Sayfa 871/1024 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921971 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,961 - 6,968 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Google Earth'e HSBC, Jersey, St Brelade yazin subeyi gorun.

Kac kisi sorgulamissa..

2. Oran Paylaşan kalmadı sanırım.
    Fibabank E- mevduat 13.75'e düşmüş.
    İcbc 14.50 oranı 14.75 yapmış.İCBC şaşırdığımı söylemeliyim küçük bankalar içinde geçtiğimiz aylarda sürekli geriden gelen vade dönüşlerinde düşük oranlar teklif eden bir bankaydı mevduat oranları düşerken 0.25 artırmış.Ama temditlerde en az 0.50 daha aşağısını verir.

Faiz in yasak oldugunu kim soyluyor............ Faiz son derece legal.......

Alıntı Originally Posted by best Yazıyı Oku
    bir ülkede faiz yasaksa yerleşik bankaların hangi menşeli olduğu önemli değildir..
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

1 yildan az pek faiz yok ama yada bir fon alirsaniz en az 1 sene bulundurmak gerekiyor...

Alıntı Originally Posted by gandalf967 Yazıyı Oku
    Suudi Arabistan 'da faizin sadece adı yasak. Biz de de uyguladıkları gibi. (faiz yerine kar payı diyorlar ya). Yani arabistandaki bankaya baştan dönem sonunda ne alacağınızı bilerek para yatirabiliyorsunuz ama adı "interest" değil.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Vatan haini diyen lere bakma kardesim, ben %95 USD dayim................

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    daha öncede dolar aldım diye hain olmuştum.

Yemek sirasinda ikinci kez ardimdaki saha personeli sunu dedi bu ofis niye 30 dk daha gec cikmiyor ki yemege, sabir ettim arkami donup eleman a ulan ofis olsun de siz de kurtulun dicektim ama demedim tabe, arkaya bile donmedim konusmaya deymez tipler hehe........

Vatan haini diyenler ile de sakin didismeyin siz bakin keyfinize---bir gun gelecek onlar aglayacak ve biz gulecez.............

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Para arzının üçte birinden fazlası dolar mevduatı. Eğer dolar mevduatı yapanları hain olarak kabul etseydik dolaşımdaki paranın yani 1554 milyar tl'nin 564 milyar TL si dolar mevduatı olduğundan (Yani %36,29), sevgili yurttaşlarımızın epey fazla bir kısmı hain olurdu.

7. Yapıkredi %14 bolu şb.
    Akbank %3.90 konya akşehir şb.

8. Nurettin canikli
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 871/1024 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •