Ben 55.60 PGSUS ve 10.60 THY short ile devam ediyorum
Öyle hemen bırakmaz diye tahmin ediyorum
Kalbi olan benim yaptıgım işlemleri yapmasın ozellikle PGSUS ta
Bugün 3 trade yaptım 10 LİRA aldım ama bir 10 lirasını daha almak istiyorum.
Printable View
Ben 55.60 PGSUS ve 10.60 THY short ile devam ediyorum
Öyle hemen bırakmaz diye tahmin ediyorum
Kalbi olan benim yaptıgım işlemleri yapmasın ozellikle PGSUS ta
Bugün 3 trade yaptım 10 LİRA aldım ama bir 10 lirasını daha almak istiyorum.
Narkozu verdiler yatırımcıya
Narkozun etkisiyle olmadık şeyler edecek
Fena ütecekler
Gün sonu kaç kapar acaba ?
Diğer Short azalmaya devam ediyor
Bence
Akşam bakacağım diğer azalmış mı DİE
Bugün cok eğlenecüük
millet şartlandı.. 7'den aşağıya vermem diyor, tutuyor kenarda.. Ortam da uygun, ekonomi, sağlık çok fazla belirsizlik var..
Aslında hisse için tam uzun vade yatırım zamanı.. :) )) baca fiyatına fabrika alma zamanı yaklaşıyor ama daha var.. Henüz batanları görmedik.. Şimdilik herkes yalandan ağlıyor.. Bir kaç büyüğün kelle gitsin önce, panik ve kargaşada kaparız bişiler biz de.. :) ))
Herkesten önce Serdar Ortaç batmış yine.
Sizin gibi usta bir oyuncunun bundan rahatsız olduğunu geçen günlerde pegasus sayfasındaki yorumunuzdan anlamıştım.
Kendim de yapmamıştım sizin de yaptığınızı görmemiştim şunu demiştim şunu yazmıştım dediğinizi
Gerçekten insan bazen icerleniyor. Bakın halkbank,emlak konut,THY.pegi.... bir sürü kağıtta 2 yıldır hayat kurtaran yazılar yazdım.
Tahtalar çökünce tek bir teşekkür eden görmedim ama hisse az ters yapsın hemen sataşmalar...
Karşılıksız iyilik yapmak zor bunu yapıyoruz ama maalesef emeğe saygı hiç yok neredeyse...
Bugun bıstte hacım rekoru gelecek habıre rekor tazelıyoruz hacımde
Sercannn abim ceza mı aldı acaba ?
O gelse daha eğlenceli bir vob olabilir
Hulk ile tutuyorlar piyasayı [emoji173]... ileride çok yazacaz ya ben ilk yazayım dedim...
https://scontent.fist11-1.fna.fbcdn....28&oe=5EBD7D1C
.
.
.
Hiç mi yok [emoji173]
16250 ye gelmesi lazım
16550 değil
16835 şuan
kadının biri kocasından ömür boyu dayak yemiş
adam amansız bir hastalığa yakalanmış ve son yılında yıllarca dövdüğü karısıyla birlikte bir iki park gezisi falan yapmışlar
adam ölmüş
kızı babasının ölümünden sonra annesiyle konuşuyormuş
baban ne iyi insandı şöyleydi böyleydi
kız şaşkın şaşkın ennnesine bakıp annne dayaktan kan işediğin günleri ne çabuk unuttun demiş
kadın kızına şaşkın şaşkın bakıp yok öyle bir şey nereden çıkarıyorsun demiş....
nereden geldiyse bu hikaye aklıma .....
16250 16300 civarlarına gelmeli
orası kırılmamalı
orada uzun yapılacaksa yapılır
bende para çok ordada yaparım burdan yaparım derseniz siz bilirsiniz
dün bu düşüşü yazmıştım,
ama bence daha bitmedi
bir şey olması gerekiyorsa olur
doların yoksa yoktur
swap 1 e düşmesi kötü bir şeyse bu o gün öbür gün olmasada etkili olur
mutlaka olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mutlaka
petrolü 20 milyon varil kıstılar diyelim
borsamızın bu yokluk kıtlıkta çakılması gerekir
önce bir çıkarsa oradan satın işte
dövizin yok yükselirse.....
mesela bir örnekti bu
yatırım matırım öneririsi değildir
Bir pasta alabilir miyiz .mumkunse
Yine öğle arası başladılar üç kagida
Senin ruhun ayu... seviyorum yazılarını eline sağlık. Biz mezarcıyız niyetini belli ederse peşine takılırız long short fark yapmaz. Güzel çaktı sabah ama dün akşam fileto olsam dahi short olacak herhangi bir sebep vermemesi bence çok daha iyiydi, sabah 10 kontrat deneme yaptım zor kaçtım ondan beri izliyorum aşağı verecekse de çok güzel veriyor alır gibi :)
AAL
https://i.hizliresim.com/8vi22V.jpg
Burada bizdeki iki havayolu şirketinin ismi çok zikredildiği için, sadece bir örnek olması açısından paylaşıyorum.
Grafik dünyanın en önemli havayolu şirketlerinden birine ait, kıyaslama olarak THY'nin yaklaşık 3 katı büyüklüğünde bir filoya sahip...
Tabi büyük başın derdi daha büyük oluyor doğal olarak..
Şubat ayında düşmeye başlamış...
Diğer başka örneklere bakmadım, muhtemelen hemen hepsinin grafiği bu şekildedir...
Şayet bununla bir kıyas yapılacak olsa, bence bizdekilerin krizden etkilendikleri pek söylenemez en azından borsadaki grafiklerine bakılacak olsa..
Grafikleri yan yana koysanız hangisini alırdınız...?
Tabi bir havayolu şirketine yatırım yapacak olsaydınız...! Henüz erken olduğunu düşünüyorum şahsen..
Dolar 6.86 en yüksek değer de
aç gözlülüğe gerek yok deyip 3/10 cort daha flatlendi 115.100 den. tabi ki dow yeterince düşmedi ve 25.200 olasılığı gündemini koruduğundan ve çok oyalandığından kaldı 2/10 cort...
thy tahtacısını güzel çarptım ikinci turdada. iki günlük hedef karımı bugünden cebe koydum. halbuki ben bugün dayak yerim diye düşünüyordum. thy artı kapatır diyen varmı acaba. daha ne kadar sürecek bu maskeli balo...
bisti hiç bir zaman bu kadar rezil halde görmedim yok geleceği fiyatlıyormuş masallarına bakmayın