Sayfa 945/1002 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,553 - 7,560 arası.

Konu: Viop - XVI

1. TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

2. Çoğu arkadaş çıkış için neden arıyor. Tabii ki 100 de 90 oranında kısadaki arkadaşlar.
    Endeks 82 den 98.500 e geldi ve hala nasıl çıktı inanamıyorlar. Dile kolay 100 de 20...
    Dirençleri çekirdek gibi, çıtır çıtır yiyip geçiyor, hiçbir şeyi takmıyor...
    Bütün borsalarda devlet gücünü gösteriyor ve hala bunu küçümseyen arkadaşları görüyoruz...
    Son 30 yılda bir çok kriz görmüşüz ve kısa zamanda çıkışa geçip yeni zirveleri görmüşüz... Şu an dahi yaptığımız bu...
    Ben vadeli 107 iken V çıkışı yapacağız dedim ve oradan uzuna geçtim... Bazen öyle hareketler yapıyorlar ki, en sabırlı uzuncuyu bile yanıltabilirler...
    Bunu yapan pala, sabırsız ve teknik bilmeyen arkadaşlara kimbilir neler yapar...
    Gördüğüm kadarı ile kısa bir zamanda yeni zirvelere gideceğiz... 3-4 ay gibi
    Sabırlı olan zengin olacak...
    RALLİYE DEVAM, kısalara selam [emoji4][emoji4][emoji4]

3. yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4. Uzun süredir göz atmıyordum, girip bi bakayım dedim bu sayfaya ne olmuş böyle yaww, shortçuların nickleri falan hep değişmiş!! Bir sürü starı ütmüşler, madem ütmüşler boş durmak yok siyasete devam edin

5. Yeni shortcu gelmez ise ara verebilirler.

İlla ki karşı taraf olması lazım. 10 milyar doların da olsa fark etmez karşıdakinin iddiasından fazla iddia zor, öyle olsa şirketler kendi hisselerini alır satar daha fazla kazanır.

Küçük hisselerde oluyor ama büyük hisselerde kademeler boşalınca artık satışı veya alışı kesiyorlar, atıyorum hisse tahtalarından izlediğim diyelim 150 bin lot almış, şuradan 5 bin lot daha alayım tavana kadar veya tabana kadar çizeyim demiyorlar. Bu işin bir adabı veya mantığı var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Fdow kendini belli etti.... Sabaha sağlam bir gap gelecek galiba... Hazır ve nazırız uzuncular olarak [emoji4]

7. Önceden APS anlık veriliyordu, havlu mu atılıyor, yoksa iddia devam mı ediyor anlaşılıyordu ve kolay para kazanılıyordu gün içi. APS değişimi kaldırınca VIOP yerine direk hissede kaldıraçlı oynamak daha mantıklı olmaya başladı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Bu forumda eskiler xtraderi tanir cogu zaman analizleri guzeldir . twitter da dji 25.000 de iken bir mesajini gordum V cikisi basladi hazirlikli olun diye akabinde dji 20.000 leri gordu bugun gene twit atmis V cikisi diye e arkadas 25.000 de senin mesajini okuyan sana inanan bir insan pozisyon almis olsa zaten adam batti simdi 20.000 den V olsa ne olur olmasa ne olur
    ben bir kere battım aynı 87 bin den 76 bine inmişti kontrat nanay :P yine uçuyor kaçıyordu...

Sayfa 945/1002 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •