Sayfa 913/1002 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923963 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,297 - 7,304 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Tca % -4.03
    Zpf % -2.94
    Zpe % + 3.07

2. Tca -8 bekliyordum
    Devamı yarına gelir o zaman.

3.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Altında 1861 seviyesini kırarsa hangi seviyede duracağıni kestirmek güç. Ama ben buraların destek seviyesi olduğunu düşünüyorum. Şu sıralar altın endeksi buralardan işlem görüyor. Önümüzdeki saatler bakalım ne gösterecek. Bir de dünya genelinde parasal genişleme olduğu için çok düşeceğini sanmıyorum. ve altın fonumu tutuyorum. Tutmaya da devam edeceğim.
    Birçok analist altının onsu için 1850 taban fiyat diyordu. Bakalım ne olacak merakla bekliyorum

4. Gbc de ne kadar eksi bekliyorsunuz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. Ziraat portföy yeni Borsa Yatırım Fonları 'nı sunmuş.. İkisi de Katılım Endeksi ağırlıklı. Gerçekten fark yaratıyorlar ETF piyasasında

6. cumhurbaşkanlığı iletişim : Albayrak'ın görevden af talebi kabul edilmiştir.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7. Akşam seansında viop saniyesinde 600 puan daha patladı Piyasa ne sinirlenmiş yalnız , hırslanmış resmen Arabasına bindi uzaklaşıyor deseler bir %1 daha yapacak.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Akşam seansında viop saniyesinde 600 puan daha patladı Piyasa ne sinirlenmiş yalnız , hırslanmış resmen Arabasına bindi uzaklaşıyor deseler bir %1 daha yapacak.
    uçuşa devam

Sayfa 913/1002 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •