Sayfa 947/1002 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,569 - 7,576 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    98.200 önemli bir seviye ise bir soru sorayım?..98.200 görüp 96.800 kapatan bir durumda mı şort riskli..yoksa 98,500 kapatan bir durumda mı şort riskli?..
    sayın katırcı_bedri
    kesinlikle 98.200 seviyesi kırılıp 98.500 kapatırken ben cort olmam çünkü gelebilecek gap stop noktamın çok üstünde olabilir. 96.800 kapatırken cort açarım riski daha az tabi ki bence...(bu arada bist100 deki direnç 98.650 de bende...)
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

2.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    98.200 önemli bir seviye ise bir soru sorayım?..98.200 görüp 96.800 kapatan bir durumda mı şort riskli..yoksa 98,500 kapatan bir durumda mı şort riskli?..
    Bence İkiside aynı oranda riskli aslında. En kuvvetli destek dediğimiz 1 dakika dayanamiyor yada direnç dedigimiz yer gaplı geçiliyor.

Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    sayın katırcı_bedri
    kesinlikle 98.200 seviyesi kırılıp 98.500 kapatırken ben cort olmam çünkü gelebilecek gap stop noktamın çok üstünde olabilir. 96.800 kapatırken cort açarım riski daha az tabi ki bence...
    Doğru cevap..bugün takip ettim sizi aslında bir stratejiniz var fakat 98.200 üstünde longa güvenmesem bile şort açmazdım..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

4. İlk kısa vadeli satışın geleceği yer 106.000 ler. Oradan pozisyonu boşaltır ve kısa vadeli kısaya geçerim... Onuda saatlikler al verince kapatır ve uzuna geçerim...
    Dirençler patır patır geçilirken, 106 bine gelmek uzun sürmez

5. Herife levyeyi indirecekler de adam alttan alıyor.

>>>>>>>>
    Adamın biri son model Mercedes arabasıyla kırmızı ışıkta beklerken kamyonun biri arkadan buna çarpmış. Adam sinirli bi şekilde arabadan inmiş bakmış direksiyon başında Temel.

Bizim Temel yalvarmaya başlamış:
    "Abi kurban oliyim affet beni. Benim kazandığım para nedir ki ben bunun aynasını bile tamir ettiremem. Lütfen abi.."

Adam bakmış olacak iş değil. İçi elvermemiş ve Temeli affetmiş yoluna koyulmuş.

Aradan 10 dakika geçmeden bizim Temel gelmiş buna yine çarpmış. Adam burnundan soluya soluya araçtan inmiş ama Temel işte;

"Abi lütfen abi bi eşşeklik ettim sen etme abi yalvarırım bağışla beni.."

Adamın gönlü yine elvermemiş ve affedip yoluna koyulmuş. Aradan bi 10 dakika geçtikten sonra bizim Temel gelmiş buna yine çarpmış.

Adam şaşkınlık içinde kendini toparlamaya çalışırken Temel arkadan çıkışmış:

"Benim abi ben, sen devam et..!"
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Ek 24743

Piskopan denk geldi onu koymak istemedim oraya en dip olduğu zaman borsayı kapatın diye mesaj atan da aynı kişi neden yapıyorsunuz bunu .

Bu spekülasyon değil aslında şikayet edilse piyasa bazlı dolandırıcılık dipte iken negatif pompalama çıkarken pozitif pompalama

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

7. Kriz falan yok yaşadıklarımız aslında bir rüya idi diyorsunuz.. inşallah maşallah diyelim
     Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    İlk kısa vadeli satışın geleceği yer 106.000 ler. Oradan pozisyonu boşaltır ve kısa vadeli kısaya geçerim... Onuda saatlikler al verince kapatır ve uzuna geçerim...
    Dirençler patır patır geçilirken, 106 bine gelmek uzun sürmez

Pgsus yarin degilse obur gun, obur gun olmasa ondan sonraki gun taban olur. [emoji3]

Cokta sey etmeye gerek yok.

Sayfa 947/1002 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •