Originally Posted by
sindoma53
İşaretlediğim bölüme cvp şöyle vereyim lütfü beyin önüne bu yapılan sistem daha önce gelmiş imzalamamış deniliyor geçe kalma nedenleri bu olabilir ,
Diğer bir konu endeksi kredili işlemler ve cüzi girişle ivme kazandıran bademcuk spor cuma kapanışlarının çoğu onların olma ihtimali mevcut , RTE program açıklıyor dolar ve mevduatla ilgili o gece hemen 1 milyar dolar satılıyor, TV ye hemen uzmanlar çıkarılıyor dersine çalışmış olarak önüne konulan soruları cevaplıyor.
bak RTE yine konuşuyor dinliyelim

yapma dostum..kim takar elvanı..öyle bir şey olsa o gece görevden alınır, yenisi atanır...ben zamanlama olarak bilinçli bir operasyon çekildiğini düşünüyorum..hatta nas mas bilerek dolar yukarı itildi...ileride bu dönemle ilgili çok şey okuruz..yargılanma olur mu, bir şey çıkar mı bilmem.
ama bu operasyonu yapanla, vadeli piyasalarda sabah alelacele dövizde marjı %80 e çıkan aynı kişiler..hepsi organize suç örgütünden yargılanmalı ileride, iktidar değişince tabi.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri