Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8014 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İşaretlediğim bölüme cvp şöyle vereyim lütfü beyin önüne bu yapılan sistem daha önce gelmiş imzalamamış deniliyor geçe kalma nedenleri bu olabilir ,
    Diğer bir konu endeksi kredili işlemler ve cüzi girişle ivme kazandıran bademcuk spor cuma kapanışlarının çoğu onların olma ihtimali mevcut , RTE program açıklıyor dolar ve mevduatla ilgili o gece hemen 1 milyar dolar satılıyor, TV ye hemen uzmanlar çıkarılıyor dersine çalışmış olarak önüne konulan soruları cevaplıyor.
    bak RTE yine konuşuyor dinliyelim
    yapma dostum..kim takar elvanı..öyle bir şey olsa o gece görevden alınır, yenisi atanır...ben zamanlama olarak bilinçli bir operasyon çekildiğini düşünüyorum..hatta nas mas bilerek dolar yukarı itildi...ileride bu dönemle ilgili çok şey okuruz..yargılanma olur mu, bir şey çıkar mı bilmem.

ama bu operasyonu yapanla, vadeli piyasalarda sabah alelacele dövizde marjı %80 e çıkan aynı kişiler..hepsi organize suç örgütünden yargılanmalı ileride, iktidar değişince tabi.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    yapma dostum..kim takar elvanı..öyle bir şey olsa o gece görevden alınır, yenisi atanır...ben zamanlama olarak bilinçli bir operasyon çekildiğini düşünüyorum..hatta nas mas bilerek dolar yukarı itildi...ileride bu dönemle ilgili çok şey okuruz..yargılanma olur mu, bir şey çıkar mı bilmem.

ama bu operasyonu yapanla, vadeli piyasalarda sabah alelacele dövizde marjı %80 e çıkan aynı kişiler..hepsi organize suç örgütünden yargılanmalı ileride, iktidar değişince tabi.
    Cauti..
    Tabiki hepsi bilinçli idi..
    Burada sayfalarca kaç kere yazdık..Ben sindoma..
    BOFA yı yabancı falan sananlar vardı zamanında forumda..Değil dedikk..
    Nebati çıkmış yabancı satışı diyor..

Bir yandan eylem diğer yandan benzin dökmek ateşe..Devamlı faiz nass falan..
    Yargılama falan geç..
    Bu işin yargısı olmaz isbatıda olmaz..

Zaten ona gelene kadar..

Geçen sene naci de süper operasyon idi..
    Sonra marttaki çift taban..

2018 rahip de buna benzer idi..

Ama şunu da söylim..Adım adım islam devleti olma yolundayız..
    Bu hareketi de pek kimse anlamadı islami açıdan..

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

Bazen diyorum ya bazı şeyleri duyup anlatamıyoruz diye ,
    bunları son 2 senede çok yaşadım inanmadığı herşey doğru çıktı cauti,
    Lütfü bey Davutoğlunun ekibinden girdi Ak partiye zamanında bıat herşeyin önüne geçer bu sistemde , çoğu korkudur bıatın ama Allah korkusu değil , kul korkusu ,koltuk korkusu o hikayenin içinde bu geçiş piyasaya yeni naci Ağbal malzemesi olmasın diye yapıldı.pazılalara biraz bu yönde bak eksik parça dolarla işimiz yok neden dolar sürdüler piyasaya istifa süreci ile alakalı daha başka olaylarda vardır benimki sadece harmanlama diyelim.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •