Sayfa 927/1023 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,409 - 7,416 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Cidden bu reisi sevenler çok değişik.O kadar akıllı insanlar bu zihnisinir projesine reis istiyor diye mantıklı diyebiliyor ya çok değişik bir ruh hali bu.
    Çok eskilerden beri bunun aklımda oldugu hususunda müsterih olunuz...

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Ben size çoktan isindim[emoji51] çünku sizde iyi şeyler olmasını istiyorsunuz... Yazdiklarimdaki sıfır borç olayının altını çiziyorum tekrar

Diyelim memleket olarak o kanalı sıfır borçla yapacak paramız var.Memleketi de şu an siz yönetiyorsunuz,bu kanalı neden yapardınız.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    okadar ingilizce var .. bulursun sen hemen şak diye.
    Aynen bulurum şak diye koyarım ortaya dersin ne oluyor sonra bir video daha afallarsin [emoji23] sonra bir video daha koyarım
    Venusun elini öpmeye gidersin[emoji51]

Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Çok eskilerden beri bunun aklımda oldugu hususunda müsterih olunuz...

Cidden mi reisten önce de şu istanbula bir kanal açayım diye mi düşünüyordunuz.Çok ilginç cidden

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Diyelim memleket olarak o kanalı sıfır borçla yapacak paramız var.Memleketi de şu an siz yönetiyorsunuz,bu kanalı neden yapardınız.
    Tek bir cümle Mısır'daki Süveyş kanalının yıllık geliri 5.5 milyar hesap edin lütfen

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    ben cevp verebilirmiyim.

tr de vatandaşın bilgi eğitim biat durumuna göre .. kanalı açtıktan 2 sene sonrada tekrar kentsel dönüşüme sokardım.

çünkü gideri var hala

en son ayvalar çürüdğünde reçelci gelir.. dahada çürüdüğünde süctü gelir ineklere falan yem lazım malum.

toptan alır gider.

7. İnanın bana aklıma gelmişti hem de çocukken işte boğazlar sorunu cart curt diye okuyoruz ya ... Bir kanalımız daha olsa dedim... o zamanlar tabi Süveyş kanalının doğal olmadığını öğrendigim ilk yıllar yaş 11 12 ...
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Cidden mi reisten önce de şu istanbula bir kanal açayım diye mi düşünüyordunuz.Çok ilginç cidden

Aklıma şotanın trabzonsporu çalıştırdığı zaman ettiği bir laf geldi.Maç esnasında tranzonspor haksız bir penaltı kazandı.Şota futbolcusuna penaltıyı dışarı atmasını söyledi futbolcu topu dışarı yolladı bilerek.Maç bitti spiker sordu bu durumu daha önceden planlamışmıydınız diye.Evet dedi maça başlarken ben haksız penaltı olacağını düşünmüştüm,ne yaparım diye planlamıştım,önceden dışarı attırırım penaltıyı diye karar vermiştim zaten dedi )))))

Sayfa 927/1023 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •