Üstat Bu mps ne zaman kuyruğunu doğrultacak.artık sabrı zorlamaya başladı.toparlar diyip süre veriyoruz ama nafile
Printable View
AFT nasıl olcak acaba
ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TCD de değişken olmasına karşın portföy kurguları eib ile bambaşka açıkçası. İkisini çok mukayese etmemek gerek diye düşünüyorum ben. Tcd'yi hisse fonlarla kıyas daha anlamlı olur.
Ama haklısınız TCD'de agresif değişkenler sınıfında bambaşka bir çığır açtı. Arkasında IPB gibi fonlar çıktı benzer. Ama yaklaşamadılar henüz.
eıd dahil %10 hisse ağırlığı olmuştu. Eıd tabloya göre %5 üzeri olacak gibi. Artışın 0.5 i hisse tarafından gelir. Kalanı da zaten bilindik eıb getirisi. Tebrikler eıb. Bununla son 1 ay getirisi %3 üzerine çıkmış oldu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son dağılıma baktığımda, Gıda ve bilişim hisselerine ağırlık vermişler gibi, bugünkü ilgili sektör hisselerin durumu fonu aşağı çekmiş gibi duruyor.
Havacılık ve turizm hisseleri de portföyde bulunmayınca durum bu.
Aygaz, ccola, kardemir d vs gibi geçen ay bulunmayan bir sürü hisse girmiş fona. Çok sirkülasyon oluyor son aylarda. Hayırlısı diyelim.
MAC +4.28 olarak kapatmış.
Yani betasının yüksek olması normal , para kazandıracaksa. Ancak eksi günde artı , artı günde eksi yazması biraz fazla abes. Tcd'de hiç öyle bir yaklaşım olmadı. Ben biraz durulmasını bekliyorum. Yani piyasanın sağı solu belli olmaz. Bir trendden %30 yapar yukarı. O zaman eksi relatifi sittin sene toparlayamaz.
Ya da bir agresif değişken paketi yapılıp tcd ile birlikte konabilir, ikisinin ortalaması ile daha mantıklı bir getiri beklenebilir belki.
Altında 1861 seviyesini kırarsa hangi seviyede duracağıni kestirmek güç. Ama ben buraların destek seviyesi olduğunu düşünüyorum. Şu sıralar altın endeksi buralardan işlem görüyor. Önümüzdeki saatler bakalım ne gösterecek. Bir de dünya genelinde parasal genişleme olduğu için çok düşeceğini sanmıyorum. ve altın fonumu tutuyorum. Tutmaya da devam edeceğim.
Ben IPV yi merak ediyorum.
Merkez kur USD %-3.5
CDS %-9.5 civari.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tca % -4.03
Zpf % -2.94
Zpe % + 3.07
Tca -8 bekliyordum
Devamı yarına gelir o zaman.
Gbc de ne kadar eksi bekliyorsunuz?
Ziraat portföy yeni Borsa Yatırım Fonları 'nı sunmuş.. İkisi de Katılım Endeksi ağırlıklı. Gerçekten fark yaratıyorlar ETF piyasasında
cumhurbaşkanlığı iletişim : Albayrak'ın görevden af talebi kabul edilmiştir.
Akşam seansında viop saniyesinde 600 puan daha patladı :) Piyasa ne sinirlenmiş yalnız , hırslanmış resmen :) Arabasına bindi uzaklaşıyor deseler bir %1 daha yapacak.
Teknolojiden sanayi endekslerine servet kayması olması bekleniyordu sanırım başladı bu hareket.
Şu coşku gününde
Dow +5
Nasdag 0,45
Boyle bi gunde mps utnamasa zarar edecekmis. Suan hic iyi yonetilmedigi kesin..
SM-F916B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ıpv -2,28
tdg -2,86
Devamı yarına.
Kur 8,17 alındı çünkü.
IPJ +0.73
NNF görebilen, haberi olan var mıdır?
tta -3,46
devamı yarına
Geçen hafta yakın Bi arkadaşa piyasa kelle istiyor demiştim. Şimdilik aldı gibi görünüyor.
Yapıcı bişeyler göremezse daha büyük kelle de ister. Sonuçta piyasa ile inatlaşamazsınız, görmezden gelemezsiniz
AFT dağılım geldi.
Benim gördüğüm "evde kal" hisselerinden biraz satış yapılması oldu. NFLX ve FB gibi. Ama hepsi devede kulak.
TGE'nin potansiyeli var gibi.
3-4 ay önce Eregli'nin bilancolari duzelmeye baslayinca bu fona da ilgimi kaydirmistim.
Kucuk bir yuzde ayirabilirim belki.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buradan bakabilirsiniz https://www.ziraatportfoy.com.tr/tr/...atirim-fonlari
Bugün NASDAK taki hisselerimi seans açılışında gömdüm. NASDAK ta büyük bir düşüş süreci bekliyorum. Hisse fonu olarak şimdilik sadece AFS taşımaya devam edeceğim. ABD de borsayı çok uzun süredir Turp turuncu kafa yükseltiyordu. Turp gitti iş bitti. Turp un adamları destekleyenleri hisse olarak artık ne var ne yok satar nakte geçer, bir süre sonra da hepsi fiziki sarışının cazibesi ile fizikiye dönerler.
Demedi deme ibrahim.
https://youtu.be/HmmE_mcyhHo
MPS'nin yakın zamanda üç portföy yöneticisinden 2'si değişmiş. İki yeni yönetici de garantiden gelmiş. Şimdi anlaşıldı. O katılımların ardından, ellerindeki hisseler iyi seçim ürünü olduğu için ayrışmaya devam etmiş doğal olarak bir süre daha. Sonrasında nitelikli hisse seçimleri yapılmamış muhtemelen. 2019'da ve 2020 ilk yarısında yönetip ayrılan iki yönetici kimdi acaba. Hangi kuruma geçmişler ?
Bunu önceden farketmek lazımdı, es geçmişim. Çok kızdım kendime. Boşuna fazladan 1-2 ay taşıdım.