinde zirvedesin su an !!
senin gibi bi yeni yetme cocukla ugrasmak istemiyorum ama seni bi onceki yorumumda insan gibi uyardim hakettiginin karsiligini anliyacagin dilden sana veririm dedim , ama o kadar kapasitesiz sinki , zaten insan olan laftan anlar dedigim halde laftan anlamiyorsan simdi sana ayni sekilde cevap versem diyeceksinki yarabbi sukur , senin gibiler yarabbi sukur diyorlar karsiliklarini aldiklarinda hani bi tukuruk le ilgili bi laf var sonra yarabbi sukur derler , deha sin ya anlarsin muhakkak o sozu , iste sana onu vermeyecegim cunku biliyorum yarabbi sukur diyecksin ,
benim zamanimi caldigin icin ve bana asilsiz suclamalar hakaretler ve iftiralarindan dolayi sana hakkimi helal etmiyorum !! adini bilmesemde asap sana hakkimi helal etmiyorum , ahirette karsima geleceksin ve bende senden orada hakkimi isteyecegim bu yaptiklarindan oturu , odeybiliyosan ode orada hakkimi ,Allahindan bul diyecegim birde seninle ugrasmaya bile degmezsin ,
daha evvel gunlerden ne deyip o gunun cuma gecesi oldugunu hatirlayinca seni Allaha havale ettigim icin uzulmustum dedim bulacak belasini cunku hak ediyor ve bu mubarek gune denk geldi benimde tam birisini Allaha havale etmemin , diye uzuldum hak etsende sana bi zarar gelmesini istememistim sirf iyi niyetli biri oldugum icin yasadigim pismanligida yazdim ama degmiyormussun ,
hak ettigini bulursun insallah , Allah herkesin kalbine gore versin !! ben dahil !! simdi bilerek isteyerek kasitli sekilde bu duayi ettim gecen gunku bi anlik bana yasattigin sinirdendi , istemeyerekti , ama simdi bilerek ettim , basina bi halt geldiginde beni hatirla, bide diger tarafta gorusecegimizide aklinda tut...
azicik kafan calisiyorsa dusunursun ,bu foruma giripte senin bu 3 gundur yazdiklarini okuyanlarin senin ne kadar rezil rusva oldugunu acikca goruyolar , bu kadar rezil oldun daha fazla olmamak icin bence ugrama buralara bi daha , zaten ugrasanda artik kimse seni kayle almaz , sen bunu farkedemeyecek kadar zavalli oldugun icin dedim ben sunu uyandirayim , farkina varsin ..
dedimki benide forumuda bi daha mesgul etme bana bulasma dedim ama yine bulastin ,
forumu daha fazla mesgul etme abuk sabuk mesajlarin yada kisilik bozuklugun yuzunden kendini ispat etme cabalarin yuzunden forumu mesgul etme ..