İlginize ben teşekkür ederim.. saygılar..
Printable View
Ege gübrede geçen sene üç aylık bilanço 39 milyon gelmiş,bu sene 50 ve üzeri kesin gelir, 3 te bedelsizi var, temettü var,daha ne olsun herşey tahtaciyla kağıda talebe bağlı, inşallah iyi olur,insan kısmetinde ne var ise onu görür, Allah küçük yatırımcı düşmanlarına fırsat vermesin.
Bist-100’e girmesi için neler olması lazım arkadaşlar ?
Bu sefer kalıcı olarak bist-100’e girer inşallah.
Öyle olursa çok daha güzel dikkat çeker.
Bu yıl hissenin önünde güzel bir yol var görünüyor.
Bist-100 bu hisseye çok yakışır.
Asla ytd
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sayın karayel99 dediğiniz gibi un var, şeker var, herşey var. Helva yapmak için herşey var. Yapmayan tahtacı utansın. Bu da mı gol değil?CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saat 4 te öğrendim bedelsiz verildiğini toplantıya katılan arkadaşlardan hisseye baktım minimum hareket sonra düşündüm pala bunu benden önce öğrendi sürseydi şimdiye kadar sürmeliydi demekki o da beğenmedi bu beklentide bitti takip ettiğim kağıtlar deli fişek oluyor endeks artı olunca bende kısa süreliğine elveda dedim 1100 lotumla bakalım haklımı haksızmı çıkacağım
Bu bedelsizi, gelecek olan bedelli sermaye artırımına yoruyorum. Bedelsiz artırmadan bedelli artırımına gitseydi yatırımcılara 1 e 3(tahminim) nakit koymak ağır gelebilecekti. Sonuçta cepten çıkacak rakam değişmese de psikolojik olarak olumsuz etkileyebilirdi.
Epeydir takip edemediğim için ÇED Raporu hakkında bilgim yok. Rapor ne durumda bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
yeni sermaye 40 milyon olacak, yeni sermaye ile 1 e 3 bedelli yapmasını tahmin ediyorum. Böylece iskele işinin finansmanı için 120 milyon lira temin imkanı doğacak. çed konusu henüz sonuçlanmadı. mahkeme süreci tamamlandığı anda olağanüstü genel kurul ile bedelli gelebilir diye umuyorum. tamamen kişisel düşünce ve beklentilerimdir. kimseye tavsiye niteliği taşımaz.