GARAN_ ne derse o... herkes bir gün garan'cı olacak. ben vınnnn...![]()
mb etkiler , nsa etkilemez ama faizler düşecek beklentisini satın alır, 7.70 e doğru gidebilir..
doların gidişi kadar borsa geri çekilir..
goodyear tahtacısı iyi bir referanstır..
o dediğiniz hisseler hikaye , bim garan ve isc ve dahi thy satış gelecek o belli..ytd
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Emperyalizmin kucağına oturan,bir daha kalkamıyor...
Gurbet gibi bir şey...
Gurbet ne kadar acı ne varsa içinde!...
Emperyal kucak suç işletir...
Altına ettiğinden,oturduğun yerden kalkamazsın...
NEREYE KADAR!!!!!!!!...
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
Merkez Bankası çaycısı Sülo dayıyı gördüm bugün Sarar mağazasında!! "Hayırdır Sülo dayı" dedim. "Yeğen kısmet olursa pazartesi günü Merkez Bankasında daire başkanı olarak atamam yapılacak. O nedenle kendime elbise bakıyorum" dedi.
Şimdi demesinler damat bu isi biliyordu. He ya adami yediler hiç olmasa faiz düşüktü. Simdi hem dolar hem faiz yukarıda bizim ülkede bu para islerini fazla kurcalamayacaksin. Dolar enflasyonu tetikleyici tabinkide belli bir sure sonra dengeleme olacak şimdi yazın yüksek kur ister bunlar neden gelen yabancı dolarını bozsun 2 ay 5 yıldızlı otelde kral gibi yaşasın diye..Anlayana...
neyse 149....150 arası acılıs sızı bekler fazla muhabbete gerek yok....burası vop.....bıze ne kım geldı kım gettı....sonucları onemlı...havayı dagıtalım
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Yer İmleri