Sayfa 872/1024 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882922972 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,969 - 6,976 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by syılmaz Yazıyı Oku
    Türkiye'de aldığın dolar faizini hiçbir gelişmiş ülkede alamazsın. Faizsiz bir şekilde paranı oraya koyarsan da, paran enflasyon karşısında erimeye başlayacak, usd içinde bir enflasyon var ve gözüken o ki bu enflasyon artmaya devam edecek.

Faiz gelirinden vazgeçtiysen ve paranı dolar olarak saklamaya kararlıysan, fiziki dolara çevirip banka kasasına koy, İsviçre'ye git-gel den daha az masraflı olur.
    olay artık faizi aşıyor,ben bu ülkede usd güvenliğinin kalmadığını düşünüyorum. geçen sene hain terörist olmuştuk. bu sene tutuklamalarda başlar artık.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yükselen döviz kuruna değindi, döviz kurunu silah gibi kullananlar olduğunu söyledi. Erdoğan, "Elinde silahı, bombası olan teröristle elinde doları, avrosu, faizi olan terörist arasında amaç bakımından hiçbir fark yoktur. Amaç, Türkiye'ye diz çöktürmek, Türkiye'yi teslim almak, Türkiye'yi hedeflerinden uzaklaştırmaktır" dedi.

Alıntı Originally Posted by ayberk_08 Yazıyı Oku
    Faizleri düşürmüş, (%14 idi.) zaten verdiği faizi de bir kereye mahsus olmak üzere veriyor. 1 Yıldan sonra Hesap işletim ücreti tarzında Ücretleri tahsil etmeye başlıyor. Sırf bu nedenlerden dolayı, şahsi açıdan, önermiyorum.

Saygılarımı sunarım.
    1 yıl alırız sonra hesabı hepten kapatırız. 1 yıl sonra cazip bir banka buluruz elbet.

3. Gün itibari ile bende aktifbank nkolay fona geçiş yaptım, ilk izlenimlerime ve öğrendiklerime göre değerlendirirsem, artıları günlük faiz işlemesi, piyasadan yüksek faiz vermesi, eksileri fon olduğu için devlet garantisi sıfır yani yok, birkaç il dışında şubesi yok, günlük eft limiti 100.000 tl ve bu limit sabit ve yükseltilemiyor dedi müşteri hizmetleri, bu yüzden paranızı başka bir banka hesabına geçirmeniz tutara göre günler ve hatta haftalar sürebilir. Bilgilerinize, bol kazançlar.

Burgan Bank internet bankacılığı günlük EFT limiti en fazla ne kadara yükseltilebiliyor?
    Üç para birimli hesapta bir para biriminden diğerine geçiş hızlı, kolay ve uygun kurlardan yapılabiliyor mu?

5.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Burgan Bank internet bankacılığı günlük EFT limiti en fazla ne kadara yükseltilebiliyor?
    Üç para birimli hesapta bir para biriminden diğerine geçiş hızlı, kolay ve uygun kurlardan yapılabiliyor mu?
    500.000 tl olarak EFT limiti tanımlayabilirler. Üç para hesabını kullanmadım maalesef.

6.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    İnternet bankacılığı 2 krş fark oluyor genelde ama onu mt yapıyor daha uygun olur diye düşünüyorum

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Tebde eft limiti nekadar bilen varmı?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by syılmaz Yazıyı Oku
    Hsbc Expat'ı inceleyin, size göre.

https://www.expat.hsbc.com/1/2/

Hesap açılış alt limiti 60.000 sterlin. Oturum izni vs hiçbir şey gerekmez, 60k sterlin getir hesabı aç.

Banka dışişlerin de İngiltere'ye bağlı, içişlerinde bağımsız Jersey adası üzerinde. Jersey adasıda İngiltere ile Fransa arasında yer alıyor.

Hisse al-sat işlemlerini Türkiye vatandaşları için yapmıyorlar, yoksa ben gayet ciddi tüm paramı bu bankaya taşımayı düşünüyordum.

* Bazı isviçre bankaları 1 milyon usd için Türkiye temsilciliklerinden hesap açılmasını sağlıyorlar. Zamanında mail atıp sormuştum ve 1 milyon usd'ye açarız diye cevap vermişlerdi ama hesap açarken burda ki vergi dairesine açtığın hesabı beyan etmeyi zorunlu tutuyorlar. (Bankanın kendisi istiyor bunu)
    o sitede mevduat garantisi goremedim

Sayfa 872/1024 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882922972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •