Uşak seramik hissesi haberlerini inceleyebilirsiniz Habertürk te var belki bunda da böyle bir şey olabilir
Printable View
Bizim hissede de bir şeyler var?
İşlemler normal değil!
Alıcı var, vermiyorlar!
Satıcı var, almıyorlar!
Ne alıyorlar, ne satıyorlar.
Tahtayı kilitlediler!
Büyüklerin mücadelesi mi, anlayamadım?
Çok farklı güçler var.
Hepsi aynı merkeze mi hizmet ediyor?
Farklı güçlerin rekabet mi var?
Ben çözemedim?
Çözen bir adım öne gelsin.
YÖNETİM MESAJI
Dönem : 01/01/2024-31/03/2024
Satışlarımız, bu dönemde, enflasyona göre düzeltilmiş rakamlarla, önceki yılın aynı dönemine kıyasla Türk
Lirası cinsinden yaklaşık %77 oranında artmıştır.
Brüt karımız geçen yıla göre yaklaşık 7,6 kat artarken, brüt kar marjımız %1,9'dan %8,2'ye yükselmiştir.
Bu artışta ana neden bu dönemde satılan ürünlerin çeşitleridir. Ayrıca, genel yönetim giderlerimizde geçen
döneme kıyasla ciddi bir düşüş sağlanmıştır. 2023 yılının ilk çeyreğinde bazı büyük müşterilerimizle
yapılan üç yıllık kart tedarik anlaşmaları ve katlanılan tek seferlik giderler, o dönemin giderlerini artırmıştı.
2023 yılının son çeyreğinde şirketimiz, kamu ile bağlantılı bir kimlik kartı projesi için sözleşme imzalamıştır.
Gizlilik yükümlülükleri nedeniyle bu projeye ilişkin detayların açıklanması, Sermaye Piyasası Kurulu
mevzuatı gereği ertelenmiştir. Bu projenin üretim ve sevkiyatına 2024 yılının ikinci yarısında başlanacaktır.
Şirketimiz artan talebe yanıt verebilmek amacı ile 2024 yılında da kişiselleştirme kapasitesini artırma
çalışmalarına devam edecektir. Bu dönemde çalışan sayımızda önemli bir değişiklik olmamış olup, yıl
içerisinde üretimdeki artışa paralel olarak istihdamımızda artış olması beklenmektedir.
Şirketimiz, herhangi bir finansal riske maruz kalmamaktadır.
pkart faaliyet raporundan kopyaladım.
Kalav ortak hisseyi unuttun tamam anladık amiralde kazanıyorsun biz burada ağaç olduk....Haftaya pkart koşmaya başlasın artık...Bu sermaye ile bu lot ile artık uçuşa geçmesi lazım...Hareket olması gerek ki ilgi artsın yoksa kimse uğramıyor....
Sıcaklar iyice bunalttı zaten bir de perişan olasıca pkart süründürüyor, moraller sıfır ‼️
Sn. zıpzıp uzun zamandır uğramıyordu.
Son günlerde çok sık görmeye başladım.
Acaba, bu hisseye mi zıplayacak? :plc:
Ya da zıpladı da bizim mi haberimiz olmadı?
Böyle bir şey varsa,
Yarın tavan olur muyuz?
kaç aydır 100 tl diyemedik...
Sn.ahmet bilanço tahmininiz var mi ?
ZİK - ZAK
ZİK - ZAK
ZİK - ZAK
kus eindekini, kus
ZİK-ZAK
ZİK-ZAK
kus elindekini, kus
Benim hesaplar bakkal hesabi, sallama oluyor. 2. ceyrek euro hareketsizdi, maliyetler bir tık düşer belki, vergi gider gelir ıvır zivir derken 30 civari bir net kar bekliyorum ama bize çok birsey kazandirmaz. Soyle 50-60 kar gelecek olsa zaten fiyatlamayi onceden yapar. Su an o fiyatlama yok ortada dolayisiyla 20-30 arasi bir kar su anki ederiyle dogru orantili olabilir. Umarim 3-5 ml gonderip rezil etmez.
Diger bir husus su hisse 90 üstünde kalmaya çalışıyor daha ne istenir anlamiyorum. Bu tarz cikis yapan hisseler çıkışı surdurmedikce en az 4-5 ay suren düzeltme yaşıyorlar. Acin bakin Adel ne yapmis (bir adel olamaz bence) İntema vb sirketler ne yapmis. Tmpol Tgsas vb kimi 5 ay kimi 15 ay bir daha ki zirveyi gormememis. o yuzden herseye hazırlıklı olun isterlerse bilanco bahanesi ile 60 tlya bile götürürler 80 den alcam diyenler kendilerini 60-70 ten satarken bulur...GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşlem haçmide geberdi bakalım gelsin bilanço ne yapacağımıza karar verelim...
Sen ne istiyorsun , ne düşüyorsun ne çıkıyor.
Bir yangınları varda göreceğiz inşallah, bekledikçe cikar kokusu:)
Mümkün oldukça burada yorum paylaşmamaya çalışıyorum olumlu ya da olumsuz yönde etkilememek için gerçi hisseye yeni gelen birinin olduğunu da pek düşünmüyorum teknik analizden falandı pek anlamam benim için temel daha önemli hiçbir şeyden anlamadan plastik kart hissesinde pozisyon aldık zaten anlasak almazdık büyük ihtimalle yaklaşık olarak 40 ay oldu teknik analiz meselelerine kafayı yoran kardeşlerimiz 77 TL 60 TL ler gibi fiyatlara gözünü dikti diyor şu anda pkart olur olmaz hayırlısı diyelim sayın TA belki bir şeyler karalamak istersiniz buço abimiz mevcut durumla ilgili yorumunuz olur mu bütün paydaşlara bol bol sabırlar tahtacımız şizofren olduğu için bizi de mazoşist yaptı iyice saygılar bol bereketli kazançlar
Bu sayfayı yakından takip ediyorum. Benim de bir miktar PKART hissem var. Fakat yorum yazmaya inanın çekiniyorum...
Lafınız yere düşmesin diye cevap vermek istedim...
Aslında uzun uzun ve detaylı yazdım ama sonradan sildim. Sebepleri mâlum:
- Hem hakaret ve beddualar...
- Hem de ard niyetli birilerinin buraları yakından takibi...
Burayı tahtacı dahil çok fazla takip eden olduğuna eminim. Tahtacının da zamanı geldiğinde gerekeni yapacağına inanıyorum. Eğer yapmazsa, sonuçlarına katlanacağını o da biliyordur...
Grafik üzerinde aslında çok fazla bilgi var. Ben sadece özet geçeceğim:
- Grafiğe göre hisse 94.xx ile 83.xx arasında sıkışmış durumda. 94 üstünde kalabilse bu defa da 103 civarında bir dirençle karşılaşma durumu mevcut. Burası 94.xx 'e göre çok daha zayıf bir direnç olacaktır...
Düşmesini beklemiyorum ama düşerse 80 civarı güçlü bir destek olmaya devem edebilir. Eğer burası tutmaz ise bu durumda bahsi geçen 61.xx seviyesi gündeme gelebilir...!!!
61 seviyesi aslında çok farklı bir zamanın desteği. Şimdiki anın desteği değil. Onun da zamanı gelecektir. Fakat o zaman geldiğinde seviye artık 61 olarak kalmayacaktır. Zamanı geldiğinde hatırlatırsanız güncel hâlini de paylaşırım...
Yine de ben yanlış hesaplamış olabilirim. 80 altına sarkarsa dikkat etmek gerekir...!!!
https://i.ibb.co/34jxqng/PKART-D-25-07-2024-3.png
Bu grafik te elinizin altında bulunsun...
Bugün SAT vermiş durumda ve 100 günlük ortalamanın hemen üzerinde duruyor...!!!
https://i.ibb.co/4VfnvFw/PKART-D-26-07-2024-4.png
Ben de genel olarak teknik, temel anlamam. 2020'den beri buradayım. Neler olacağını bilemiyorum ama anlayan arkadaşların forumda yeterince bilgi vermediğini düşünüyorum.
(Ayrıca vermek zorunda mıyız diye de düşünebilirler ya da kötü söz işitmek istemiyoruz da diyebilirler.)
Ama şundan eminim burada yeni paydaş yok neredeyse herkes eski ve sinirler bozuk, altın, dolar, ve diğer hisseler yeterince değer kazandı bu süre zarfında, pkart değerini bulamadı.
Kısır döngüm şu ki çıkıp gitsem ve pkart yükselmeye başlasa çok zoruma giderdi, o yüzden bir ümidin peşine takıldım kaldım.
Misal tahtacı ne zaman gereğini yapar, üç vakte kadar........ Ama ne zaman?
94 altı, 80 altı olma ihtimali, olmama ihtimalinden daha mı çok daha mı az.
Hele 60'lı rakamlar, düşünmek bile istemiyorum.
Bilgi ve birikimlerinizin cimrisi olmayın, ne görüyorsunuz yazın lütfen.
İyi, güzel şeyler okumak istiyorum artık...
Güçlü arkadaşlar güçlerinizi birleştirin, voltranı oluşturalım artık. :)
Hepinize iyi geceler.
Sağ olasın üstat fikirlerin önemli forum için özellikle benim gibi borsanın mantığını henüz üç beş yıldır anlamaya çalışanlar için sonuçta burada yapılanların hepsi yorum kesinliği yok insaf düsturu ile hareket etmek gerek buradaki güçlü oyuncuların tahta için hem avantaj hem dezavantaj olduğunu düşünüyorum benim açımdan daha çok avantaj ve sigorta olarak görüyorum sağlığımız el verirse buralardayız inşaallah tekrar teşekkürler bütün paydaşlara hayırlı geceler
Bu kadar reklamla gelen kişiler varken burası daha cok sağilir birileri ciftlik işinden iyi anlıyor nasıl olsa
Bildiğimi esirgemem, beni tanıyanlar bilirler. Hatta anlayana ve fark edene çok fazla bilgi paylaşımı yaparım...
Bu sayfalarda ne hakaretlere mâruz kaldık, ne beddualar yedik eskiler iyi bilirler. İnsanda yazma zevki bırakmıyorlar...!!!
Diğer sorunuzun cevabını ise zaten vermiş durumdayım...
- Ben 80 altı beklemiyorum. Normal şartlarda da olmaması gerekir...
Fakat tahtacı tarafını bilemeyiz. O ne düşünüyor, ne yapmak istiyor? Şu an tahtayı kaldırmak zamansal olarak uygun mu...?
Burada birilerinin yaptığı en büyük hata:
- Tahtacı ya da büyüklerin az ya da çok satış yapmaları...!!!
Bazı durumlarda tahtacı planını gerçekleştirmek için mecburen satış yapacaktır. Bazen de elindeki fazlalıklardan kurtulmak için satış yapacaktır. Bunlar gayet normal şeyler. Bunlar olmazsa, teknik olmaz zaten...
Benim tahta yapacak durumum yok. Fakat gerektiği yerde ve gerektiği zamanda kendimce dokunuşlar yapıyorum. Almak gerekiyorsa alıyorum, satmak gerekiyorsa satıyorum. Tahtayı gün geliyor tutmaya çalışıyorum. Fakat gerçek güç bizlerde değil tahtacıdadır. O ne derse o olur. Onun planını anlayabiliyorsak destek vermek gerekir. Yoksa bu işten hepimiz zararlı çıkarız...
Ben de 3 yıldan fazladır bu hissedeyim. Benim hedeflerim buradaki herkesin hedefinden çok daha yüksektir. Hiç kimse o fiyatlara kadar kalamaz zaten. Belki yıllar alacak ama o hedeflere gün gelecek ulaşacak buna da inanıyorum. Benim ne gördüğümü tahtacı da görüyor. Sizce 83 deki destek neden çalışmış olabilir. Çünkü o seviyede teknik olarak fikir birliği vardı ve desteklendi...
Tahtacı bâriz hatalar yapmadığı sürece büyükler tahtacıya yardımcı olurlar/olmaları gerekir...!!!
Fakat ne zaman tahtacı ile büyüklerin planları çakışırsa, o zaman hissede çatışma başlar...!!!
Tahtacı olur olmadık yerde hisseyi baskılarsa ve herkesin zarar etmesine neden olursa, bu durum unutulmaz ve yeri geldiğinde çatışma durumları gözlemlenebilir...
O nedenle tahtacı da dürüst olacak ve üzerine düşeni yapacak ki, ileride kimse kendisine karşı ters hareketler yapmasın...
Hepimiz aynı gemideyiz. Dikkatli hareket edip, hata yapmamaya çalışmalıyız. En büyüğünden en küçüğüne kadar herkesin yaptığı yanlışlar, gün gelir ayağına dolanır...!!!
Bunlar benim düşüncelerim kesinlikle başkasının etkilenmesini istemem burayı tahtacının da takip ettiğini bildiğimden yazıyorum başkasını etkilemek için değil buradaki bı çok yatırımcının başkasından etkilenecek seviyeleri aştığını düşündüğümden biraz rahat yazıyorum tahtacının çok da iyi niyetli olmadığını düşünüyorum sebebine gelince tahtayı olabildiğince kötü göstermeye çalışıyor amacı yeni alıcıları tahtadan olabildiğince uzak tutmak olsa gerek zaten bi yatırımcı fantazi peşinde değilse böyle bi tahtaya bulaşmaz bu sebeple yeni alıcıların geldiğini kesinlikle düşünmüyorum geriye kalıyor diğer şık tahtaya 3-4 yıldır emek vermiş tahta da sat al bile yapmayan %90 yatırımcının malını gözünü dikmiş yani diyorki beni zora sokun sizde sat al yapın biz de diyoruz ki en çok emeği kim veriyorsa en çok o kazansın Hakk budur gerçi Hak'tan anlamayana Hak'tan bahsetmek hakk'a büyük bir hürmetsizliktir derler her neyse çok yazdık zaten sözün tamamı da deliye söylenirmiş biraz fazla oldu saygılar
Sn T/A çok net olan bu özetiniz için teşekkürler
Sn Haldızoğlu, dediğiniz gibi hissede kısa vade yatırım olarak düşünen yok , tweeter , mivitır ,instegram minstegram hustad müstad önersi ile gelenler oluyor onlar da üç beş dökülüp gidiyor .
Burdaki yatırımcılar için pkart doğru veya yanlış bir bağımlılık olmuş durumda , ev,araba , çocuk eğitiimi ….gibi ihtiyaçlar olmadıkça sat tuşuna eli gitmeyen eline para geçincw hüç düşünmeden al tuşuna basan yatırımcılar kaldık .
Umarım herkes bu beklemesinin karşılığını alır en önemlisi ; tabiki de hepimize hayrlı olması .
Saygılarımla
Buradaki yatırımcılar tahtacığını tahmin ettiğinden daha akıllı daha iş bilir kimse ahmak değil herkesin kendince bir kriteri var satacağı rakam kafasında bellidir ya da duruma göre değişiyordur şahsen ben ne kadar az kâr gösterirse göstersin cirosunun %20-25'ini kâr etmiş gibi düşünerek satış rakamımı ona göre belirliyorum kafamda sayın kalav bundan 2-2,5 sene önce malını satmayan yatırımcıya tahtacının artık yapabileceği hiçbir şey yoktur diye yazmıştı bakalım tahtacı bunu ne zaman anlayabilecek saygılar
Bu açıklamalardan sonra bakalım PKARTA masıl yansıyacak önümüzdeki günlerde ….
Haberin linki aşağıda
https://www.ekoltv.com.tr/cip-fabrik...ti-geliyor/amp
Onumuzdeki kisa surede teknoloji hisselerine sinirlo pozitif bir seyler olur belki ama ben Pkart in beyaz esya, otomotiv vb sektorlerde Esim alanında işin icinde olduğunu düşünüyorum. Keza daha once yazdığım gibi Kultura internet sayfasinda esim konusunda Pkart muhendislerinin çalışması olduğu basit bir aciklamada olsa belirtilmis. bu sene olmasa da 2025 2026 da pkartin adini duyacagimiza inaniyorum. GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
30 milyar dolar teknoloji sektörüne teşvik var...pkart bundan nemalanabilir...çok iyi potansiyel oluşmaya başladı hissede...
Sn R-E-X dediğiniz gibi çok olumlu gelişmeler, sanırım thejackalav kapasite artışı , e-sim, turkiye kart ve teknoloji hisselerine yapılacak yatırımları … zamanında öngörüp göle maya çalın dedi . Karşılığında da hem beddua hem de şikayet edilerek spk dan 12.7 milyon ceza yemiş olmadısı da cabası. Artık niye burayı okusun ve de yazsın ki …
Diğer tarafdan adalet terazisine bakınca indtegram, tweeter, telegram dan hisse yazan yazana hiç bi ceza yok . Beşiktaş , uşak… bir sürü hisse de acayip hareketler ceza meza yok , bir başka hissede patron kap a bildirim yapmadan hisse satıyor cezadı sadece 180bin … spk nın verdiği cezalara bakıyorum 1,5 milyonu geçen yok ama sn thejackalav 12.7 milyon ceza aldı ki hisse bi yerlere kopup gidip sonra baş aşağı olma gibi bi durumu yok .Ben bu işte başka iş olduğunu düşünüyorum. Israrla onu ve uzun vade yatırım yapan büyük oyuncuları tahtadan uzaklaştırmak isteyen onları bezdirmek isteyen başka bir oyuncu grubu olduğunu düşünüyorum . Zaman ile göreceğiz bunu çünkü meydan onların artık. Sn thejackalav ın hiç bir işlem yapacağını sanmıyorum spk da tüm oklar ona çevrilmişken 12.7 milyon tarihi bir ceza ile verilen mesajdan dersini almıştır.
Saygılarımla
hayat devam ediyor ortak hayata küsmek olmaz...borsaya küsmek olmaz...kalavda buradan çok ekmek yemiş yemeye devam ediyor....hep ileriye bakmak lazım....sosyal medya vs. olaylarına katılıyorum çok dümenler dönüyor telegram grupları vs. sapla saman karışmış durumda biz gerçek yatırımcılarda arada ezilip kalıyoruz...
Maalesef ki güçlünün ekseriyetle haklı olduğu bir dünyada özellikle de bi ülkede yaşıyoruz burada herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil zaten düşünmemeli de küfür hakaret olmasın kimisi çuvaldızı kendine batırıyor kimisi de hep karşıdakine netice olarak ben olan da hayr olduğunu düşünen bir insanım burada hep birlikte 3-4 yıldır sopa yiyoruz neticesi inşaallah iyi olur iyi ders çıkarmak lazım yaşananlardan bütün paydaşlara saygılar hayırlı hafta sonları
3-4 yıllık performans pkart kötü değil sadece vasat...örneğin bende gedza var karel var dmsas var 2 yıldır önceki fiyatlarda para kazanmayı unuttuk beterin beteri var...