Sayfa 929/1023 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,425 - 7,432 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Demek 11 12 yaş civarında böyle düşünceler olabiliyor.Ne güzel ne güzel çocukluk hayallerini gerçekleştirmek herkese nasip olmaz.Başka bu tarz ne hayalleriniz vardı,hayır bilelim de ona göre kendimizi ayarlıyalım.)))))))))
    Karadeniz'de oldukça derinde bulunan petrol rezervini çıkartacak sondaj sistemi mesela.... guvenli Nükleer enerji kullanarak merkezi şehir ısıtma sistemleri..tarım odaklı büyük bir araştırma merkezi ....çiftçinin ihya edilmesi ve eğitilmesi teknolojik olarak

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    Boğazlar meselesini halletmek çok kolay. İlla dişçiye gidip kanal tedavisi yaptırmak lüzumsuz. Gidin bir iskenderciye bol tereyağlı iskender söyleyin ve boğazlar meselesi çözülsün.
    Ytd

3. Sizle bizim frekans araliklarimiz çok farklı siz ULF desiniz ben EHF de inanmazsaniz youtube tan bakın[emoji23]
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    uygun frekansı yakalayacağımızı biliyordum .. başka şeyler öptürtmesin . şak bi video daha bakmışın neleri öptürmüşler.

Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Karadeniz'de oldukça derinde bulunan petrol rezervini çıkartacak sondaj sistemi mesela.... guvenli Nükleer enerji kullanarak merkezi şehir ısıtma sistemleri..tarım odaklı büyük bir araştırma merkezi ....çiftçinin ihya edilmesi ve eğitilmesi teknolojik olarak

Ne güzel ne güzel,e sonra boğazlardan gemi geçişine engel olamayacağınızı öğrenemediniz mi acaba, bir yerlerde duymadınız mı bakın neler neler öğrenmişsiniz.Yok öğrendim boğazlar cart curt dışında da kanal istanbulu yapmak için başka nedenlerim var diyorsanız onları duymak isterim.Baksanıza büyümüşsünüz hala param olsa yaparım kanal istanbulu diyorsunuz..

5.  Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    çiftçinin ihya edilmesi ve eğitilmesi teknolojik olarak
    çiftçiyi çoktan ihya ettiler zaten geç kaldın alex. hayvancılığı da..

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ne güzel ne güzel,e sonra boğazlardan gemi geçişine engel olamayacağınızı öğrenemediniz mi acaba, bir yerlerde duymadınız mı bakın neler neler öğrenmişsiniz.Yok öğrendim boğazlar cart curt dışında da kanal istanbulu yapmak için başka nedenlerim var diyorsanız onları duymak isterim.Baksanıza büyümüşsünüz hala param olsa yaparım kanal istanbulu diyorsunuz..
    İstanbul boğazından evet....[emoji7][emoji7]

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    buyur hocam.. hafta sonu geyiği..

alex alınma..
    ihtiyacımız olmayan doğal kaynaklar için gezegeni afedersiniz *** ettiğimiz yetmezmiş gibi o kaynakları ararken ve çıkarırkende bir o kadar *** ediyoruz. Hemde sabah 6 akşam 8 yıl boyu ortalama 12 saat faydalanabileceğimiz güneş dururken.
    100 milyar tl bütçeyle 5 senede tüm avrupaya elektrik satıcak hale geliriz ama yooook. İlla birileri define arayacak birileri petrol çıkarıcak derken hoooooooooooop ihalespor 5-vatandaşspor 0
    İhale gene şampiyon vatandaşspor kümeye
    Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    çiftçiyi çoktan ihya ettiler zaten geç kaldın alex. hayvancılığı da..
    Size katılıyorum...Ben utopyamdan bahsettim sadece

Sayfa 929/1023 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •