
Originally Posted by
pit
Ipb yi ufaktan portföye aldým. Aldýðýmdan beri eksiyim ama arttýrma döneminde olduðum için daha bile iyi benim için þuan
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yani betasýnýn yüksek olmasý normal , para kazandýracaksa. Ancak eksi günde artý , artý günde eksi yazmasý biraz fazla abes. Tcd'de hiç öyle bir yaklaþým olmadý. Ben biraz durulmasýný bekliyorum. Yani piyasanýn saðý solu belli olmaz. Bir trendden %30 yapar yukarý. O zaman eksi relatifi sittin sene toparlayamaz.
Ya da bir agresif deðiþken paketi yapýlýp tcd ile birlikte konabilir, ikisinin ortalamasý ile daha mantýklý bir getiri beklenebilir belki.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri