Olmaz diğer topik kapalı foto çekme dışında seçenek yok
Printable View
Yaz şöyle,
Hakkımı helal etmiyorum..
Sağlam duruşlu, omurgalı, hakiki devlet adamı kalmadı ki..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gafamda delü sorularla cevap arıyordumya,,
Pazartesi doları baskılayanlar devam edecek mi...
Borsa düşecek mi yine....
Erzurum kongresinde " Ruslar Yeşilköye geldi,İstanbul'u bırakıp anadoluya çekilelim"ciler...
Borsayı bırakıp dolara mı çekilecekler...
YADA "HATTI MÜDAFA YOK SATIHI MÜDAFA VAR...
O SATIH TÜM ENSTÜRÜMANLAR " MI...
SORULAR ÇOK DELÜ ÇOK....
O da bence isin parçası dolarda kipirdama olsa bizde durumdan suphelenirdik. Cok aklıma geldi bir dumen döndüğü ama bilemedim. Böyle durumlarda varantlara bakin sakın varant alin demiyorum varantlara bakin fiyatlara dolar varantina baktım. Piyasa yapıcisının aldığı fiyatin 2-3 kademe üstünde alici vardi. Bu iste bir is var dedim ve çıktı kokusu...
TR de teknik analiz bi işe yaramaz diyince gülüyorlar dı..
Ahana da haber..
Ne tekniği ne temeli..
BOFA ya burada bas bas bağırdık yabancı değil bu diye..
Dalga geçenler olmuş idi..
Yerlisi ülkesine güvenmez dolar da kalırken hangi yabancı ülkeye para sokacak mış dedik..
Sen bilmezsin LONDRA parası o dediler..
Pazartesi normalde taban yemesi lazım borsanın..
Ama canları istemezse 0.50 falan eksi artı da kapayabiliriz..Pozlarının ne olduğunu bilmiyoruz..
Benim anladığım biden le köprüler atıldı..
Önce HDP sonra ekonomideki show ardından istanbul sözleşmesi takkadak yön değiştirildi..
Hala bu ülkeye yabancı gelir eder diyen varsa bi daha düşünsün..
Beni bilenler bilir oyunum badem spor hareketleri ni takip edip ve kendi teknik analizimle oyunda kalıp çıkmak üzerine.
Yalnız son 1 haftada gelişen haberler farklı bir boyut içermeye başladı,
RTE nin iç siyasette bu kadar fazla cepe açması sıkıntı , ya bunun arakasından dış siyasette daha olumlu birşeyler gerçekleşecek yada yön değişikliği yaşayacak.
orta Vadede teknik çok önemli.. ama kısa vadede tuzak..orta vadede zaten 3lu tepe vs..herşey vardi
eskiden oluyodu. demek sistem denişti.
peki başgan, dolar neden düştü cuma?
saykolacimi yazayım.
baktım dolar düşük. dedim bu endekis tekrar yükselecek galiba,
endekis vadeli şortların bir kısmını kapattım.
maliyet iyileştirmek için biraz ek dolar lönkleyeyim dedim.
sonra vadeli ve dolar daha da düştü,
şortların bir kısmını kapattım.
sonra vadeli ve dolar daha da düştü,
şortların bir kısmını kapattım.
hasılı elimden tüm endekis şortları aldı
ve haylice dolar lönklemiş olma durumu oluştu.
dolar lönklerim olmasaydı, muhtemelen endiks lönklemiş durumda olacaktım.
forekis de de sıkıştırma yapmıştır bu düşüş.
hasılı kelam dabıl penet durumu oluşmuş olma ihtimali var gibin.
sen ne dersin. :he:
Çok doğru..
Bana sanki Biden ile anlaşılamadı..
Bizde bildiğimizi okuruz siz ne halt yerseniz yiyin dendi gibi gelmeye başladı..
No more şirinlik yani..
HDP off..
İstanbul sözleşmesi off...
MB güle güle..
Sırada CHP ağırlıklı belediyeler var gibime geliyor..O işi de bitirecekler bi şekilde..
Bakarsınız pazartesi piyasa açılmadan beklenen kabine değişikliği gerçekleşir. Merkez bankasında gereğini fazlasiyle yapan Ağbal yeni kabinede görev alır ve beklentinin aksine sakin bir açılış olur.
7,39 diyor. 25 000 dolar alıcaktım almadım vazgeçtim
Umarm bunun ardından duyduğum diğer söylentiler de gerçekleşmez..
Cuma kapanışa yakın esasında görüntü o kadar da net değildi.
Dolar çakılmıştı.Bist100 en dipten iyi bir tepki vermisti.Vob bazen eksi makas olabiliyor.Hatta 5 dakikalık bazı sistemler al vermişti (bistte).
Bist100 nadirde olsa bazen globalden ayrışır.ozellikle dolardaki düşüş yanılttı.
Swaplarla mb kasası yönetiliyor..
Ali Babacan a göre MB 140 milyar dolar boçlu.. Bankalara, takas yaptıklarına..
Bu durumda venezuellaya dönmeliydik
Am Bi şekilde gidiyoruz..
Bunu da başarı saymalı.
İpteki cambaz hala düşmedi..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen ben de bu yüzden olumluydum piyasalar anlamında. İç siyasete dönünce olay Amerika, Avrupa ve Rusya ile bir şekilde ortak yol arayışı olacak. Dış siyasette sert üslup ortadan kalkacak ve diplomasiye dönülecek falan diye düşündüm.
MB başkanın görevden alınması dışarı ile iyi geçinme teorisini bir nebze çökertti
"""Yeni Şafak gazetesinin ekonomi alanında köşe yazarlığı yapan Kavcıoğlu , evli ve üç çocuk babasıdır"""
Dün kü manşetten sonra cuk oturdu bu başkan..
Gelen de Bayburt'lu, giden de. Değişen bir şey olmaz diyen de var.
https://youtu.be/x_MQlVht8Wg
Sahi kimdir vatan hani...
Ne iş yapar...
Ne yer ne içer...
Şekli şemali nasıl bir şeydir???
Bazı konular açığa çıksa artık...
YETTİ GARİ!...
Biden hakkında konuşmasına kızıp dolar almıştım. 7290 dan
şimdi bankaya girdim 7324 alış 7875 satış :) ne günlere kaldık.
GARAN_ ne derse o... herkes bir gün garan'cı olacak. ben vınnnn...:)
mb etkiler , nsa etkilemez ama faizler düşecek beklentisini satın alır, 7.70 e doğru gidebilir..
doların gidişi kadar borsa geri çekilir..
goodyear tahtacısı iyi bir referanstır..
o dediğiniz hisseler hikaye , bim garan ve isc ve dahi thy satış gelecek o belli..ytd
Emperyalizmin kucağına oturan,bir daha kalkamıyor...
Gurbet gibi bir şey...
Gurbet ne kadar acı ne varsa içinde!...
Emperyal kucak suç işletir...
Altına ettiğinden,oturduğun yerden kalkamazsın...
NEREYE KADAR!!!!!!!!...
Merkez Bankası çaycısı Sülo dayıyı gördüm bugün Sarar mağazasında!! "Hayırdır Sülo dayı" dedim. "Yeğen kısmet olursa pazartesi günü Merkez Bankasında daire başkanı olarak atamam yapılacak. O nedenle kendime elbise bakıyorum" dedi.
Şimdi demesinler damat bu isi biliyordu. He ya adami yediler hiç olmasa faiz düşüktü. Simdi hem dolar hem faiz yukarıda bizim ülkede bu para islerini fazla kurcalamayacaksin. Dolar enflasyonu tetikleyici tabinkide belli bir sure sonra dengeleme olacak şimdi yazın yüksek kur ister bunlar neden gelen yabancı dolarını bozsun 2 ay 5 yıldızlı otelde kral gibi yaşasın diye..Anlayana...
neyse 149....150 arası acılıs sızı bekler fazla muhabbete gerek yok....burası vop.....bıze ne kım geldı kım gettı....sonucları onemlı...havayı dagıtalım
diğer olayların alttan alta yürüyor olması, bu şekil düşünenlerin sayısı artacakmı bakalım,...
Emekdar patron bu kadar güzel anlatılmaz bu emperyal işi,..sonuçta gurbet işide bir emperyal tetiklemenin tezahürü,..
He gardaş he
Rahat olun hazineyi agbala enerjiyi berata verecek.hersey çok güzel olacak.oazartesi açılışı acemiler kapanışı ustalar yapacak...
Ben olsam direk matbaayı açarım tüm çalışanlar işe. 500 Luk seri hayirli olsun.. emmme başkan ben değilim malesef...
Sayın vatandaşlarim hesabınıza canlı yatacak bu millet yıkılmayacak diyip shortcularin içinden geçerim..karara bakıyor..