Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
Maalesef zamanım vardı okudum.
Yine aynı terane... Tantana... Demagoji.

Yukarıda örneğini verdim.
Sen iyi niyetle yazıyorsan... Hem kendini, hem de varsa; sana inananları zarara uğratmışsın.
Gerekiyorsa gönderilerinden tek tek cımbızlar koyarım. Zamanım bol!

Sene 2022 Aralık 23
"akıllı olan malını kaptırmaz"

Hissenin neredeyse tepesi....

Sonrası... Aynı özgüvenle, yine bilmediğin meselelerde atıp tutuyorsun.
Yok IP sini alırım, Yok CİMER'e şikayet ederim, yok manipülasyon...

"burasida bir forum , inasanin hisseyle ilgili yada sirketle ilgili haberleri paylastigi , duygu dusuncelerini paylastigi , fikirlerini paylastigi bir forum , insanlarin hisseyle ilgili yorumlarini diger ortaklariyla paylasabilecegi bir forum , bende herkes gibi hisseyle ilgili yada sirketle ilgili dusuncelerimi paylasiyorum ,
"
demişsin...

Bunca yanılgına rağmen bir tek sana mı forum?
Aksine görüş bildiren herkesi SPK, Bimer, Cimer ile tehdit ediyorsun?
Ki tüm söylediklerin gibi altı bomboş...

Manipülasyon nedir onu bile bilmiyorsun.
SPK karşılığı nedir onu bile bilmiyorsun.

Bırak hisseyi, söylediklerinin tümü yanlış.
Bak iyi niyetle söylüyorum...
Bi sakinleş, bi dinle diğer insaları, bi öğren...

demissinki ; 23 aralik 2022 tarihinde benim yorumumu ornek gostermissin (( akilli olan malini kaptirmaz )) demisim ve insanlari zarara ugrattigimi soyluyorsun ..

21 aralik 2022 tarihinde sasa fiyati : 5.98 gosteriyor ama 23 aralikta bu fiyatinda altinda yani 2 gun sonra !!

8 ocakta sasa fiyati 8 ocak 6.49 olmus sadece 2 hafta sonra , adamlar satsaymis 2 haftada yaklasik 50 kurus zarar edeceklerdi yani yaklasik yuzde 10 kabataslak yaziyorum bu kari ... demekki yaptigim yorum kimseye zarara ugratmamis tam tersi kar ile ayrilabilirlerdi sadece 2 hafta bekleyerek ..

4 haziranda ise sasa fiyati ; 8.19 lira , yani sadece 6 ay sonra yuzde 37 kar ile satabilme sanslari varmis ,

sasa duserken yuzde 37 kar yaptirmisim benim sozumu dinleyene !!

adam satsaymis yuzde 37 kari gorunce !!

kimi zarara ugratmisim ? bak senin yazdigin verdigin tarihe gore konustum !! malini kaptirmayan yuzde 37 kar etmis !!

hissenin neredeyse tepesi demissin 23 aralik 2022 de .... hisse nin o tarihteki fiyati 5.98 , 14 kasimda dusus baslamis ve o tarihte 8.21 den dusmeye baslamis ve 14 kasimdan 23 aralika kadar zaman araliginda dusus surekli devam etmis , 5.98 de malinizi kaptirmayin demisim ve sadece 1 hafta sonra yani 1 ocakta hisse yukari vurmus !! malini satan 1 hafta sonraki yukselisten faydalanamayacakti !! 1 hafta icindeki yukselisle de 6.49 kapatmis hisse !! goster bana zarari !!

forumu okuyanlar girsinler kontrol etsinler tarih ve fiyatlari kim dogruyu konusuyor kendi gozlerinizle sahit olun ,

aksini soyleyen herkesi bimere cimere spk ya sikayet ederim demisim guya ... senin soyledigine gore ...

onceki mesajlarimi tam okumadigini atladigini dusunerekten sana yukarida cevap yazdim , yazdigim cevabimidami okumadinki bana boyle biseyi yazdin , ama tam tersine vaktim vardi mesajini okudum demissin , madem okuduysan , bilerek kasitli bi sekilde benim soylemedigim yada yazmadigim seyi burada bana isnat ediyorsun ,

ben simdi aklima gelen isimleri yaziyorum , karayel , kardanadam , karaoglan ,nikopol su bu bi suru ky var burada forumda yazan hangi birine demisim seni sikayet edecegim diye , hic birisine demedim ,

ama biri devlete hakaret ederse onu ederim !! biri etti kendiis hakkinda suc duyurusnda bulundum dava actim adalet bakanliginda !!

bu kisinin hisseyle ilgili ters bir fikrine karsi dava acmadim , davamin konusu ; devlete hakaret edip devleti cete olup tc milletini soymasiyla ilgili attigi iftiradan kaynakli dava actim ve bunuda burada o kisiye yazdim ,

birisi hakkinda henuz herhangi bisey yapmadim bekliyorum , o kisinin yaptigi bi hakaret var , benim hakkimda patronun satin aldigi parali kopek hakareti var , bu hakareti bende sakli ekran goruntusu ile , henuz dava acmadim hakaret davasi olarak , bekliyorum ,

bu hisse hakkinda yaptigi yorumlardan sonra baska hisseyi hedef gosterip daha sonra gelipte bu hisseye yatirim yapar ise o zaman derim bu ne perhiz bu ne lahana tursusu ? madem bu hisse boyle soyleydide neden bu hissede pozisyon aldin , bundaki amacin neydi diye manupilasyon yapmaktan kendisine dava acacagimi yine kendiisine yazdim buradan kendiside bunu biliyor , davayi actigimdada hem hissede manupilasyon hemde sahsima ifira ve hakaret davasi acacagim , satin alindigimi ispatlamak zorunda ispatlayamazsa iftiradan suclu bulunur ayrica zaten hakareti var , ben kendiisne saygisizlik yapmadigim insan gibi nezaketle konustugum kibarca yaptigi seyin yanlis oldugunu hatirlattigim halde defalarca !! yinede karsilik olarak bu sekilde cevap verdi bana ,

burada insanlar zaten zararda beklerken herkesin cani burnunda beklerken insanlarin sinir uclariyla oynamanin anlami yok ,
bak benimde su anda soyleme hakkim var daha evveldende dedim enson buraya giripte hisse ismi verdigi tarihten beri verdigi hisse dusuyor dusus trendinde su anda nerelere geldi , onu dinleseymisim o gunden beri yuzde kac zarar edecektim , deme hakkim var ama gidipte orada ona cevap yazmadim buradada ona cevap yazmadim , bak sen bildimcisin ama sen bilememissin demedim cunku burasi borsa her an her seyin olabilecegi bi mecra , kimse ben bildim diyemez ortalikta , dersede hata eder cunku ertesi gun borsa onu yalanci cikarabilir

benim hic kimseyle alip veremedigim yok , o kimseylede alip veremedigim yok ama aylardir tekrar tekrar gelip burada ben bildim diye yazilar yazmasi , hisseyi karalamasi ( hissesi olmadigi halde ) pek akla mantiga uygun degil , uzerine israrla bana satasmasi sonrasi benimde deme hakkim var ; madem oyle bu hisse kotu bu hissede pozisyon aldigini gorugum an senden hesap sorarim deme hakki otomatik olarak doguyor benim icin , yoksa tanimam etmem ne derdim olacak o kisiyle ..

gelelim sana , bak sen bana bi yazi yazdin bende senin yazdigin seyi iyi niyetle yazilmis bi yazi diye degerlendirdim senide iyi niyetli bi insan oldugunu dusundum ve sana guzel bi sekilde madde madde yazdigin her seye istinaden tek tek cevap yazdim acikladim , senin iyi niyetli bi insan oldugunu dusunmustum yazdigin ilk yaziya istinaden

ama bu ikinci yazindan cikardigim sonuc senin iyi niyetli olmadigin , art niyetlisin guzel kardesim , art niyetli olmasan asli olmayan bi seyle beni itham etmezdin , tarih evrmissin , ac grafigi bak kontrol et tarihini ve detaylari , nasil oluyorda benim insanlari o tarihte zarara ugrattigimi yazabilirsin ? elinin altinda bilgisayar ve grafik , bak senin verdigin tarihten itibaren grafige bakarak sana cevap verdim , yanlissin guzel kardesim , bak beni iyi veya art niyetli oldugumu sorgulayip sonra beni bi sucla suclaman senin aslinda art niyetli oldugunu gosteriyor , beni veya benim yazdigim yorumlari curutmeye calistigini gosteriyor ,

