Kanal istanbulun maliyeti yaklaşık 10 milyar euro falan diyorlar benim bildiğim.Bana bu kanalı mantıklı gösterecek 2 neden yazabilirmisiniz.
Printable View
Kanal istanbulun maliyeti yaklaşık 10 milyar euro falan diyorlar benim bildiğim.Bana bu kanalı mantıklı gösterecek 2 neden yazabilirmisiniz.
http://www.albayrakbeton.com.tr/
yeterince mantıklı bence
Ben de inşaat işine karşıyım dediniz ,kanal istanbulu param olsa yapardım dediniz.Borç sakıncalı ama cepteki parayı harcamak bu kanal için mantıklı diyorsunuz yani.Çok ilginç cidden.E mantıklıysa belki borçla da yapmak mantıklıdır di mi.
Evet insan olmak bir eksikliktir maalesef ben dahil bir çok kişide var bu ne zamanki tamamı ile insan olacağız işte o kohlberg seviyesi felan erdemde nirvana yani belki o zaman olacak fakat dürtüler izin vermiyor azizim ... Youtube da varsa eğer indirgenmiş seslerden paylassaniza burdan [emoji23][emoji23] merak icindeyim
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cidden bu reisi sevenler çok değişik.O kadar akıllı insanlar bu zihnisinir projesine reis istiyor diye mantıklı diyebiliyor ya çok değişik bir ruh hali bu.
Sn alexogoldo venüs ,uzak dünyaya dönseniz de şu kanalın mantığını sizin görüş açısından anlatsanız da öğrensek.
ben cevp verebilirmiyim.
tr de vatandaşın bilgi eğitim biat durumuna göre .. kanalı açtıktan 2 sene sonrada tekrar kentsel dönüşüme sokardım.
çünkü gideri var hala :he:
en son ayvalar çürüdğünde reçelci gelir.. dahada çürüdüğünde süctü gelir ineklere falan yem lazım malum.
toptan alır gider.
İnanın bana aklıma gelmişti hem de çocukken işte boğazlar sorunu cart curt diye okuyoruz ya ... Bir kanalımız daha olsa dedim... o zamanlar tabi Süveyş kanalının doğal olmadığını öğrendigim ilk yıllar yaş 11 12 ...Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aklıma şotanın trabzonsporu çalıştırdığı zaman ettiği bir laf geldi.Maç esnasında tranzonspor haksız bir penaltı kazandı.Şota futbolcusuna penaltıyı dışarı atmasını söyledi futbolcu topu dışarı yolladı bilerek.Maç bitti spiker sordu bu durumu daha önceden planlamışmıydınız diye.Evet dedi maça başlarken ben haksız penaltı olacağını düşünmüştüm,ne yaparım diye planlamıştım,önceden dışarı attırırım penaltıyı diye karar vermiştim zaten dedi :))))))
Ooooo ne içtiniz demiyorum.
Belli ki çilingir sofrası kurulmuş.
Yerli ve milli lafı da geçtiğine göre tek yerli üretimimiz olan rakı içilmiş. Trompetli müzikte var arka planda, güzel...
Afiyet olsun.
Ben Tenesse fiskisi dururken yerli ve milli rakıya karşıyım.
Boğazlar cart curt derken tabi marmara istanbul boğazının ortasının uluslararası sular olduğunu o yaşlarda ne bileceksiniz di mi efendim.Çocukluk tabi istanbul boğazından gemi geçişine engel olamıyacağınızı 11 12 yaşında bilmemeniz çok doğal tabi, cart curt bilgileriyle düşünüveriyor o yaşlarda insan ,normaldir.
Karadeniz'de oldukça derinde bulunan petrol rezervini çıkartacak sondaj sistemi mesela.... guvenli Nükleer enerji kullanarak merkezi şehir ısıtma sistemleri..tarım odaklı büyük bir araştırma merkezi ....çiftçinin ihya edilmesi ve eğitilmesi teknolojik olarak
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boğazlar meselesini halletmek çok kolay. İlla dişçiye gidip kanal tedavisi yaptırmak lüzumsuz. Gidin bir iskenderciye bol tereyağlı iskender söyleyin ve boğazlar meselesi çözülsün.
Ne güzel ne güzel,e sonra boğazlardan gemi geçişine engel olamayacağınızı öğrenemediniz mi acaba, bir yerlerde duymadınız mı bakın neler neler öğrenmişsiniz.Yok öğrendim boğazlar cart curt dışında da kanal istanbulu yapmak için başka nedenlerim var diyorsanız onları duymak isterim.Baksanıza büyümüşsünüz hala param olsa yaparım kanal istanbulu diyorsunuz..
ihtiyacımız olmayan doğal kaynaklar için gezegeni afedersiniz *** ettiğimiz yetmezmiş gibi o kaynakları ararken ve çıkarırkende bir o kadar *** ediyoruz. Hemde sabah 6 akşam 8 yıl boyu ortalama 12 saat faydalanabileceğimiz güneş dururken.
100 milyar tl bütçeyle 5 senede tüm avrupaya elektrik satıcak hale geliriz ama yooook. İlla birileri define arayacak birileri petrol çıkarıcak derken hoooooooooooop ihalespor 5-vatandaşspor 0
İhale gene şampiyon vatandaşspor kümeye
alexcim.. şevkini kırar gibi konuşmalarım oldu. özür dilerim.. ama üniversite okuyup hayata atıldığında bize hak vereceksin bence. eleştirilerimiz hep senin iyiliğin için.
Yani alexogoldo arkadaşımız cidden değişik ya bizle kafa buluyor,ya da bu seviyede insanların hala kanal istanbul demesi benim aklımın alacağı bir olay değil.Bu çok değişik bir olay beni aşıyor arkadaşlar.