Gram ahlakı olan troller şunu kabul etsin...bu hareketi neden dolar 13-14-15-16-17-18 diye giderken yapmadın...neden bekledin...zaten 13-14 isteyen kendileriydi diyeceksiniz..o zaman 14 geçilince ya da 15 te yapsan...biliyoruz ki hazırlıklar haftalar önce yapılmış..reklam filmi bile çekilmiş yahu..bir biz duymamışız yani..saray kadrosu, yandaşı vs herkes biliyormuş mevzuyu.
intikam denecek..dolar alanların eli yansın istendi denecek...ama altın alanın da, araba alan satanın da neredeyse toplumun elinde para ya da mal olan neredeyse tümü etkilendi bu işten.
peki burada eli yanan, bir şekilde canı acıyan dönüp oy verir mi sana...burada tasarım hatası yapıldı bence.
bir karar aldım...eskiden siyasi görüşü nedeniyle kimseyi dışlamıyordum..elimden geldiğince yardımcı oluyordum..artık kardeşim bile olsa salakça destekleyen kimseyle işim olmaz..herkes kendi salaklığının neticesine katlansın..yakınım bile olsa destek olmazk, bu sapkın düzene destek olmak manasına geliyor maalesef.
Son düzenleme : Cautionary; 22-12-2021 saat: 12:23.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri