Yine öğle arası başladılar üç kagida
Senin ruhun ayu... seviyorum yazılarını eline sağlık. Biz mezarcıyız niyetini belli ederse peşine takılırız long short fark yapmaz. Güzel çaktı sabah ama dün akşam fileto olsam dahi short olacak herhangi bir sebep vermemesi bence çok daha iyiydi, sabah 10 kontrat deneme yaptım zor kaçtım ondan beri izliyorum aşağı verecekse de çok güzel veriyor alır gibi![]()
AAL
Burada bizdeki iki havayolu şirketinin ismi çok zikredildiği için, sadece bir örnek olması açısından paylaşıyorum.
Grafik dünyanın en önemli havayolu şirketlerinden birine ait, kıyaslama olarak THY'nin yaklaşık 3 katı büyüklüğünde bir filoya sahip...
Tabi büyük başın derdi daha büyük oluyor doğal olarak..
Şubat ayında düşmeye başlamış...
Diğer başka örneklere bakmadım, muhtemelen hemen hepsinin grafiği bu şekildedir...
Şayet bununla bir kıyas yapılacak olsa, bence bizdekilerin krizden etkilendikleri pek söylenemez en azından borsadaki grafiklerine bakılacak olsa..
Grafikleri yan yana koysanız hangisini alırdınız...?
Tabi bir havayolu şirketine yatırım yapacak olsaydınız...! Henüz erken olduğunu düşünüyorum şahsen..
Son düzenleme : Karatay; 15-04-2020 saat: 13:40.
Dolar 6.86 en yüksek değer de
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
aç gözlülüğe gerek yok deyip 3/10 cort daha flatlendi 115.100 den. tabi ki dow yeterince düşmedi ve 25.200 olasılığı gündemini koruduğundan ve çok oyalandığından kaldı 2/10 cort...
Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.
Yer İmleri