eur/usd paritesi 2020 başında 1.05 bir yıl içinde 1.25 yapmış
bu hesaba göre ya avrupa yada abd enflasyonu yüzde 20 hatalı açıklıyor
fed başkanını aradım, çaldı açmadı, mesaj yazdım- düzeltin bu işi dedim
Printable View
yapma dostum..kim takar elvanı..öyle bir şey olsa o gece görevden alınır, yenisi atanır...ben zamanlama olarak bilinçli bir operasyon çekildiğini düşünüyorum..hatta nas mas bilerek dolar yukarı itildi...ileride bu dönemle ilgili çok şey okuruz..yargılanma olur mu, bir şey çıkar mı bilmem.
ama bu operasyonu yapanla, vadeli piyasalarda sabah alelacele dövizde marjı %80 e çıkan aynı kişiler..hepsi organize suç örgütünden yargılanmalı ileride, iktidar değişince tabi.
Konusmaya basladı... :)
90 lı yıllarda döviz ihtiyacı yüzünden bu ekonomik program denenmiş..ama krizle sonuçlanmış..borsa 1998 de 46 dan 18 e kadar düşmüş..ve siyasetçiler bu yöntemin tekrar yapılmaması için uyarmış..
o zamanlar yurtdışı dövileri çekmek için yapılmış..şuanda da günü kuratarmak için vatandaşın dövizine çökmeyi istiyorlar..daha kötü bir durum yani..
Cauti..
Tabiki hepsi bilinçli idi..
Burada sayfalarca kaç kere yazdık..Ben sindoma..
BOFA yı yabancı falan sananlar vardı zamanında forumda..Değil dedikk..
Nebati çıkmış yabancı satışı diyor..:oleyo:
Bir yandan eylem diğer yandan benzin dökmek ateşe..Devamlı faiz nass falan..
Yargılama falan geç..
Bu işin yargısı olmaz isbatıda olmaz..
Zaten ona gelene kadar..
Geçen sene naci de süper operasyon idi..
Sonra marttaki çift taban..
2018 rahip de buna benzer idi..
Ama şunu da söylim..Adım adım islam devleti olma yolundayız..
Bu hareketi de pek kimse anlamadı islami açıdan..
Aynen kardeşim. Babamla her görüşmemizde kavga oldu. Beni düşman gibi görüyor. 7 Gr altın borcum vardı birine 7 Gr altın verde şunu ödeyeyim dedim vermem dedi. Ona iki tane ev aldık kredi çektim bana 10 gremse atladı. Evlerin tadilatıni cebimden yaptırdım. Şu an sanki beni düşmanim ben onun için. Bende en son resti çektim otomatik faturaları için parasını vemezsen kesilir ben karışmam dedim. Düştüğümüz duruma bak sabah akşam ahaber seyrede seyrede.