Sayfa 930/1023 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940980 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,433 - 7,440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Karadeniz'de oldukça derinde bulunan petrol rezervini çıkartacak sondaj sistemi mesela.... guvenli Nükleer enerji kullanarak merkezi şehir ısıtma sistemleri..tarım odaklı büyük bir araştırma merkezi ....çiftçinin ihya edilmesi ve eğitilmesi teknolojik olarak

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Çiftçinin ihya edilmesi derken şeker fabrikalarının satılması ve şeker pancarı üreticilerimizin durumu konusunda ne düşünüyorsunuz acaba.Malum adamları teknolojik olarak eğitiriz de fabrikayı sattık.Alan ben işletemedim kapattım derse ne yapacak bu çiftçiler.

Sizle bizim frekans araliklarimiz çok farklı siz ULF desiniz ben EHF de inanmazsaniz youtube tan bakın[emoji23]

enazından yapay zeka değilsin. bazen şüpheleniyorumda bu kafada konuşanlardan. abd nin botu falanmı diye düşünmeden edemiyorum.

İstanbul boğazından evet....[emoji7][emoji7]

Bu ne demek anlamadım valla istanbul boğazından evet demek ne demek anlamadım cidden.

4. alexcim.. şevkini kırar gibi konuşmalarım oldu. özür dilerim.. ama üniversite okuyup hayata atıldığında bize hak vereceksin bence. eleştirilerimiz hep senin iyiliğin için.

5. ABD bin botu benim ayağımı sıkar ...hii pardon o bot bu bot değildi sanırım çok fena bot kırdım [emoji23][emoji23]
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    enazından yapay zeka değilsin. bazen şüpheleniyorumda bu kafada konuşanlardan. abd nin botu falanmı diye düşünmeden edemiyorum.

Yani alexogoldo arkadaşımız cidden değişik ya bizle kafa buluyor,ya da bu seviyede insanların hala kanal istanbul demesi benim aklımın alacağı bir olay değil.Bu çok değişik bir olay beni aşıyor arkadaşlar.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    mesela yıllık o kadar gelirimiz olmasa açlıktan nefesin kokarmı ?
    huni lazımsa verelim evladım.

kalanlara hoş sohbetler

8. Hay bin kunduz oradan o kadar gencmi duruyorum [emoji847]
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    alexcim.. şevkini kırar gibi konuşmalarım oldu. özür dilerim.. ama üniversite okuyup hayata atıldığında bize hak vereceksin bence. eleştirilerimiz hep senin iyiliğin için.

Sayfa 930/1023 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •