Pörtföyümü 31 e katladım, yeni hedefim 69 a katlamak :he:
Para katlama ustası olaraktan en büyük soygunumu ücgün sonra yabcam
Printable View
Pörtföyümü 31 e katladım, yeni hedefim 69 a katlamak :he:
Para katlama ustası olaraktan en büyük soygunumu ücgün sonra yabcam
ben senin gibi temkinli değilim....sen dikkatli yapıyorsun bu işi ....ben ise yaherro yamerro modunda....o ayrı bir tehlike....ve diken üstünde oluyorum çoğu zaman.....çoğu zaman kazandığımın üç te birini aracı kuruma veriyorum...çok kontratla kısa adımlı alsattan dolayı....tavsiyelerine ihtiyacım var.....
Dayucuğum sen çok sık işlem yapıyorsun. kazansan bile yarısı komisyona gider,
bu işin sırrı sabır, disiplin ve duygusuz olmak
av ve avcılar birbirlerini avlamak ister, sen önce etoburmusun yohusa otoburmusun ona karar vermelisin.
Mesela antiloplar otcudur, bol bol ot yer sonra karnı doyunca su içmek için su birikintisi veya bir göle gelir suyunu içer.
Bir timsah yada bir aslan etoburdur, onlar bile avlanırken farklı takdikle avlanır, mesela aslan avını kovalayarak yakalarken bir timsah ise suyuniçinde sessizce avının ona gelmesini bekler.
Bilmem anlatabildim mi
https://i.hizliresim.com/ldottm4.gif
https://www.hisse.net/topluluk/showt...36133&page=127
Saolasın Sn BOZKURT reisim.
Saygılar
Bizde kuru saolasın olmaz.
Bak Alper mangal yapalım diyor.
Ben Adana'dan Eskişehir'e gidicem.Sen de Ankara'dan geliver Bozkurt reisim.:)
Mangalı beraber yapalım
https://www.hisse.net/topluluk/showt...59017&page=194
Saygılar
Kazanamayan varsa üzülmesin, ömür biter borsada fırsatlar hiç bitmiyor. Yarın kazanırsınız.
iyi haberle uyandık, yemenliler telavive intihar dronu yollamış, amerikan elçiliğinin hemen yanı vurulmuş, bi israilli itlaf edilmiş, inşallah sayı artar.. eylat limanı da iflasını vermiş, 9 aydır çalışamıyor yemenliler yüzünden.. abd uçak gemisi de kaçtı gitti, düşünsene iki tane baldırı çıplak yemenli füze atacak ve koca uçak gemisi vurulacak haşa batacak, kestaneyi amma çizdirmiş olurdu pislik sürüsü haahhhhhaaha
bugün long günü, biraz aşağı salsa da biraz daha long yapabilsek
hadi palacan sür biraz aşağı
bi kaç sene evvel oğlum bi arkadaşıyla yürüyorlar sahilde, istinye devlet hastanesinin tam önünde bi köpek var, durduk yerde atlayıp ısırmış arkadaşının kıçından, bizimki ucuz atlatmış, çocuk gitti kuduz aşısı vs uğraştı durdu
ittapar tayfa meclisi basmış, kanunu engellemeye çalışıyor, böyle rezalet olmaz.. bu leş tayfa her konuda avrupayı örnek alır örnek gösterir, gidip onların tuvalet terliği olmaya hazır bir ruh halleri vardır, köpek konusunda avrupa ne yaptıysa biz de onu yapalım deniyor, bunlar havlayıp duruyor.. tamam lan öldürülmesin köpekler, uyutulsun ama.. avrupalılar uyutmuyor mu?? biz de uyutalım
https://twitter.com/tashecon/status/1814189817724326344
timothy türk-ingiliz ilişkilerini son 25 yılın en iyi noktasında diye tanımlamış.. reis yeni başbakanı karizmatik bulmuş, kıçı başı oynamıyo ötekiler gibi demiş..
inşallah nato zirvesi sorunsuz geçmiştir tr açısından, dandik bi durum varsa bu moodys denen orssp evladdı çift kademe artış açıklamaz.. nasıl derler, ihtiyatlı iyimser olucam bu akşam içn
Altına bugün basmışlar, tabii biz dünkü kitleme hareketinden şüphelenmiştik,
Neyise fazla bi düşüş gelmez muhtemelen yatay takılır bi süre
Tabii biz daytradeci olduğumuz için her hareketi fırsata çevirmek için mücadele ederek paraları katlamaya çalışıyoruz :kahkah:
Endekis vob flat devam, henüz netlik bir kazanç fırsatı göremiyorum
Aslında daytradecilik işi iş değil, şöyle usak gibi bi hisseyi zamanında alsak köşeyi çok kolay dönerdik, bugün 11.tavanını yaptı
Şöyle bir hisseye denk gelemedik mınakoyu :drunk:
Way bee
Bugün endekis vob değilde hisse bazlı vob takılıcam
Piyasa bi denüşük geldi
Sanırsam timsah gözyaşları eşliğinde avını bekliyorsun Erol abi :he:
Şaka maka bugün fevkaladenin fevkinde bir kazanç yabmamız lazım, müthiş şekilde fırsatlar olur gibime geliyor :cheers:
https://i.hizliresim.com/ldottm4.gif
https://i.hizliresim.com/7ikt1t2.png
30-endeks hafta başından beri 12000- 12250 bandında sıkışık kaldı, yeşil ortalama 5-günlük ortalama 12.060 oraya kadar sarkabilmesi eşyanın tabiatı.. normalde bakınca tepede mal yediriyorlar demek lazım.. oraya asmış havucu, moodys havucunu, gelene geçene veriyor diye bakmak gerekir.. ama ??
işte bu yüzden, tam bu yüzden tam tersine bi hareket çekecek diye bekliyorum
Ben pala olsam bugün kan kırmızı akşam bazarı yapardım, haftasonu gelen moodys not artışına göre pteside tavan açardım
Ve
Müthiş soygun olurdu
Tam soyguncu gibi olmuya başladık ellam :kahkah:
tabii ki bu işlerin ekonomik bi boyutu da var ama bu itçi-köpekçi tayfanın arsızlığı sadece bununla izah edilemez.. bu tayfa başka her konuda batıyı örnek alırlar, herhangi bi konuda -bu iş fransada ingilterede şu şekilde yapılıyor dendi mi, bunlar için konu kapanır, artık tartışılamaz doğru odur, avrupalılar öyle yaptıysa biz de illa ki öyle yapmalıyız diye dayatırlar, tartışma kabul etmezler, hemen hakaret etmeye başlarlar
avrupa şehirlerinde sokaklarda köpek göremezsin, hepsini öldürmişler, tekini bile sağ komamışlar.. bu boyutta bi katliam yapalım diyen yok, ama hastalıklı saldırgan sürü halinde tehlike yaratan köpekler etkisiz hale getirmek lazım.. bu kadar basit.. mecliste çıngar çıkarmaya çalışan o mebus karılar, o mendebur sürüsü insanda şiddet duygusunu körüklüyor
microsoft pre-market 432 işlem görüyor, en düşük 425 görmüş yani yüzde 4 eksi görmüş, şuan eksi 2.. açılışta basmak lazım, put opsiyonu alıcan ama deep out-of-money, tahta yüzde 6-7 aşağı yapsa para eden cinsinden put opsiyonları
neymiş efendim 3 trilyon 270 milyar dolar piyasa değeri varmış.. ulan bsg, siz evvela en temel ürününüzü doğru dürüst çalıştırın amq çoccukl4rı, 3.nokta bilmem ne kadar trilyon dolar ediyomuş, bizim bistin takasın toplamı 0.1 trilyon
Soyguncu herif fışkırttırdı, demek ki stratejisi ters
Hmmmm
O zaman bugün fışkırttırırıp akşama direk dikip yeşil mum yakıp haftasonu gelen moodys not artışına göre pteside devre kestirerek açılış yabcak zalımınoğlu büyük soygun peşinde olmalı kerata
O zaman denüşük oynamam icap ediyor, bu kadar flat yeterli, bi siftah yapacam
12750 den şortumu giydim
saat 14:00 gün ortlaması 12.708, bunun üstüne attı, al sinyali gibi..
tabii her an için aniden 12.700 altına hızlıca akar, stop ettirmeye çalışır, falan.. ihtimal tabii, ama kapanışın pozitif tonda olması daha büyük ihtimal, full long devam
Restini gördüm pala, poz. artırıyorum
1 cetun daha :he:
Ereğli yüzde 2 artıdan yüzde 1bucuk eksiye geldi
Her tahtada buram buram tuzak mevcut
Gübre fabrikalarına fena döşüyorlar dayucuğum, bistteki ralli onla başlamıştı 2 sene önce
Herifte aynı benim gibi, endekis vobdan kazandıklarını petkoya yatırıyo hergele :he:
Leeds United, efsane takım.. leeds'in özelliği taraftarındadır, bizdeki göztepeliliğe benzer, leeds taraftarı olmaktan ayrı bi gurur duyarlar.. neyse 5-6 sene evvel bi british herifle görüşüyoruz yaşı benden biraz daha büyük- torun center kot altına bahçe ofisleri yapmış bi de trgyo, alanın her santimetrekaresini değerlendirmiş, işini çok biliyo torun- şudur budur konuştuk, sordum hangi takımı tutuyon diye, dedi -leeds.. deyince ben maçı hatırlattım -do you remember? dedim çok bozuldu anında indi suratı, o deminden beri üstten konuşan küstah ingiliz gitti, suspus oldu, konuyu değiştirmek istedi, ben devam ettim -o ilk golü hatırlıyormusun, işte tam şu anda hakan şükürün kafayı vurduğu noktadayız !!
alisamiyen stadı sonra satıldı ve yerine torun center inşa edildi, kot altında kalan bahçe ofislerin içnde yürüyorduk
https://i.hizliresim.com/68og07y.png
30-endeks mayıs tepesine geldi dayandı, bütün haftayı ath hemen altında geçirdi, hiç salmadı aşşaya
benim anladığım pala burayı gaple geçmek istiyor, 2 barem oyunu..
yada belki de moodys 1 baremle yetinecek, pzt eksi açılacak, çift tepe yapmış olacak
artı gap senaryosu daha yüksek ganyan veriyor, eksi gap ihtimali daha düşük.. pazartesi açılış için diyorum