Sayfa 912/1002 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Ipb yi ufaktan portföye aldım. Aldığımdan beri eksiyim ama arttırma döneminde olduğum için daha bile iyi benim için şuan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yani betasının yüksek olması normal , para kazandıracaksa. Ancak eksi günde artı , artı günde eksi yazması biraz fazla abes. Tcd'de hiç öyle bir yaklaşım olmadı. Ben biraz durulmasını bekliyorum. Yani piyasanın sağı solu belli olmaz. Bir trendden %30 yapar yukarı. O zaman eksi relatifi sittin sene toparlayamaz.
    Ya da bir agresif değişken paketi yapılıp tcd ile birlikte konabilir, ikisinin ortalaması ile daha mantıklı bir getiri beklenebilir belki.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Yani betasının yüksek olması normal , para kazandıracaksa. Ancak eksi günde artı , artı günde eksi yazması biraz fazla abes. Tcd'de hiç öyle bir yaklaşım olmadı. Ben biraz durulmasını bekliyorum. Yani piyasanın sağı solu belli olmaz. Bir trendden %30 yapar yukarı. O zaman eksi relatifi sittin sene toparlayamaz.
    Ya da bir agresif değişken paketi yapılıp tcd ile birlikte konabilir, ikisinin ortalaması ile daha mantıklı bir getiri beklenebilir belki.
    Aralarina Gma yi da ekleyelim , az riskle istikrarli getiri = gma

Istikrar konusunda hepsini gecer.

3.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım bundan sonrası ne olur? tam düşeni kırdı falan filan derken resmen duman oldu. biraz tepki verip tekrardan 1920 üzerine atar mı? yoksa bir yılda 1200 dolarlardan 2000 dolara gelmiş b
    bir ürün var elimizde. bir de sürekli altın altın altın diye adeta bir pazarlanma havası hissediyordum ve korktuğumdan hiç bulaşamıyordum altına. sadece geçen hafta biraz gbc aldım o kadar. zaten öyle veya böyle, döviz altın gibi kotamı sadece gbc ile doldurmaya karar verdim. bakalım geçen haftalardaki 1860'lı fiyatlarda tutunabilecek mi?
    Altında 1861 seviyesini kırarsa hangi seviyede duracağıni kestirmek güç. Ama ben buraların destek seviyesi olduğunu düşünüyorum. Şu sıralar altın endeksi buralardan işlem görüyor. Önümüzdeki saatler bakalım ne gösterecek. Bir de dünya genelinde parasal genişleme olduğu için çok düşeceğini sanmıyorum. ve altın fonumu tutuyorum. Tutmaya da devam edeceğim.

4.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    "Rusya Sağlık Bakanlığı/Murashko: Bizim ürettiğimiz Sputnik V aşısı %90'ın üzerinde verimliliğe sahip"

Yok mu arttıran
    Piyasalar bu tür haberlere alışacak, hatta gerçek de olsa çok büyük etki göstermeyecek ve yoluna kaldığı yerden devam edecek, gördüğümüz seviyeler tekrar görülecektir diye düşünüyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    Forumun kuzusu 🧿
    Fazla dillendirmeyin. Nazar değmesin. defansif, ofansif ne dersiniz deyin onlarda sorun olmaz da asıl merak ettiğimiz yabancı fonlar ne kadar eksi yazacak. Ama kendi adıma çok sakinim.

6. Ben IPV yi merak ediyorum.
    Merkez kur USD %-3.5
    CDS %-9.5 civari.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Ipb yi ufaktan portföye aldım. Aldığımdan beri eksiyim ama arttırma döneminde olduğum için daha bile iyi benim için şuan

İPB yi artı %10 yaptığı gün fiyattan almıştım. Bir süre eksi gitti. Bu sıralar artıya seyrediyor. Ama yatırımcıya istikrarlı hareket tarzıyla güven aşılamalı. Ben henüz o güveni göremiyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Ben IPV yi merak ediyorum.
    Merkez kur USD %-3.5
    CDS %-9.5 civari.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    %2 - %2,40 civarı eksi yazar.

Sayfa 912/1002 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •