Sayfa 847/898 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 6,769 - 6,776 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. bu mubarek gece , cuma gecesi bana bu duayi ettirdiniz ya ...

2.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    arkadaslar ,

eger siz bu foruma girebilecek elinizin altinda bir bilgisayar ve internet baglantiniz var ise ;

sasa mynet websitesine girin sonra 3 yillik grafige tiklayin , acilan grafige bakin !! sonra benim yazimdaki tarih ve rakamlari kontrolunu yapin ...

ben buradan grafik paylasipta uzerine rakamlar yazilar tarihler paylasmak istemiyorum , suistimale acik cunku benim paylasacagim o grafik , ben uzerinde oynayipta sizi yaniltmis olabilirim , o yuzden siz girin ve bakin bakalim benim tek 1 yanlis paylasimim var ise buradan bana yazin benden hesap sorun,
    hep kazan neden orada grafik oldugu halde rakamlar oldugu goz gore gore yalan bilgi paylastin yazdin diye benden hesap sorun !!

koskoca mynet websitesi benim sozumu dinleyipte orada sirf benim icin bu aksam yalan grafik ve rakam paylasacak hali yok heralde ..

kimlerle muhatap oluyoruz hey Allahim ..

tum arkadaslara bir sey soylemek istiyorum , Allah herkesin kalbine gore versin !!

bu duaya bende dahil oluyorum , art niyetliysem kalbim kotudur , Allah da bana kalbime gore kotu verecek demektir bu ,
    yok kalbim kotu degilse zaten bu duaya gore iyilik verir ,

ayni sekilde bu dua baskalarinida iceriyor !!!
    Her ne kadar demagojik ve cehalet dolu da olsa,
    gereksiz yere yüklendiğimi düşünerek;
    "Şimdi anlaşıldı" diyip bağlamayı düşünüyordum ama...

Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    bu mubarek gece , cuma gecesi bana bu duayi ettirdiniz ya ...
    Bu gönderinle de anlaşıldı ki,
    Sadece cahil değil, cehaletine dini de araç eden prototiptensin.
    Okumak, dinlemek, anlamak, öğrenmek o kadar zor geliyor ki...
    Sıkışınca hemen mübarek Cuma, Kadir Gecesi, Ramazan Ayı...

Bu gönderilerinle de anlaşılıyor ki, grafik okumakta da cahilsin ve bugüne kadar nasılsa gizlemişsin bunu da.
    Geride bir tek grafik bile göndermemiş olman da bundan demek.
    Ve kendi ifadenle en az 2015-2016 dan bu yana SASA alıp-satıyorsun. Yani en az 10 yıldır piyasadasın.

Ve Mynet'den 3 Yıllık grafiğe bakalım, çünkü:
    "ben buradan grafik paylasipta uzerine rakamlar yazilar tarihler paylasmak istemiyorum , suistimale acik cunku benim paylasacagim o grafik , ben uzerinde oynayipta sizi yaniltmis olabilirim"

Yoksa grafik okumayı bilmediğinden, üzerine nasıl ekleme-çıkarma yapabileceğini, buraya nasıl gönderebileceğini bilmediğinden değil he mi?

Teknik analize dair topikler açtım, yazdım, çizdim, öğrendim, becerebildiğimce öğrettim...
    Bugüne dek kimseye de "niye bilmiyorsun?" demedim.

Yine söylüyorum... Bilmemek ayıp değil.
    Ancak cehaletinin arkasına sığınmak, bunun için bir de kutsalları sömürmek... Peehhhh...
    Daha da gelmem Davos'a. Kelamıma, emeğime üzüldüm.

3. Sosyal medya, forum vb. "çoğ ilginç"...

Geride adamın biri, "temel-teknik nedenlerle bu hisse düşebilir!" diyor.
    Doğru veya yanlış. Bir görüş sonuçta.

O adamın kafasına kamyonla paragraf boşaltan başka bir adam, grafik okuyamıyor!
    Laf kalabalığı bundanmış demek.

Hayırlı Cumalar din kardeşim.

4.  Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    Sosyal medya, forum vb. "çoğ ilginç"...

Geride adamın biri, "temel-teknik nedenlerle bu hisse düşebilir!" diyor.
    Doğru veya yanlış. Bir görüş sonuçta.

O adamın kafasına kamyonla paragraf boşaltan başka bir adam, grafik okuyamıyor!
    Laf kalabalığı bundanmış demek.

Hayırlı Cumalar din kardeşim.

bir daha seninle muhatap olmam demek yazdiklarina cevap vermemek demektir !! ama senin saygisizliklarina terbiyesizliklerine hakaretlerine sessiz kalacagim anlamina gelmez bu ,

bi onceki yazinda sosyal medyadakiler seni yolunacak kaz gibi goruyolar dedin , beni yolunacak kaz kadar aptallikla sucladin , bana kaz kafali dedin bu birrr,

bana cahil dedin cehaletle sucladin bu ikiiii,

kutsallari somurmekle beni sucluyorsun , kutsali somurmenin kelime anlamini dahi bile bilmiyorsun bana bu suclamayla bu ucccc,

bak kac tane saygisiz terbiyesiz ahlaksiz asilsiz suclaman var ,

bunlar etiklikle alakali olan seyler ,

diger yanlislarini zaten yukaridaki mesajimda yazmistim , onlara tekrar deginmem ,

forumu okuyanlar senin yaptigin bu terbiyesizliklerinden senin nasil bi insan oldugunun notunu vermislerdir , ayni sekilde sana karsi olan tavrimdanda muhakkak benimde hakkimi vereceklerinden eminim , bu yaptigin terbiyesizlikler bana degildi aslinda , kendi kisiligineydi , cunku insanlar sana not verdi bu terbiyesizliklerinden oturu ,

yasin kac bilmiyorum , coluk cocukmusun ergenmisin bilmiyorum ama daha okudugunu anlayamayacak kadar aklin bi karis havada ayrica bi insana yaptigin terbiyesizlik ve hakaretlerinden yasin 50-60 dahi olsa yasini basini alamamis bosa yasamis kendine bi katkisi olamayan bi kisi oldugun acik bariz bi sekilde gozukuyor , ben soylemiyorum senin yazdiklarin soyluyor bunu hatta bagira bagira soyluyor ,

tum terbiyesizlik ve saygisizca yaptigin hakaretleri aynen sana geri iade ediyorum , sana daha cok yakisiyor cunku bu hakaretler ,

topik acmista yazmis cizmis ogretmisde .... beni bi grafik uzerine bi rakam yada yazi yazmayi bilmemekle suclayan kisiye bakin daha grafikten haberi yok ,

karsindaki kisi bugun tc deki en buyuk en buyuk saygin bankalarindan birinin bilgi islem departmaninda proje gelistirme bolumunde su anda o bankanin kullandigi bilgisayar sisteminin yaziliminda calismis bir kisidir ,

sen kimi neyle sucladigini bilmeyecek kadar futursuzca ,olmayan aklinla bi tarafindan konusan bi zavallisin , yasini bilmiyorum yeni yetme ergen olabilirsin dedigim icin o ergenlerden ozur dilerim ergenler dahi senin kadar futursuz ve bos biri olamaz , zavalli...

yazdigin ve asilsiz isnat ettigin suclamalarla bos bos konusmanla , yazdigim net bilgilere dahi halen sacmalayan sacma sapan konusupta senin gibi birine cevap yazarken harcadigim zamanimi bosa cikardigin icin sana kizginligimdan sana dua ettim , bu mubarek gecede sana dua etmek zorunda biraktirdin beni bak , senin ne kadar art niyetli biri oldugunu gordum ve o dua yerini bulacak emin ol , sirf bu yuzden yasadigim pismanliktan dolayi yazdim bu mubarek gecede bana bu duayi ettirdin diye , pismanligimdan yazdim onu cunku biliyorum mubarek gece ve sen benim canimi durduk yere siktigin icin Allah da senin canini sikacak benim bu mubarek gecede istemeden ettigim bu dua yuzunden ,

banada din kardesim falan deme , neye inandigin beni ilgilendirmiyor , ben inandigim dini biliyorum , dinim geregi insanlarin iyiligini istiyorum , ama bak aksam aksam benim cizgimi bozdurdun bana , beni yazdigin hakaret ve bos bos ipe sapa gelmez abuk sabuk sacma sapan bes kurus etmeyen yazilarinla , amacin birisine hakaret etmekse banyoya git aynaya bak hakaret edilecek bi tip gorursun orada yapabildigin kadar hakaret et sonuna kadar hak ediyodur o banyoda aynada gordugun tip , bundan emin olabilirsin ,

bu kadar bos beles konusupta halen zararda 2 senedir bekleyen bu insanlar icin halen tek 1 kelime dahi faydali bi bilgi bi tavsiye konusmamanda uzerine cabasi , halen satasma hakaret terbiyesizlik , sen nesinki baskasina ne verecen teknik paylasmista yazmis cizmiste topik acmista , sen git cocuk yuvasinda yasitlarinla salincakta sallan yada ana okulu ogretmenini dinle belki biraz biseyler ogrenirsin , ilerde buyudugun zaman nasil bi insan olman gerektigi gibi seyler mesela ,

bi dahada benimle muhatap olma , tersim pistir benim , hak ettigin cevabi veririm kaldiramazsin soyliyeyim , azicik kendine saygin varsa isine bak ,isinle mesgul olma bana bulasma yoksa hak ettigini veririm anliyacagin dilden konusurum ,
    tartisma istiyosan tartisirim ama altindan kalkamazsin !! altta kalirsin soyliyeyim , azicik kendine saygi goster ve sadece hisseyle ilgili bilgini tecrubeni paylas , insanlara azicik da olsa faydan olsun , yaz gorelim bakalim ne kadar bilgiliymissin milletde gorsun , daha fazla bos beles seylerle mesgul etme benide forumuda .. insan olan laftan bir kerede anlar ikinciye tekrar ettirtmez !!

5. #SASA
    Bence:
    Bir süredir geçen yılın düşüğü(LLV) olan 4.53 e tutunmaya çalışıyor.
    Tutmazsa onun altında, anlık değeri 3.59 TL seviyesindeki 200 Haftalık ortalama var.

Ek olarak geride gereksiz tartışmalarla yorduk topiği. Şimdi de hayırlı bir şey yapalım.
    Özgün analizleri, küfürleri vb. ile takibe değer bir arkadaş var.

-"SASA'da flama oluşumu" tespit eden*,
    -"RTALB' ın 300 TL ye gideceğini" ima eden, benden farklı olarak ergen dilini asla kullanmayan, saygılı üslubu ile gönüllere taht kurmuş bir arkadaş... Tek derdi insanlara yardımcı olmak...
    Investing vb. de yazıyor. Takibe değer bir arkadaş.

Mutlaka takip edilmeli:
    https://tr.investing.com/members/243683107/comments

Mahsustan selam ve hörmetlerimi iletiyorum kendisine...

*Gerçi 30.08.24 de bu topikte de bazı arkadaşlar, flama oluşumunu tespit etmiş ve "o direğin mutlaka dikileceğini" belirtmiş. Flamayı çizmeyi unutmuşlar ama... Yönü şüpheli olmakla birlikte direk doğru sanırım.

6.  Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    #SASA
    Bence:
    Bir süredir geçen yılın düşüğü(LLV) olan 4.53 e tutunmaya çalışıyor.
    Tutmazsa onun altında, anlık değeri 3.59 TL seviyesindeki 200 Haftalık ortalama var.

Ek olarak geride gereksiz tartışmalarla yorduk topiği. Şimdi de hayırlı bir şey yapalım.
    Özgün analizleri, küfürleri vb. ile takibe değer bir arkadaş var.

-"SASA'da flama oluşumu" tespit eden*,
    -"RTALB' ın 300 TL ye gideceğini" ima eden, benden farklı olarak ergen dilini asla kullanmayan, saygılı üslubu ile gönüllere taht kurmuş bir arkadaş... Tek derdi insanlara yardımcı olmak...
    Investing vb. de yazıyor. Takibe değer bir arkadaş.

Mutlaka takip edilmeli:
    https://tr.investing.com/members/243683107/comments

Mahsustan selam ve hörmetlerimi iletiyorum kendisine...

*Gerçi 30.08.24 de bu topikte de bazı arkadaşlar, flama oluşumunu tespit etmiş ve "o direğin mutlaka dikileceğini" belirtmiş. Flamayı çizmeyi unutmuşlar ama... Yönü şüpheli olmakla birlikte direk doğru sanırım.

onceki mesajimda , dedimki; benimle bi daha muhatap olma !! hisseyle ilgili duygu dusuncelerini yaz , hatta dedimki madem bu isi cok biliyosun burada 2 senedir zararda bekleyen insanlara bi iyiligin olsun engin bilgini ve tecrubenle bu insanlara tavsiyede bulunup yol gostererek bi iyilik yap dedim ,
    hatta dedimki ; insan olan bir kerede anlar 2. defa tekrar ettirtmez bu lafi ...

simdi kalkmis yine bana bulasmis , daha evvel satasmalari asilsiz suclamalari iftiralari havada kaldi bi ise yaramadi ya ben soylediklerini curutunce , simdi egosu izin vermiyor insan gibi laftan anlamaya , altta kalmak zoruna gitti ve tekrar bulasmis ,

benim diger baska bi websitesinde yorumlarim varmi diye arastirmis usenmemis hic , sonra buraya linkini atmis , akli sira benimle ugrasacak ya ,

benimle bu kadar ugrasana kadar vakit harcayana kadar SASA insanlik alemine bi fayda saglamaya calissaydin ya bu enerjini ve zamanini kullanarak , cok biliyon ya bu isi , zekisin ya ...bunu iyi hayirli bi iste insanlara fayda saglamak icin neden kullanmadinda halen bana bulasiyosun ?

o linki attinda ne oldu , diger sitede sasa ile ilgili yazdigim yorumlar var , bunda ne varki ?

birileri bi sey sormus bende cevaplamisim , sonra adamda vaktini harcayip usenmeden yazmissin cevap vermissin tesekkur ederim diye bana cevap yazan var ,
    hissede dip nokta kelimesinin anlamini bilmeyipte parasinin tamamiyla ...aklimda kaldigiyla yaziyorum , rakamlar cok net olmayabilir ... 5.40 gibi bi fiyatlardan alip sonra dusunce 4.98 den alip sonra 4.76-75-74-72 her kademeden 20 bin lot alan adam var pazartesi gunude son bi 20 bin lot alacak param var onuda pazartesi alacam diyor ,

hisse adimi 1 sasada ,yani 1 bir inip cikiyor fiyatlari bu arkadas 76 dan dusunce 75 e bi 20bin daha aliyor 75 den 74 de dusunce bi 20 bin daha aliyor , akli sira duserken alttan alarak maliyetini dusurdugunu saniyor tum para bitti ben simdi napicam diyor , bu isi bilmeyen maliyet dusurmeye calisan kisiye insan gibi yazi yazmisim bi seyler ogretmeye calismisim , sonra birileri daha cikip soru sormus ogrenmek icin onlar icinde acik acik uzun uzun yazmisim , bi insana bisey ogretebilmek icin , belki bi faydam olur diye .... yazdigim yorumlarda ne varda getirdin buraya , insanlara bi iyilik yapmaya calismami dahi kotu algilayan bi art niyetli kisisin ,

bak bi iftira daha atmissin bu yazinda , kufur dolu yazilarim varmis , oyle demissin , bu forumda herkes 24 saatini ayirsin arastirsin tum comment lerimi 1 tane kufuru birak hakaret bulabilecekmisin , senin gibi bi kisilik bana bu kadar iftira atti asilsiz seyler yazdi beni karaladi yetmedi bi suru hakaretler etti !! yinede sana dahi kufur etmedim ,

obur sitede etmisimdir , adam kalkmis devleti degistirelim derse hastirlan derim , adamin teki kalkip acik acik ,sasa da pozisyon alipta uzun zaman zararda bekleyen insanlara kufur ederse bundanda zevk aliyomus izlenimli yazilar yazarsa , zararda ki insanlarin psikolojisii dusunmeyip bide onlara kufur ederse ben o ksiilige anliyacagi dilden ayni kufru ederim , birisi cikipta sasa dusuyo diye devlete agzina gelmedik laflari soylerse hakaret edip kufrederse onada gereken cevabi ayni dilden veririm , ama o sitede ...bende nabza gore serbet var !! kim ne hak ediyosa o ...

ama bu forum biraz daha akli basinda olgun insanlarin yorumlarini paylastigi bi forum senin gibi ergenlerin geldigi bi yer degil , buradaki insanlarada gereken saygiyi simdiye kadar gosterdik ve gosteririzde , kendini bilmeyen senin gibilerede cevabimiz var merak etme ..

bide rtalb konusuna deginmissin , rtalb 2 sene once pandemide fiyati 2 tl den 60 tl ye gitti 30 kat artti , ama yukselise 1 liradan baslamisti yani 60 kat gitmis demektir bu ,

simdi bu sene maymun cicegi virusu pandemisi cikti , bulasma yollari ayni ama koronadan daha tehlikeli cunku kulucka donemi 3 hafta ioldugu icin hastalandigini mikrop kaptigini anlamiyorsun bu surede etrafinda yuzlerce kisiye bulastiriyosun bu yuzdende , tum haber kanallari gunlerce ilgili kisiler bu pandemiyi tartisiyor hem tc de hemde dunyada , dunya yine kapanacak bu virusden kaynakli deniyor , koronadan daha fazla aci cektirip insani maymuna cevirtip olduren bi hastalik , cuzzamlidan beter oluyosun cunku ,

simdi rtalb bu virusden kaynakli simdi yine tavan tavan gitmeye basladi 7 tavan gitti ve taban lar geliyo simdi ,ben burada yazdim , tavanini aldim ama orada tavan tavan gidip riskli yukselecegime burada geri alim kaplari gelince burada risksiz sekilde azar azar saglam yukselislerle gitmek benim icin daha mantikli diyerrek tavan giden hisseden ayrilip burada yine pozisyonumu aldim dedim , sonuc olarak akilli biriymisim , biz tavan alip ayrildik ,

gecen sefer 30 kat hatta yukselisin basladigi 1 liradan hesaplarsan 60 kat giden hisse bu pandemide neden 10 kat gitmesin , ben dedim aynen bunu dedim 10 kat yapar dedim , bugun belki spekulatif yukselen rtalb 10 kat yukselmedi 3 kat yukseldikten sonra dusmus olabilir ama daha virus yeni basladi , bi dunyaya yayilsin devlet adamlarinin saglik kuruluslarinin dedigi gibi dunya bi kapanmaya gitsin bakalim , 10 kat mi gidiyo kac kat gidiyo gorursun , simdi degerlendirme benim sozumu , gunu geldiginde degerlendir ,dunya pandemiden kapandiginda degerlendir ...

simdi gelelim sana ; o kadar beni karaladin karaladin beni hic bi sey bilmemekle !! bunu diyen kisi benden cok cok daha ustun olmasi gerekirki bu lafi bana soylesin , dedik yaz ciz yol goster zararda bekleyenlere bi faydali tavsiyede bulun !! nerde ? ayin 5 inden beri diyom yaz diyom millete bi faydan olsun diyom nerde ? faydali bilgin nerde ? nerede ne yazdin ayin 5 i 6 si 7 si tam 3 gun olmus yani 72 saat demektir bu , nerde senin engin goklere sigmayan bilgin tecruben ve insanliga faydali paylasimin nerde ? zararda bekleyenlere zararlarini cikartmalari icin yaptigin tavsiyeler yol gosterimleri nerde paylasimlarin nerde ?

bumu ? yukarda bi grafik paylasmissin , sonrada altina demissinki ; bi suredir 4.53 e tutunmaya calisiyor, tutmazsa onun altinda 3.59 seviyesindeki 200 gunluk ortalama var .... demissin

INSANLIK ALEMINE verdigin bu katkidan dolayi sana nobel odulu vermek gerekiyormus , nasil atladilar senin gibi insanliga faydali bi sahsiyeti ? aslinda bu nobel odulunu verenler isi bilmiyo canim , hak edene vermeyip gidip Sancar gibi kisilere nobel odulu veriyolar ... yazik olmus senin gibi bi sahsiyete , harcamislar seni ..

simdi ben kara cahilim ya senin soyledigine gore ben cahilim ve cehalet doluyum , benim gibi ve foruma katilan bi suru kara cahil senin o paylastigin grafige bakip ne anlayabilir ? okuzun trene baktigi gibi bakar , bi halt da anlamaz , cunku biz kara cahiliz , ama senin gibi bi deha bizim gibi kara cahillerin bu grafige bakipta bi halt anlayamayacagini dusunememis nedense , deha ama dusunemiyor , kara cahillere anlatsana ogretsene aciklasana !!

sonra diyorki 4.53 e tutunmaya calisiyor , a be deha ; hissenin fiyati yukaridan duserek 4.70 e dun degdi , 4.53 lu rakamlari taaa ne zaman gordu , nasil oluyoda 4.53 e tutunmaya calisiyo , buralarda gezinse diyecem tutunmaya calisiyo , ama hisse yukarlardan geliyo , yazdiginda en ufak bi mantik cercevesine yerlestirebilecegimiz bi halt varmi ? bumu senin engin bilgin tecruben zekan dehan ...

bide kalkmis diyoki 200 gunluk ortalamasi olan 3.59 var diyo ,

sonra bide trading view websitesinden kopyaladigi bi grafik copy paste yapmis

al sana bu isin profesorlugu , adam profesordu ya , akli sira teknik konusmaya calismis ama o teknik yazisinida siteden calmistir hah hah hah haaa

bu adam bide kalkip diyoki bana burada bu forumda ;topik ler actim teknik grafik paylastim insanlara ogrettim ...diye kasiliyo,

beyler kac gundur bana bulasan adamin kapasitesi , bilgisi ,tecrubesi bu kadar !! herkes gordu dimi ?

ben cikipta kimseyi bisey bilmemekle bugune kadar sucladigim bi tane yazimi bulun cikartin bu forumdan , kac senedir yorum paylasan biriyim bulun cikartin ,

ben bi halt bilmiyosam bile gidipte millete bulasip da sen bi halt bilmiyon ben biliyom diye ilkokul 1 . sinif cocugu gibi davranmadim davranmam ayni bu sahsin yaptigini ben yapmam , bak ilkokul seviyeni yada anaokulu seviyeni ikidir burada millete ispat ediyosun !!!

beni cahillikle cehaletle suclarken burada kendinin ne kadar kapasitesiz capsiz cehalet dolu hayatin boyunca hic bi baltaya sap olamamis olmandanda kaynakli kendini burda ispat etmeye calismandan belliki gelip ben yazdim cizdim insanlara ogrettim diye burada konusuyorsun
    yetmiyor bide baskalarina sen bilmiyon ben biliyom diyosun ,

( bazi aptallar vardir ama aptal olduklarinin farkina varmazlar , kendilerinin aptal olduklarinin farkinda olmadiklari icinde etrafindaki insanlara aptalliklarindan dolayi o insanlarinin hayatlarini zorlastirirlar ama bunun farkinda
    degillerdir ) gunluk hayatta boyleleriyle muhattap olup maalesef boylelerine katlanmak zorunda kaliyoruz ne yazikki ..

yok efendim flama olusumunu tespit etmisim ama flamanin grafigini seninle paylasmamisim ,
    mecburmuyum grafik paylasmaya ? oyle bi zorunluk varmi forumda ? sen grafik paylastinda ne oldu ? kime ne fayda sagladin ? baska yerden al getir sonra grafik paylastim teknik paylastim insanlara ogrettim diye hindi gibi kabar kabara gez ortalikta , egosu tavan yapmis kisilik bozuklugu yasayan zavalli .. sanki adam benim denetleme mudurumde adama hesap verecem neden grafik paylasmamisim

bu yasima kadar hayatim boyunca oyle insanlar tanidimki ,
    (( cok sey bildigini zannedip ama aslinda hic bisey bilmeyen )) oyle fukaralarla tanistimki , ama sen var ya zirveye oturdun, o insanlarin icinde zirvedesin su an !!

senin gibi bi yeni yetme cocukla ugrasmak istemiyorum ama seni bi onceki yorumumda insan gibi uyardim hakettiginin karsiligini anliyacagin dilden sana veririm dedim , ama o kadar kapasitesiz sinki , zaten insan olan laftan anlar dedigim halde laftan anlamiyorsan simdi sana ayni sekilde cevap versem diyeceksinki yarabbi sukur , senin gibiler yarabbi sukur diyorlar karsiliklarini aldiklarinda hani bi tukuruk le ilgili bi laf var sonra yarabbi sukur derler , deha sin ya anlarsin muhakkak o sozu , iste sana onu vermeyecegim cunku biliyorum yarabbi sukur diyecksin ,

benim zamanimi caldigin icin ve bana asilsiz suclamalar hakaretler ve iftiralarindan dolayi sana hakkimi helal etmiyorum !! adini bilmesemde asap sana hakkimi helal etmiyorum , ahirette karsima geleceksin ve bende senden orada hakkimi isteyecegim bu yaptiklarindan oturu , odeybiliyosan ode orada hakkimi ,Allahindan bul diyecegim birde seninle ugrasmaya bile degmezsin ,

daha evvel gunlerden ne deyip o gunun cuma gecesi oldugunu hatirlayinca seni Allaha havale ettigim icin uzulmustum dedim bulacak belasini cunku hak ediyor ve bu mubarek gune denk geldi benimde tam birisini Allaha havale etmemin , diye uzuldum hak etsende sana bi zarar gelmesini istememistim sirf iyi niyetli biri oldugum icin yasadigim pismanligida yazdim ama degmiyormussun ,
    hak ettigini bulursun insallah , Allah herkesin kalbine gore versin !! ben dahil !! simdi bilerek isteyerek kasitli sekilde bu duayi ettim gecen gunku bi anlik bana yasattigin sinirdendi , istemeyerekti , ama simdi bilerek ettim , basina bi halt geldiginde beni hatirla, bide diger tarafta gorusecegimizide aklinda tut...

azicik kafan calisiyorsa dusunursun ,bu foruma giripte senin bu 3 gundur yazdiklarini okuyanlarin senin ne kadar rezil rusva oldugunu acikca goruyolar , bu kadar rezil oldun daha fazla olmamak icin bence ugrama buralara bi daha , zaten ugrasanda artik kimse seni kayle almaz , sen bunu farkedemeyecek kadar zavalli oldugun icin dedim ben sunu uyandirayim , farkina varsin ..

dedimki benide forumuda bi daha mesgul etme bana bulasma dedim ama yine bulastin ,
    forumu daha fazla mesgul etme abuk sabuk mesajlarin yada kisilik bozuklugun yuzunden kendini ispat etme cabalarin yuzunden forumu mesgul etme ..

7.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    onceki mesajimda , dedimki; benimle bi daha muhatap olma !! hisseyle ilgili duygu dusuncelerini yaz , hatta dedimki madem bu isi cok biliyosun burada 2 senedir zararda bekleyen insanlara bi iyiligin olsun engin bilgini ve tecrubenle bu insanlara tavsiyede bulunup yol gostererek bi iyilik yap dedim ,
    hatta dedimki ; insan olan bir kerede anlar 2. defa tekrar ettirtmez bu lafi ...

simdi kalkmis yine bana bulasmis , daha evvel satasmalari asilsiz suclamalari iftiralari havada kaldi bi ise yaramadi ya ben soylediklerini curutunce , simdi egosu izin vermiyor insan gibi laftan anlamaya , altta kalmak zoruna gitti ve tekrar bulasmis ,

benim diger baska bi websitesinde yorumlarim varmi diye arastirmis usenmemis hic , sonra buraya linkini atmis , akli sira benimle ugrasacak ya ,

benimle bu kadar ugrasana kadar vakit harcayana kadar SASA insanlik alemine bi fayda saglamaya calissaydin ya bu enerjini ve zamanini kullanarak , cok biliyon ya bu isi , zekisin ya ...bunu iyi hayirli bi iste insanlara fayda saglamak icin neden kullanmadinda halen bana bulasiyosun ?

o linki attinda ne oldu , diger sitede sasa ile ilgili yazdigim yorumlar var , bunda ne varki ?

birileri bi sey sormus bende cevaplamisim , sonra adamda vaktini harcayip usenmeden yazmissin cevap vermissin tesekkur ederim diye bana cevap yazan var ,
    hissede dip nokta kelimesinin anlamini bilmeyipte parasinin tamamiyla ...aklimda kaldigiyla yaziyorum , rakamlar cok net olmayabilir ... 5.40 gibi bi fiyatlardan alip sonra dusunce 4.98 den alip sonra 4.76-75-74-72 her kademeden 20 bin lot alan adam var pazartesi gunude son bi 20 bin lot alacak param var onuda pazartesi alacam diyor ,

hisse adimi 1 sasada ,yani 1 bir inip cikiyor fiyatlari bu arkadas 76 dan dusunce 75 e bi 20bin daha aliyor 75 den 74 de dusunce bi 20 bin daha aliyor , akli sira duserken alttan alarak maliyetini dusurdugunu saniyor tum para bitti ben simdi napicam diyor , bu isi bilmeyen maliyet dusurmeye calisan kisiye insan gibi yazi yazmisim bi seyler ogretmeye calismisim , sonra birileri daha cikip soru sormus ogrenmek icin onlar icinde acik acik uzun uzun yazmisim , bi insana bisey ogretebilmek icin , belki bi faydam olur diye .... yazdigim yorumlarda ne varda getirdin buraya , insanlara bi iyilik yapmaya calismami dahi kotu algilayan bi art niyetli kisisin ,

bak bi iftira daha atmissin bu yazinda , kufur dolu yazilarim varmis , oyle demissin , bu forumda herkes 24 saatini ayirsin arastirsin tum comment lerimi 1 tane kufuru birak hakaret bulabilecekmisin , senin gibi bi kisilik bana bu kadar iftira atti asilsiz seyler yazdi beni karaladi yetmedi bi suru hakaretler etti !! yinede sana dahi kufur etmedim ,

obur sitede etmisimdir ,* adam kalkmis devleti degistirelim derse hastirlan derim , adamin teki kalkip acik acik ,sasa da pozisyon alipta uzun zaman zararda bekleyen insanlara kufur ederse bundanda zevk aliyomus izlenimli yazilar yazarsa , zararda ki insanlarin psikolojisii dusunmeyip bide onlara kufur ederse ben o ksiilige anliyacagi dilden ayni kufru ederim , birisi cikipta sasa dusuyo diye devlete agzina gelmedik laflari soylerse hakaret edip kufrederse onada gereken cevabi ayni dilden veririm , ama o sitede ...bende nabza gore serbet var !! kim ne hak ediyosa o ...

ama bu forum biraz daha akli basinda olgun insanlarin yorumlarini paylastigi bi forum senin gibi ergenlerin geldigi bi yer degil , buradaki insanlarada gereken saygiyi simdiye kadar gosterdik ve gosteririzde , kendini bilmeyen senin gibilerede cevabimiz var merak etme ..

bide rtalb konusuna deginmissin , rtalb 2 sene once pandemide fiyati 2 tl den 60 tl ye gitti 30 kat artti , ama yukselise 1 liradan baslamisti yani 60 kat gitmis demektir bu ,

simdi bu sene maymun cicegi virusu pandemisi cikti , bulasma yollari ayni ama koronadan daha tehlikeli cunku kulucka donemi 3 hafta ioldugu icin hastalandigini mikrop kaptigini anlamiyorsun bu surede etrafinda yuzlerce kisiye bulastiriyosun bu yuzdende , tum haber kanallari gunlerce ilgili kisiler bu pandemiyi tartisiyor hem tc de hemde dunyada , dunya yine kapanacak bu virusden kaynakli deniyor , koronadan daha fazla aci cektirip insani maymuna cevirtip olduren bi hastalik , cuzzamlidan beter oluyosun cunku ,

simdi rtalb bu virusden kaynakli simdi yine tavan tavan gitmeye basladi 7 tavan gitti ve taban lar geliyo simdi ,ben burada yazdim , tavanini aldim ama orada tavan tavan gidip riskli yukselecegime burada geri alim kaplari gelince burada risksiz sekilde azar azar saglam yukselislerle gitmek benim icin daha mantikli diyerrek tavan giden hisseden ayrilip burada yine pozisyonumu aldim dedim , sonuc olarak akilli biriymisim , biz tavan alip ayrildik ,

gecen sefer 30 kat hatta yukselisin basladigi 1 liradan hesaplarsan 60 kat giden hisse bu pandemide neden 10 kat gitmesin , ben dedim aynen bunu dedim 10 kat yapar dedim , bugun belki spekulatif yukselen rtalb 10 kat yukselmedi 3 kat yukseldikten sonra dusmus olabilir ama daha virus yeni basladi , bi dunyaya yayilsin devlet adamlarinin saglik kuruluslarinin dedigi gibi dunya bi kapanmaya gitsin bakalim , 10 kat mi gidiyo kac kat gidiyo gorursun , simdi degerlendirme benim sozumu , gunu geldiginde degerlendir ,dunya pandemiden kapandiginda degerlendir ...

simdi gelelim sana ; o kadar beni karaladin karaladin beni hic bi sey bilmemekle !! bunu diyen kisi benden cok cok daha ustun olmasi gerekirki bu lafi bana soylesin , dedik yaz ciz yol goster zararda bekleyenlere bi faydali tavsiyede bulun !! nerde ? ayin 5 inden beri diyom yaz diyom millete bi faydan olsun diyom nerde ? faydali bilgin nerde ? nerede ne yazdin ayin 5 i 6 si 7 si tam 3 gun olmus yani 72 saat demektir bu , nerde senin engin goklere sigmayan bilgin tecruben ve insanliga faydali paylasimin nerde ? zararda bekleyenlere zararlarini cikartmalari icin yaptigin tavsiyeler yol gosterimleri nerde paylasimlarin nerde ?

bumu ? yukarda bi grafik paylasmissin , sonrada altina demissinki ; bi suredir 4.53 e tutunmaya calisiyor, tutmazsa onun altinda 3.59 seviyesindeki 200 gunluk ortalama var .... demissin

INSANLIK ALEMINE verdigin bu katkidan dolayi sana nobel odulu vermek gerekiyormus , nasil atladilar senin gibi insanliga faydali bi sahsiyeti ? aslinda bu nobel odulunu verenler isi bilmiyo canim , hak edene vermeyip gidip Sancar gibi kisilere nobel odulu veriyolar ... yazik olmus senin gibi bi sahsiyete , harcamislar seni ..

simdi ben kara cahilim ya senin soyledigine gore ben cahilim ve cehalet doluyum , benim gibi ve foruma katilan bi suru kara cahil senin o paylastigin grafige bakip ne anlayabilir ? okuzun trene baktigi gibi bakar , bi halt da anlamaz , cunku biz kara cahiliz , ama senin gibi bi deha bizim gibi kara cahillerin bu grafige bakipta bi halt anlayamayacagini dusunememis nedense , deha ama dusunemiyor , kara cahillere anlatsana ogretsene aciklasana !!

sonra diyorki 4.53 e tutunmaya calisiyor , a be deha ; hissenin fiyati yukaridan duserek 4.70 e dun degdi , 4.53 lu rakamlari taaa ne zaman gordu , nasil oluyoda 4.53 e tutunmaya calisiyo , buralarda gezinse diyecem tutunmaya calisiyo , ama hisse yukarlardan geliyo , yazdiginda en ufak bi mantik cercevesine yerlestirebilecegimiz bi halt varmi ? bumu senin engin bilgin tecruben zekan dehan ...

bide kalkmis diyoki 200 gunluk ortalamasi olan 3.59 var diyo ,

sonra bide trading view websitesinden kopyaladigi bi grafik copy paste yapmis

al sana bu isin profesorlugu , adam profesordu ya , akli sira teknik konusmaya calismis ama o teknik yazisinida siteden calmistir hah hah hah haaa

bu adam bide kalkip diyoki bana burada bu forumda ;topik ler actim teknik grafik paylastim insanlara ogrettim ...diye kasiliyo,

beyler kac gundur bana bulasan adamin kapasitesi , bilgisi ,tecrubesi bu kadar !! herkes gordu dimi ?

ben cikipta kimseyi bisey bilmemekle bugune kadar sucladigim bi tane yazimi bulun cikartin bu forumdan , kac senedir yorum paylasan biriyim bulun cikartin ,

ben bi halt bilmiyosam bile gidipte millete bulasip da sen bi halt bilmiyon ben biliyom diye ilkokul 1 . sinif cocugu gibi davranmadim davranmam ayni bu sahsin yaptigini ben yapmam , bak ilkokul seviyeni yada anaokulu seviyeni ikidir burada millete ispat ediyosun !!!

beni cahillikle cehaletle suclarken burada kendinin ne kadar kapasitesiz capsiz cehalet dolu hayatin boyunca hic bi baltaya sap olamamis olmandanda kaynakli kendini burda ispat etmeye calismandan belliki gelip ben yazdim cizdim insanlara ogrettim diye burada konusuyorsun
    yetmiyor bide baskalarina sen bilmiyon ben biliyom diyosun ,

( bazi aptallar vardir ama aptal olduklarinin farkina varmazlar , kendilerinin aptal olduklarinin farkinda olmadiklari icinde etrafindaki insanlara aptalliklarindan dolayi o insanlarinin hayatlarini zorlastirirlar ama bunun farkinda
    degillerdir ) gunluk hayatta boyleleriyle muhattap olup maalesef boylelerine katlanmak zorunda kaliyoruz ne yazikki ..

yok efendim flama olusumunu tespit etmisim ama flamanin grafigini seninle paylasmamisim ,
    mecburmuyum grafik paylasmaya ? oyle bi zorunluk varmi forumda ? sen grafik paylastinda ne oldu ? kime ne fayda sagladin ? baska yerden al getir sonra grafik paylastim teknik paylastim insanlara ogrettim diye hindi gibi kabar kabara gez ortalikta , egosu tavan yapmis kisilik bozuklugu yasayan zavalli .. sanki adam benim denetleme mudurumde adama hesap verecem neden grafik paylasmamisim

bu yasima kadar hayatim boyunca oyle insanlar tanidimki ,
    (( cok sey bildigini zannedip ama aslinda hic bisey bilmeyen )) oyle fukaralarla tanistimki , ama sen var ya zirveye oturdun, o insanlarin icinde zirvedesin su an !!

senin gibi bi yeni yetme cocukla ugrasmak istemiyorum ama seni bi onceki yorumumda insan gibi uyardim hakettiginin karsiligini anliyacagin dilden sana veririm dedim , ama o kadar kapasitesiz sinki , zaten insan olan laftan anlar dedigim halde laftan anlamiyorsan simdi sana ayni sekilde cevap versem diyeceksinki yarabbi sukur , senin gibiler yarabbi sukur diyorlar karsiliklarini aldiklarinda hani bi tukuruk le ilgili bi laf var sonra yarabbi sukur derler , deha sin ya anlarsin muhakkak o sozu , iste sana onu vermeyecegim cunku biliyorum yarabbi sukur diyecksin ,

benim zamanimi caldigin icin ve bana asilsiz suclamalar hakaretler ve iftiralarindan dolayi sana hakkimi helal etmiyorum !! adini bilmesemde asap sana hakkimi helal etmiyorum , ahirette karsima geleceksin ve bende senden orada hakkimi isteyecegim bu yaptiklarindan oturu , odeybiliyosan ode orada hakkimi ,Allahindan bul diyecegim birde seninle ugrasmaya bile degmezsin ,

daha evvel gunlerden ne deyip o gunun cuma gecesi oldugunu hatirlayinca seni Allaha havale ettigim icin uzulmustum dedim bulacak belasini cunku hak ediyor ve bu mubarek gune denk geldi benimde tam birisini Allaha havale etmemin , diye uzuldum hak etsende sana bi zarar gelmesini istememistim sirf iyi niyetli biri oldugum icin yasadigim pismanligida yazdim ama degmiyormussun ,
    hak ettigini bulursun insallah , Allah herkesin kalbine gore versin !! ben dahil !! simdi bilerek isteyerek kasitli sekilde bu duayi ettim gecen gunku bi anlik bana yasattigin sinirdendi , istemeyerekti , ama simdi bilerek ettim , basina bi halt geldiginde beni hatirla, bide diger tarafta gorusecegimizide aklinda tut...

azicik kafan calisiyorsa dusunursun ,bu foruma giripte senin bu 3 gundur yazdiklarini okuyanlarin senin ne kadar rezil rusva oldugunu acikca goruyolar , bu kadar rezil oldun daha fazla olmamak icin bence ugrama buralara bi daha , zaten ugrasanda artik kimse seni kayle almaz , sen bunu farkedemeyecek kadar zavalli oldugun icin dedim ben sunu uyandirayim , farkina varsin ..

dedimki benide forumuda bi daha mesgul etme bana bulasma dedim ama yine bulastin ,
    forumu daha fazla mesgul etme abuk sabuk mesajlarin yada kisilik bozuklugun yuzunden kendini ispat etme cabalarin yuzunden forumu mesgul etme ..
    * Yine yalan, yine dolan. Ağıza alınmayacak onlarca küfür bulurum.

Senin dışında bu amaçla yazdığını iddia eden var mı?
    Hiç kendin dışındakilerin yazdıklarını "gözlerinle" okudun mu? Bırak başkasının yazdıklarını! Sen kendi yazdıklarını okuyor musun?

Sen de bi zahmet, evde yerli ve milli abaküsünle çizdiğin flamayı koyuver siteye?
    Son düzenleme : ASAP_; 07-09-2024 saat: 21:18.

8.  Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    * Yine yalan, yine dolan. Ağıza alınmayacak onlarca küfür bulurum.

Senin dışında bu amaçla yazdığını iddia eden var mı?
    Hiç kendin dışındakilerin yazdıklarını "gözlerinle" okudun mu? Bırak başkasının yazdıklarını! Sen kendi yazdıklarını okuyor musun?

Sen de bi zahmet, evde yerli ve milli abaküsünle çizdiğin flamayı koyuver siteye?

sen bi zavallisin !! biliyomusun ?

ben zaten demisim bu forumda bi tane kufurumu kimse bulamaz diye ama sen cevap veriyon ben bulurum diyon bisuru , ama verdigin ornek investingden , eee ben bunu zaten acikladim yukarida ,o websitesinde ipini koparan sokak serseriside var at hirsizida var , insan gibi yazan degerli kisilerde var , ben o at hirsizlarina sokak serserilerine anladiklari dilden konustum cunku onlar o dilden konusup o dilden anliyolar , istanbul beyefendisinin nezaketiyle konusssam zaten duvara konusmus olucam , anladiklari dilden konustugumu yukarda yazdim , okudugunu anlayamayacak idrak edemeyecek ZAVALLI SENI !!

al bak o linkteki yazismadan bi tane ornek vereyim ; daha dun yazildi bu yazisma ..

hepkazan hepkazan
    05 Eyl 2024 15:12

bugun dedim muhtemelen eksi kapatir ve yarin selale olur diye , aynen eksi kapadi , karanliga 84 girdi karanliktan 82 cikti , saticili gecti , yarinin selale olacaginin sinyalini verdi , 4,70 gosterir yarin onun altinda 4.60 lara kadar yolu var ...kendinizi hazirlayin simdiden ....ytd
    Cevap

metin demirel
    05 Eyl 2024 16:07
    Herkes olmuş uzman at tarağı uzman....

ben sabahtan yazmisim bugun persembe ve ne olacagini sonrada oglen 3 de soyledigim seyi tekrarlamisim ,
    insan gibi grafik bazli konustum , belki bi insanoglu yazdigimdan ders cikarir persembe gunu satisa gecer cuma gunude olacak selale dususunden etkilenip zarar yazmaz , hatta cuma aksami yuzde 2.70 karla hissesini yerine koyabilme sansi yakalar , lotunu artirir trade yaparak , hatta zararda yazmamis olur ustune , bide maliyetinide dusurur uzerine .... insan gibi yazdim ama bu at hirsizi serseri bana at yarragi dedi ,

demeklede kalmiyo , onun yorumunu okuyan belki benim yazdigimi dikkate almaktan vazgececek ve ertesi gunku dususden de zarar gorecek kari olacagi yerde , bana kufur etmekle kalmiyo baskalarinida etkileyip belki onlarada zarar veriyor , eeee bende bana kufredene aynen cevabini veririm ,
    buda cuma gunu aksam 6 da o serseriye verdigim cevap ;

dun dedim yarin selale olur , selaleyi gordunmu , uzmani gordunmu , at taragii kimmis ? at taragi sana denir at taragi !!

bende nabza gore serbet !! adamina gore muamele !! sana dedim dun tersim pistir , herkesin anliyacagi dilden konusurum dedim dimi , bak yukarda ornegi var ,

o sitedeki o serserilerle boyle konusurum bunuda yukarida yazdim , bu forumda agirbasli sekilde yazi yazan kendini bilen bi kiisye kufurumu bul ve goster bakimmm , goster bakalim gosterebiliyonmu ZAVALLIIII !!!

kufredene kufrederim !! insan gibi sorana insan gibi yazarim isterse yarim sayfa sursun yazar aciklarim bak buda insan gibi birisine faydali olmaya calistigim icin yapilan yazisma ve en sonda bana edilen dua ve tesekkur !!

varmi sana herhangi bi dua yada tesekkur ? ayin 5.inden beri beni ve bu forumu mesgul ediyon ama buradaki insanlardan birine bir faydan oldumu ? varmi faydali bi yazin ? al bak buda acemiye yardim amacli benim faydali bi yazim , sirf iyi niyet ten ; diyon ya iyi niyetlimisin , art niyetlimisin ? diye ;

Adem Ozsoy
    06 Eyl 2024 15:30
    45.42.den beri alıyorum en son kapanışta aldım her alım 12bin adet oldu 180bin valla para kalmadıbu nedir
    Cevap

Adem Ozsoy
    06 Eyl 2024 15:33
    5.42 olacaktı
    Cevap

hepkazan hepkazan
    06 Eyl 2024 15:35
    kardes dusen kagit alinmaz beklenir , hisse dip yapmasi beklenir , dip yapmadan neden dusen kagidi aldin surekli , bekle dip yapsin , dip yaptiktan sonra 3. arti kapatacagi gun icerisinde tum paranla gir dipten , simdi tum parayi bitirdin ortalama yapatin ama hisse daha asagi gidierse alttan alamican terste kalican ortalaman yuksekk kalacak dipe geldiginde sonra dipten yukari vurdugunda senin maliyetine kadar gelen her yukselisten hic bi sekilde faydalanamazsin , bu hisse tecrube olsun , baska zaman tecrubeni kullan yapma ayni seyi bekle dibi gorsun
    Cevap

Ayşegül Çilesiz
    06 Eyl 2024 15:46
    dip kaç
    Cevap

Orhan Dindar
    06 Eyl 2024 16:00
    hepkazan hepkazan Evet,dip kaç???
    Cevap

hepkazan hepkazan
    20 saat önce
    arkadaslar dip diye bi rakam yok bunu kimse soyleyemez, su rakam dipdir diyemez kimse , sadece grafik izlemeniz lazim , ana destekleri takip etmeniz lazim , hisse ana destekden dondukten sonra 2 gun ust uste arti kapamasi lazim ama hacimli sekilde ve yuzde 2 uzeri bi kapanis gerekiyor , sonra 3. gun yine arti devam etmesi lazim ama acele etmeyin aksam 5 e kadar takip edin baktiniz bu saatten sonra dusus yasayip eksi kapatmaz derseniz , o gunun hem grafigine bakin hemde fiyat hareketlerini anlik izleyin fiyatin gidisatindan az cok anlarsiniz fiyatin yonunun ne olacagini , o saatten sonra hissede pozsisyon alabilirsiniz , mesela sasa da destek 4.72 dir , bu destek tam 3 defa calismis , bugun 4. kez 4.72 yi gordu ve 4.69 kapadi , bu demek degilki destek kirildi ,pazartesi gunu buradan yukari vurabilir yani destek kirilmamis , destek calismis dersiniz , bunun altinda 2 ana destek var 4.60 ve 4.20 , mesela diyelim 4. 60 kirildi ve altinda 4.20 destegi var yaklasik olarak 4.20 ye gelmeden yani 4.30 lardan yukari donebilir , destegin biraz uzerinden donme ihtimali var , yok donmezse 4.20 ye gelir muhtemelen o ana destek calisabilir , oradan donebilir ,ama o gun 4.20 altina indi ve kapanis 4.15 oldu , bu demek degilki 4.20 destegi kirildi , ertesi gun eger endekside arkasina alip veya herhangi olumlu bi kap haberini de arkasina alip oradan yukari vurabilir , yukari vurdugunda demeyin destek calisdi artik burasi dip , artik buradan yukari donecek demeyin , 2 gun ust uste arti ve 3. gun yine arti kapanista teyitini alirsiniz destegin calistigini ve artik geri donmez ordan yukari vurur dersiniz , 3 gun teyit gunudur !! buradada dip nokta 4. 20 olur , bugun 4.69 kapadi 4.72 desteginin altinda bi kapanis , pazartesi bakacaz endeksin durumu burada cok onemli , bist 30 endeksi pazartesi arti giderse endeksin destegini arkasina alarak yukari donebilir ve 4.72 destegi calisti dersiniz , ama endeks eksi giderse endeksin gucuyle muhtemelen destek kirilip 4.69 asagisina sarkar , bist 30 endeksi grafigine baktigimda 10.772 bugun kapatmis haftalik grafikte endeks dusus trendinde , aylik grafikte ise halen dusus yonu agir basiyor destek olarak 10.500 var , muhtemelen pazartesi gunu bist 30 endeksi eksi yani dusus yapar , endeksle birlikte sasa ninda 4.69 altina sarkip 4.60 ana destegine kadar sarkmasi muhtemel , yani 4.72 destegi kirilir dusuncesindeyim , yani sasanin pazartesi gunku hareketi kritik sekilde bist 30 endeksine buyuk oranda bagli hareket edecek , bunu ben soylemiyorum grafik soyluyor , benim grafigi yorumlamam bu sekilde , gordugumu yorumladim , yatirim tavsiyesi olarak almayiniz , her an her sey degisebilir cunku borsa surprizlerle doludur , adem bey , size tavsiyem pazartesi son atimlik bi 20 bin vardi onu almanizi tavsiye etmem acele etmeyin, en azindan 4.60 a saklayin , sanki pazartesi o rakamlara gelmesi muhtemel , buyuk olasilikla oyle gozukuyor , aksam kapanisa kadar acele etmeyin derim , ama yinede sizin karariniz , siz bilirsiniz , umarim az da olsa dip nasil anlasilir aciklayabilmisimdir , ytd
    cevap;

Burcu Burcu
    13 saat önce
    🙏🙏 çok güzel acikladin teşekkür ederiz

bak sana tavsiyem , arada sirada benim paylasimlarimi takip et belki dinlersen ogrenirsin yada dinlersen uygularsan sana da faydam olur , para kazanirsin biraz , dinleyen kazaniyo cunku ...

ZAVALLI SENI !!

ben hergun trade yapip kazaniyorum , duserkende cikarkende , dokum istiyon ya , bak ordaki yazismalarimin dogrulugu yani dogru tespitlerim benim yaptigim trade in ne kadar basarili oldugunu da gosteriyor , cuma aksami kapanmadan evvel pozisyonumu aldim 4.71 den , 4,69 kapadi ,pozisyonumu alarak yapilan trade i realize ettim yani arttirdigim lotlar hesapta gozukuyor ..

ZAVALLI SENI !!

Sayfa 847/898 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •