Timothy , tuhaf ve çok çok endişe verici karar demiş...
Timothy , tuhaf ve çok çok endişe verici karar demiş...
Sn sindoma , Benim kafama takilan su var .Bofa her tahtada islem yapiyor . Yalniz bademler Faiz gelirleri sermayenin
%5 inden fazla olan tahtalarda islem yapmazlar
kredi borclari sermayenin %30 undan fazla ise gene bu tahtada da islem yapmazlar.
cemasda islem yaparlar ama petkimde islem yapmazlar. Onlara gore Caiz degildir![]()
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Perşembe günü
Bu yazdığım gibi bir liste ortada vardı
Maliye ile Hazine ayrılmış
Nacı de hazine bakanı
Lütfü Elvan da maliye bakanı
Olmaz diye bir durum kalmadığına göre
Bence herşey mümkün
Faize karşı bir başkanın üstüne faizci bir bakan olurmu.
Bence olur
Zaten faiz artacağı kadar arttı ve görev tamamlandı
Yeni gelende düşürür.
Bence bizim konuşmamız gereken ve SPK ya düşen
Belli ki bu haberler öğrenilmiş
Dün herkesin ciddi yükseliş beklediği bir günde satış oldu
Bu içerden bilgi öğrenip ona göre işlem yapan babaları hesaba çekmesi
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dedikodu çok yapılıyor forumda, o bu, şu,..hiç bir anlamı yok,..
forumcu çıkar analizini yapar forumuna,...ama teknik, ama taktik, ama temel,..
diğerlerini internete girer bizde okuruz,..
analiz yapmayacaksanız yazmayacaksınızda,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Naci Agbal was a decent, honourable man, a good economist and central banker and a patriot trying to do the best for the country.
övgüler yağdırmış Timothy Ash Ağbal a ,piyasa gelecek hafta kararını verecektir diyor........
Türkiye de maalesef hep insider trading olmuştur. Ve olmaya devam ediyor. Para babalarının tanıdıkları yandaş siyasetçi vs. Olduğu sürece bu devam eder. Sans eseri pozisyonu tutturan kazanılır uzun vadeli olmak bu yüzden iyi diyebilirim. Viop gibi kaldiracli piyasalarda pozisyon iyi ayarlanmadigi taktirde batis ya da batışlar kaçınılmaz olur. Su aşamada Kaldiracli piyasadaki arkadaşlara mümkün mertebe pozisyon taşımada çok ısrarlı olmadan günlük düşünmeleri gerektiğini söyleyebilirim. Ytd
doğrusunu söylemek gerekirse ben böyle önyargılı bir şekil teknik yok falan diye ısrarla yazılınca alınıyorum. çünkü burada sürekli teknik yazanlardan birisiyim. okudukca sanki ya bırakın şunları telknik diye bir şey yok diye algılıyorum. değilse kim ne düşünürse düşünsün kimseyi ilgilendirmez... neyse hadi bol şanslar
Yer İmleri