Sayfa 911/1002 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,281 - 7,288 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Mps % +0.89 / 2,183847
    Üstat Bu mps ne zaman kuyruğunu doğrultacak.artık sabrı zorlamaya başladı.toparlar diyip süre veriyoruz ama nafile

2. AFT nasıl olcak acaba

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ScourgeofGod01 Yazıyı Oku
    AFT nasıl olcak acaba

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Böyle giderse -2,5 ila 3 arası negatif getiri

4.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Guzel fon, o kadar az hisseyle bu getiri cok iyi. Ama ben TCD'den vazgeçmem, at gibi fon

Hak ettigi ilgiyi goremedi malesef, pazar payi sadece %2. HPO gibi mevduat alti getirmis fonlarda bunun iki kati para var.

Performansi berbat degisken fonlarda bekleyen para neyi bekler acep de bu basarililara bakan yok anlamam dogrusu.
    TCD de değişken olmasına karşın portföy kurguları eib ile bambaşka açıkçası. İkisini çok mukayese etmemek gerek diye düşünüyorum ben. Tcd'yi hisse fonlarla kıyas daha anlamlı olur.

Ama haklısınız TCD'de agresif değişkenler sınıfında bambaşka bir çığır açtı. Arkasında IPB gibi fonlar çıktı benzer. Ama yaklaşamadılar henüz.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5. YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Evet Eid getirisi önemli diğer hisselerinden blcyt +10, Tüpraş da +6.40 yapmış
    eıd dahil %10 hisse ağırlığı olmuştu. Eıd tabloya göre %5 üzeri olacak gibi. Artışın 0.5 i hisse tarafından gelir. Kalanı da zaten bilindik eıb getirisi. Tebrikler eıb. Bununla son 1 ay getirisi %3 üzerine çıkmış oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    TCD de değişken olmasına karşın portföy kurguları eib ile bambaşka açıkçası. İkisini çok mukayese etmemek gerek diye düşünüyorum ben. Tcd'yi hisse fonlarla kıyas daha anlamlı olur.

Ama haklısınız TCD'de agresif değişkenler sınıfında bambaşka bir çığır açtı. Arkasında IPB gibi fonlar çıktı benzer. Ama yaklaşamadılar henüz.
    Ipb yi ufaktan portföye aldım. Aldığımdan beri eksiyim ama arttırma döneminde olduğum için daha bile iyi benim için şuan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Üstat Bu mps ne zaman kuyruğunu doğrultacak.artık sabrı zorlamaya başladı.toparlar diyip süre veriyoruz ama nafile
    Son dağılıma baktığımda, Gıda ve bilişim hisselerine ağırlık vermişler gibi, bugünkü ilgili sektör hisselerin durumu fonu aşağı çekmiş gibi duruyor.

Havacılık ve turizm hisseleri de portföyde bulunmayınca durum bu.

Aygaz, ccola, kardemir d vs gibi geçen ay bulunmayan bir sürü hisse girmiş fona. Çok sirkülasyon oluyor son aylarda. Hayırlısı diyelim.

8. MAC +4.28 olarak kapatmış.

Sayfa 911/1002 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •