Google Earth'e HSBC, Jersey, St Brelade yazin subeyi gorun.
Kac kisi sorgulamissa..:)
Printable View
Google Earth'e HSBC, Jersey, St Brelade yazin subeyi gorun.
Kac kisi sorgulamissa..:)
Oran Paylaşan kalmadı sanırım.
Fibabank E- mevduat 13.75'e düşmüş.
İcbc 14.50 oranı 14.75 yapmış.İCBC şaşırdığımı söylemeliyim küçük bankalar içinde geçtiğimiz aylarda sürekli geriden gelen vade dönüşlerinde düşük oranlar teklif eden bir bankaydı mevduat oranları düşerken 0.25 artırmış.Ama temditlerde en az 0.50 daha aşağısını verir.
Yemek sirasinda ikinci kez ardimdaki saha personeli sunu dedi bu ofis niye 30 dk daha gec cikmiyor ki yemege, sabir ettim arkami donup eleman a ulan ofis olsun de siz de kurtulun dicektim ama demedim tabe, arkaya bile donmedim konusmaya deymez tipler hehe........
Vatan haini diyenler ile de sakin didismeyin siz bakin keyfinize---bir gun gelecek onlar aglayacak ve biz gulecez.............
Yapıkredi %14 bolu şb.
Akbank %3.90 konya akşehir şb.
Nurettin canikli
olay artık faizi aşıyor,ben bu ülkede usd güvenliğinin kalmadığını düşünüyorum. geçen sene hain terörist olmuştuk. bu sene tutuklamalarda başlar artık.
Alıntı:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yükselen döviz kuruna değindi, döviz kurunu silah gibi kullananlar olduğunu söyledi. Erdoğan, "Elinde silahı, bombası olan teröristle elinde doları, avrosu, faizi olan terörist arasında amaç bakımından hiçbir fark yoktur. Amaç, Türkiye'ye diz çöktürmek, Türkiye'yi teslim almak, Türkiye'yi hedeflerinden uzaklaştırmaktır" dedi.
Gün itibari ile bende aktifbank nkolay fona geçiş yaptım, ilk izlenimlerime ve öğrendiklerime göre değerlendirirsem, artıları günlük faiz işlemesi, piyasadan yüksek faiz vermesi, eksileri fon olduğu için devlet garantisi sıfır yani yok, birkaç il dışında şubesi yok, günlük eft limiti 100.000 tl ve bu limit sabit ve yükseltilemiyor dedi müşteri hizmetleri, bu yüzden paranızı başka bir banka hesabına geçirmeniz tutara göre günler ve hatta haftalar sürebilir. Bilgilerinize, bol kazançlar.
Burgan Bank internet bankacılığı günlük EFT limiti en fazla ne kadara yükseltilebiliyor?
Üç para birimli hesapta bir para biriminden diğerine geçiş hızlı, kolay ve uygun kurlardan yapılabiliyor mu?
İnternet bankacılığı 2 krş fark oluyor genelde ama onu mt yapıyor daha uygun olur diye düşünüyorum
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tebde eft limiti nekadar bilen varmı?
Bir deli bir kuyuya taş atıyor sonra herkes bu taşla uğraşıyor.
En başta ben ne dedim. Bu yöndeki haberler yalandır ve maksatlıdır.
Bunlar toplum mühendisliği çalışmaları.
Plan çok basit ve aptalca.
Böyle yaygaralar çıkarılacak.
İnsanlar yok artık böyle devlet mi olur diyecek.
Devlet-hükümet bundan zarar görecek.
Plan bu.
Kimsenin amacı kimseyi soymak değil.
Devlet-hükümet ekonomide durgunluk istemez.
Bu işsizliği artırır, ekonomiye olan güveni düşürür ve oy da kaybettirir.
Mevduat faizleri yüksek olursa paranın maliyeti artar.
PAranın maliyeti artınca kredi faizleri yükselir.
Kredi faizleri yükselince ekonomi yavaşlar, büyüme durur.
Mevduat faizlerinin çok yükselmesinin istenmemesinin tek sebebi budur bana göre.
Bu hafta burganbank tan aldım.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yapı kredi konya 14.10
maaş müşterisi özel oranı
burgan bank 14.50
odea 13.75
hepsi 102k 32-92gün
bankanın havuz hesabından yapılan ödemeyi millet kayıt dışı zannediyor.?
sanki kara paracılar gişeye paraları emanet ediyor onlar da istediği gibi ödeme yapıyor..!!
Gerekeni yapacakmis.
Gerekeni yapmak durumunda olanlar bilmiyor sanki.
Ben BIMER uzerinden muracaat ettim, biri e-mail gonderdi, akli sira beni ikna edecek.
Bu banka yolsuzluklari, kredilerde hesap isletim ucreti, CC aidati kesinlikle danisikli dogus.
Bankalardan avanta alip, yurttaslari sattilar.
Ben baska bir olasilik goremiyorum.
Bu yasananlar uzerine Avrupali, Arap kim varsa geldi banka aldi.
Nasilsa necip turk milleti oder.
burgan 14.40 dedi bugün.
bir ay 100K üstü.
biz de beklesin dedik, doları gözledik.
Yeni bir şey değil ama konuya dönmek adına paylaşıyorum.
YKB e-mevduat yeni para 32-92 gün 14.10, temdit için bu oran verilmiyor.
Bankadaki çalışanlar hiç mi hediye vermiyor veya müşteriyi hic mi yemeğe çıkarmıyorlar. Onu nereden ödüyor.oyle bir bütçeleri var.kayitdisi bir para demedim.
Bı de bu hırs neden.turkiyede bütün yanlışliklar bittide.bi bankalar mi kaldı düzeltilecek.eger düzeltilebileceksen sana bir liste gonderebilirim.duzeltilmesi gerekenlerle ilgili
Fazla oldum özür. doları 3 TL'den 3.94 TL ye çıkaran bankacılara bir şey yaptır.soz söyleyeceğim.