yapma dostum..kim takar elvaný..öyle bir þey olsa o gece görevden alýnýr, yenisi atanýr...ben zamanlama olarak bilinçli bir operasyon çekildiðini düþünüyorum..hatta nas mas bilerek dolar yukarý itildi...ileride bu dönemle ilgili çok þey okuruz..yargýlanma olur mu, bir þey çýkar mý bilmem.
ama bu operasyonu yapanla, vadeli piyasalarda sabah alelacele dövizde marjý %80 e çýkan ayný kiþiler..hepsi organize suç örgütünden yargýlanmalý ileride, iktidar deðiþince tabi.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Konusmaya basladý...![]()
90 lý yýllarda döviz ihtiyacý yüzünden bu ekonomik program denenmiþ..ama krizle sonuçlanmýþ..borsa 1998 de 46 dan 18 e kadar düþmüþ..ve siyasetçiler bu yöntemin tekrar yapýlmamasý için uyarmýþ..
o zamanlar yurtdýþý dövileri çekmek için yapýlmýþ..þuanda da günü kuratarmak için vatandaþýn dövizine çökmeyi istiyorlar..daha kötü bir durum yani..
Cauti..
Tabiki hepsi bilinçli idi..
Burada sayfalarca kaç kere yazdýk..Ben sindoma..
BOFA yý yabancý falan sananlar vardý zamanýnda forumda..Deðil dedikk..
Nebati çýkmýþ yabancý satýþý diyor..
Bir yandan eylem diðer yandan benzin dökmek ateþe..Devamlý faiz nass falan..
Yargýlama falan geç..
Bu iþin yargýsý olmaz isbatýda olmaz..
Zaten ona gelene kadar..
Geçen sene naci de süper operasyon idi..
Sonra marttaki çift taban..
2018 rahip de buna benzer idi..
Ama þunu da söylim..Adým adým islam devleti olma yolundayýz..
Bu hareketi de pek kimse anlamadý islami açýdan..
Aynen kardeþim. Babamla her görüþmemizde kavga oldu. Beni düþman gibi görüyor. 7 Gr altýn borcum vardý birine 7 Gr altýn verde þunu ödeyeyim dedim vermem dedi. Ona iki tane ev aldýk kredi çektim bana 10 gremse atladý. Evlerin tadilatýni cebimden yaptýrdým. Þu an sanki beni düþmanim ben onun için. Bende en son resti çektim otomatik faturalarý için parasýný vemezsen kesilir ben karýþmam dedim. Düþtüðümüz duruma bak sabah akþam ahaber seyrede seyrede.
Yer Ýmleri