yazdigim yorum senin fikrine uymayabilir sen farkli dusunebilirsin , o zaman benim yazdigim yorumu kayle olmazsin , illa beni yanlis oldugumu ortaya cikarmana gerek yok , haaa ben takintiliyim ugrasirim dersende o senin bilecegin is , ama durust olmak erdemdir , hemde erkek adamin sahip olabilecegi en buyuk erdemdir , orada grafik tarih ve fiyat araligi varken bana boyle bi ithamda bulunmak pek yakisik almadi , bu yaziyi okuyanlarda acarlar sasa mynet sitesini orada 3 yillik grafige tiklarlar sonra o tarihte fiyat neymis hisse zirvedemiymis yoksa dusus trendinde iken o fiyatlara mi gelmis gorurler , sonra benim verdigim tarih ve rakamlarin dogrulugunada bakabilirler , sonra benim verdigim rakamlarin yada yazdigim bu cevabim dogrulugu yada durustlugu hakkinda az cok fikir
edinebilirler ,

diyosunki manupilasyon nedir spk nedir bilmiyorum hic bi halt bilmiyorum , sonra dinle ogren diyosun , senden ogrenecegim oylemi ?

eger bunu diyosan dinle ogren diyosan yani sen her seyi biliyosun demektir , madem biliyon ne kadar zamandir burada 2 senedir zararda bekleyen insanlar icin neden hic bi sey yapmadin , neden halen millet zararda , neden burada herkesden fazla bildigin bilgini ve tecrubeni paylasmadinda turk insani ile neden millete yol gostermedinde bu turk milletine sonucta yabanci degil buradakiler ingiliz degil herkes senin gibi turk neden iyilikleri icin sunu soyle yapin diyerek yuce bilgini tecrubeni paylasmadin bu insanlarla da kalkmissin gelmissin burada forumda dusuncelerini tecrubesini yasadiklarini yani paylasan ( bi onceki hissede yedigim kazigi kimsenin yememesi icin gelipte yasadigim tecrubeyi insanlara burada paylasip dikkatli olun diye alin size canli yasanilan tecrube sizde ders cikarin diyen iyi niyetle diyen ben ) birisyle tartisma ortami yaratmaya calisiyorsun , tartisma ortami yaratarak buradaki ky ye nasil bi yardim yada iyilik yapabilecegini zannediyosun ? amacin ne tam olarak ?

amacin devlete hakaret edeni korumaksa onu mahkemeye verdim gider mahkemede savunursun onu , yeri burasi degil ,
birileri gelipte zararda 2 senedir bekleyen insanlarin psikolojisini hic kayle almadan buraya gelipte ben bildim ben bildim diye insanlarin sinir uclariyla oynamasini bunu israrla defalarca yapmasini uyarildigi halde insan gibi yapilan uyarilari kayle almamasini sirf egosunu tatmin etmek icin insanlarin canini sikmasini savunmak senin amacin , sende deki acik acik filanca kisi bildi de !! ama gelipte beni biseylerle itham etme !! yaptigin yanlis !!

amacin uzum yemekse uzumunu ye ama bagciyi dovmeye kalkma , atasozunu ornek verdim belki bi anafikir cikarirsin kendine buradan

biz iyi niyetimizi ortaya coktan koyduk !! iyiyi goremeyene yada kasitli gormek istemeyene soyleyecek hic bi lafimiz yok

ben senin iyi niyetli oldugunu dusundugun yazina cevap vermistim elimden geldigince nezaket kurallarina uyarak , ama senin iyi niyetli olmadigin acik , amacin gereksiz tartismalar cikarmak , ben ne senin gibi birisiyle nede bi baskasiyla gereksiz tartismalar yasamak istemiyorum , insan gibi bisey yazarsin cevap veririm ,ama o kadar , ben bu saatten sonra senin gibi birine verilecek cevabim yok istedigin seyi yazabilirsin , okuyanlarda senin yazdiklarina inanir inanmaz beni hic ama hic ilgilendirmiyor , akli olan sorgular , arastirir ve ogrenir kim dogru demis kim dememis diye , o yuzdn baskasinin kimin neye inanip inanmadigi beni ilgilendirmez ,

ben sahsi dusuncelerimi burda paylasirim forumun amaci bu kimseye bulasmam kimsede bana bulasmasin , sadece hisseyle ilgili duygu dusuncelerinizi paylasin , millete bulasmayin , bunun kimseye faydasi yok , birisi beyaz dediyse , sende cik deki bu siyah de sebebinide acikla belki birisi senin yazdigindan kendisine faydasi dokunan bi sonuc cikartir birisine faydan olur , herkes herkesle ayni fikirde olacak diye bi kanun yok ,

altini tekrar cizeyim su andan itibaren senin yazdiklarina cevap vermem her ne yazarsan yaz , seni artik kayle almam bunu bil !!

bana bulasacagina degerli tecrubeni ve bilgini burada paylas ki diger insanlara bi faydan olur belki !!