TAÞIDIÐIN ÞEYÝN AÐIRLIÐINI BÝLECEKSÝN!..
Çoðu arkadaþ çýkýþ için neden arýyor. Tabii ki 100 de 90 oranýnda kýsadaki arkadaþlar.
Endeks 82 den 98.500 e geldi ve hala nasýl çýktý inanamýyorlar. Dile kolay 100 de 20...
Dirençleri çekirdek gibi, çýtýr çýtýr yiyip geçiyor, hiçbir þeyi takmýyor...
Bütün borsalarda devlet gücünü gösteriyor ve hala bunu küçümseyen arkadaþlarý görüyoruz...
Son 30 yýlda bir çok kriz görmüþüz ve kýsa zamanda çýkýþa geçip yeni zirveleri görmüþüz... Þu an dahi yaptýðýmýz bu...
Ben vadeli 107 iken V çýkýþý yapacaðýz dedim ve oradan uzuna geçtim... Bazen öyle hareketler yapýyorlar ki, en sabýrlý uzuncuyu bile yanýltabilirler...
Bunu yapan pala, sabýrsýz ve teknik bilmeyen arkadaþlara kimbilir neler yapar...
Gördüðüm kadarý ile kýsa bir zamanda yeni zirvelere gideceðiz... 3-4 ay gibi
Sabýrlý olan zengin olacak...
RALLÝYE DEVAM, kýsalara selam [emoji4][emoji4][emoji4]
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Uzun süredir göz atmýyordum, girip bi bakayým dedim bu sayfaya ne olmuþ böyle yaww, shortçularýn nickleri falan hep deðiþmiþ!! Bir sürü starý ütmüþler, madem ütmüþler boþ durmak yok siyasete devam edin![]()
Yeni shortcu gelmez ise ara verebilirler.
Ýlla ki karþý taraf olmasý lazým. 10 milyar dolarýn da olsa fark etmez karþýdakinin iddiasýndan fazla iddia zor, öyle olsa þirketler kendi hisselerini alýr satar daha fazla kazanýr.
Küçük hisselerde oluyor ama büyük hisselerde kademeler boþalýnca artýk satýþý veya alýþý kesiyorlar, atýyorum hisse tahtalarýndan izlediðim diyelim 150 bin lot almýþ, þuradan 5 bin lot daha alayým tavana kadar veya tabana kadar çizeyim demiyorlar. Bu iþin bir adabý veya mantýðý var.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Fdow kendini belli etti.... Sabaha saðlam bir gap gelecek galiba... Hazýr ve nazýrýz uzuncular olarak [emoji4]
Önceden APS anlýk veriliyordu, havlu mu atýlýyor, yoksa iddia devam mý ediyor anlaþýlýyordu ve kolay para kazanýlýyordu gün içi. APS deðiþimi kaldýrýnca VIOP yerine direk hissede kaldýraçlý oynamak daha mantýklý olmaya baþladý.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri