sen nesin acaba hiç düşündünmü 9 seçim kaybedip hala koltukta oturan adamın koyunu diyeceğim ama koyuna hakaret olur
Printable View
Benim icin secimin ozeti
Erdogan en sevdigi rakibi chp yi teke teke alarak isi bitirmek istedi.
Diğer calma etme isini birakirsak..amacina da ulaştı.
Diger topicler kapandığı icin bulmak zor cok kez yazmistim.
Akp tv ler de ince bayramı yaptiriyor hergun
15 Temmuz Amerika eliyle başlatılmış, Abd tarafından da engellenmiş girişim olarak kalmış bir darbedir. Centcom, Eucom, Pentagon, CIA. Derin iştir o.
Arkadaşlar,ben bir şey soracağım...
F_USDTRY0618 RY/06 4.6327 -1,24 4.6250 4.7190 421,467 329,790 19:49
Burada hacim 421,467 ya... Yani bugün 420 bin dolarlık işlem olmuş... O anlama mı geliyor?
Arkadaşlar seçim bitti hayırlı olsun. Artık Kılıçdaroğlu ağzıyla çalındı çırpıldı hikayelerini bırakıp bizzat Kılıçdaroğlunu tartışma zamanı değil mi?
arkadaşlar 15 Temmuz'la ilgili de bu hükümet toplumu eksik bilgilendirdi. zavallı araştırma komisyonu, başında da eski fetö sevdalısı R.P. , evet FETÖ yapmıştır dedi. Bu mudur ?
15 Temmuzda saat gece bir iki arası gelen helikopter var mesela hiç konuşulmuyor. 2 şehit var o saatlerdeki çatışmada. bu helikopterler nereye gitti? erdoğanı almaya gelen, daha sonra yakalanan çiğili ekibi ise 3:30 gibi geliyor. erdoğanın kaldığı otele. o sırada erdoğan Atatürk havalimanına iniyor. Çok karanlık nokta var.
Feto çok tehlikeli bir örgütmüş yüzünü geç anladık .
Şahsen ben tahmin edemedim abi abdestinde namazında olan bir gruptan böyle hareketler
Resmen her yere girmişler şahsen tam anlamıyla bittimi bilmiyorum
Dışardan eskiden bakınca adamlar islamını yaşıyor derdim ama öyle değilmiş
Emin’in ki çoğu vatandaş ta böyle düşünüyordu
Kurban kesip derisini felan vermiştir
Yada dersaneleri zamanın da iyi idi çocuğunu felan göndermiştir
Dini sohbetler olduğu için katılmıştır felan
Resmen teröristmiş adamlar allan belasını versin darbeye karışanın da şehit verdireninde
Afiyet olsun. Şifa niyetine.. yarasın tosunuma tespitlerim...
Devam Oynayalım..
Sistemi feto_abd ele geçirince burada gelip yazacam.
'Şam'da namaz kılacağız' diyen, burnunun ucunu göremeyen, sürekli kandırılan bir iktidarın tabanından ileri görüşlü olmasını beklemek haksızlık olur.
O zaman da ayni şeyleri yazacam.
.........
KHK başkanın.
Forumlar bizimdir...
Şahsen Doğuda yapılan mücadele bu fetocular yüzünden bitmedi belkide bunlar pkklıya felan dokundurmamış olabilir yada terörle mücadele etmemiş olabilir ahlaksız herifler
Halk büyük destek verdi. ama önleyen halk değil. bazı yerlerde askeri araçları engelleyebildiler. Asıl asker ve polis engelledi darbeyi. bir emekli albay arkadaşım anlattı. kendisinin emekli devre arkadaşı o gece eski bölüğüne darbeyi engellemeye gidiyor ve çatışmada şehit oluyor.
Darbeyi engelleyen darbeye katılmayan TSK kuvvetleridir. Halkın direnişi ikincildir. Tabii ki orduyu motive etmesi anlamında eyleminden bağımsız olarak motivasyon olarak etkili olmuştur.
Rusya ve İran ABD nin hepten kuklası olan bir fetöcü iktidar yerine nispeten bağımsuz tavır alabilen bir iktidarı tercih etmiştir.
Not bu seçimde de rusya (sputnik) AKP yi desteklemiştir.
Darbe en başta askeri olarak engellenip boşa çıkartıldı zaten. Darbecilere darbe vuruldu. Kadük bırakıldı. Geri kalanını da siyasilerin çağrısıyla halk temizledi.
Ronin abiden farklı olarak İran/ Rusya değil yine Abd içindeki çatışma halindeki diğer cenah tarafından engellendiğini düşünüyorum. Centcom / CIA çatışması Irak ve Suriye sahalarında da zirvedeydi o dönem.
Elazığdan ilk istifa geliyor demiştim.
http://www.haber7.com/siyaset/haber/...lider/?detay=1
Bu arada İran’da gösteriler varmış
Esnaf felan kepenk kapatmış dünmü bugün mü ne
Halk toplu yürüyüş felan yapmış
Dolar kurundan dolayı kriz varmış
Adamların daha nice fetolari vardır da bizim haberimiz yoktur. Zaten Örgütsel bazda işleyen cemaat düşünce Kuruluşu zart Zurt bu tarz öğeleri devlet içerisinde barındırmayacaksın. Ama işte göz yumuyorlar . Dünde Yaptılar bu günde yapacaklar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
15 Temmuz hakkındaki kitabımı yakında yayınlayacağım tüm gerçekleri orada okursunuz. :drunk::evil:
tek adam ve tek partimi yoksa mecliste hdp.mi ?
Simdi örgüte gerek kalmadı.
Feto'nun isi zordu.
Ordu, yargı, hükümet, meclis, kamu bürokrasisi..
Atatürk sistemimi ele geçirmek için 40 yıl uğraştılar..
Şimdiki akp_mhp'nin desteklediği, buradakilerin de onaylayarak destek olduğu sistemde 1 kişiyi ele geçirsen yetiyor..
O yüzden içine hic Feto'cü girmemiş! Akp üzerinden yürürler, tabanı da ses çıkarmaz..
Erdoğan iyi korunmalı artık...
Temmuz ayına giriyoruz yağmurlar devam ediyor.
Mevsimler kaydımı?
Olumlamadığım bu kelime yanlış.
Niye mecbur hissetin. İşte soru bu. Olumlu bakmıyorsun ama mecbursun. Silah mı dayadılar.
Pekala asıl? CHP değil AKP hiç değil. Zorla HDP? O zaman asıl hangisi?
AKP ile geçmişte olan ilişkileri.. ? Bence bu da soru işareti. Bu ne anlama geliyor.
O zaman yarın dağa çıkıp PKK'lı birinin elinden silahı alıp gömersin. Yeter dersin insanların öldüğü. Kardeşin kardeşi kırdığı.
ABD-İsraile hizmet ettiğiniz. Kimse ölmesin VATAN BÖLÜNMESİN dersin.
fikri sabitleri değiştiremezsiniz,
herkesin fikri sabit
boşu boşuna kalp kırıyorsunuz...
siyasetin dibine kadar da inmişsiniz..
muhabbet edin diye başlık açtık....
Boş işler müdürleri doluşmuş buraya gene. Kılışdar akepe hdp VS vs baydınız.Analiz kasmış herkes siyaset duayeni havaları akıl vermeler. Çok komik ve sıkıcısınız. Piyasa konuşan yok mu?
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Feto_abd sistemi ele gecirdiginde akp tabanı uyanık olmalı ama nasıl uyanacaklar, uyananlari hapse atarlar.
Fetoculara af gelir, onların boşalttığı yerlere buradaki arkadaşlar girer.
Belki de biat ederler, girmezler, bilemeyiz.
Çoğunluk uyanık olsaydı, referanduma hayır derler, bu sistemle ülkeyi yönet derlerdi.