Sayfa 95/1001 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    türkiyenin karşı karşıya kaldığı genel sorunlar değişmiyor,..bir MB başkanının mevcut duruma etki çarpanı nedir,

sen bir kişi seçeceksin MB ye ki bu kısa sürede 4.değiişim, LONDRA he bunu sevdim iyi çocuk demesine bağlı, yada bu değişimin ucunda bir kaç mil usd varsa alır giderler, sevmesi bundan ibaret, sonra yine aynı..

diğer sorunlarımız sabit ve USD üzerinde bunların şüphesiz etkisi olacak,..eğer usd de kalıcı düşüşler görürsek finasın tepesindeki kişiliklerin değişiminden ziyade daha farklı olayların alttan alta yürüyor olması (s-400, yeni anayasa adı altında pkk ya demokratik özgürlük, d.akdeniz, suriye, libya gibi dayatmalar) yani usd yi sertleştirici olayların yumuşaması gerekir,..
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Beni bilenler bilir oyunum badem spor hareketleri ni takip edip ve kendi teknik analizimle oyunda kalıp çıkmak üzerine.
    Yalnız son 1 haftada gelişen haberler farklı bir boyut içermeye başladı,
    RTE nin iç siyasette bu kadar fazla cepe açması sıkıntı , ya bunun arakasından dış siyasette daha olumlu birşeyler gerçekleşecek yada yön değişikliği yaşayacak.
     Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Emperyalizmin kucağına oturan,bir daha kalkamıyor...
    Gurbet gibi bir şey...
    Gurbet ne kadar acı ne varsa içinde!...
    Emperyal kucak suç işletir...
    Altına ettiğinden,oturduğun yerden kalkamazsın...
    NEREYE KADAR!!!!!!!!...
    diğer olayların alttan alta yürüyor olması, bu şekil düşünenlerin sayısı artacakmı bakalım,...
    Emekdar patron bu kadar güzel anlatılmaz bu emperyal işi,..sonuçta gurbet işide bir emperyal tetiklemenin tezahürü,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. He gardaş he

3.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    neyse 149....150 arası acılıs sızı bekler fazla muhabbete gerek yok....burası vop.....bıze ne kım geldı kım gettı....sonucları onemlı...havayı dagıtalım
    kesinlikle evet, burada hisseciler gibi tüyo yapar gibi tüyo arar gibi muhabbetler buraya yakışmaz, burası hissede enfazla imkb 30 üstünde etkili sürükleyici hisselere bakmalı o da şöyle bir,..

4. Rahat olun hazineyi agbala enerjiyi berata verecek.hersey çok güzel olacak.oazartesi açılışı acemiler kapanışı ustalar yapacak...

5.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    kesinlikle evet, burada hisseciler gibi tüyo yapar gibi tüyo arar gibi muhabbetler buraya yakışmaz, burası hissede enfazla imkb 30 üstünde etkili sürükleyici hisselere bakmalı şöyle bir,..
    Dayı voborsadan beri saçma saçma şeyler yaziyosun. Bişey demiyorum demiyorum ama daha dün 180 bin > muyuktur uyduruyordun.

Millet salak mı abu durumu bilmiyor mu. Ne yazıp duruyorsun.

Ne kararı açıklanacak ne biliyorsun..

6. Ben olsam direk matbaayı açarım tüm çalışanlar işe. 500 Luk seri hayirli olsun.. emmme başkan ben değilim malesef...

7.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

1647 alt/üst kalış anlamında devam eder, bu artık süreklidir,

sıkışma alanı dün ve bu günkü gelişmelerle aşağı yönde geçildi,
    dün bunu belirttik bu gün MB faiz kararı olumlu olduğu halde üçgen içine geri dönülsede
    sonrasında gelen satışlarla olasılıklar düşüş yönünde bu günde devam ediyor (2 nolu bölge),..

ancak yarına 1629.29 yukarı yönde geçilir ve kalınırsa olasılıkta long (3 nolu bölge) tekrar gündemime gelir,...

buna rağmen ilerisi için long hedef olan 1813.9 hedefimi herşeye rağmen korumaktayım
    (short piyasada long drive rakamı, yani boğalar fırsat bulabilirlerse ayıları buralara kadar sürebilir),
    bunun içinde önümüzde pandeminin bir şekilde hafiflemesi veya
    aşılama ile hafifletilmesinden başka seçenek kalmadı,..ama 1813.9 bu rakam bir şekilde görülecek ,..
    bu aynı zamanda bana göre short kriter olacak

şu ana içinse reel durum short yönde rakamdan (1629.29) takip edilmeli
    ben burada kalmışım en son benzer konuda biri iki graf atıp kaçayım

8. Sayın vatandaşlarim hesabınıza canlı yatacak bu millet yıkılmayacak diyip shortcularin içinden geçerim..karara bakıyor..

Sayfa 95/1001 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •