Sayfa 294/1002 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. bugün için viop margin call toplamı
    1 milyar 417 milyon TL

bu boyutta bi rakamı daha evvel hiç duymamıştım, 300- 400 milyon olurdu en babası

2.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    çünkü şu an oraya hereke ediyor. sen 20-30 olacağını nasıl hesapladın. ayrıntılı bir açıklasan da biz de öğrensek.
    ben 20-30 hesaplamadım ama 20-30 diyenlerin kaba hesabı genel makro ekonomi kurallarına göre şudur (bunu iyi oku öğren) : kur iki ülke arasındaki enflasyon farkı kadar oluşur. ABD enflasyonunu %6-7 kabul et bizimkinden çıkar. Kur işte o olur -+. Geri kalanı spekülasyonla oluşur.
    Şimdi senin 10-12 hesabına anlat da öğrenelim senden de bişeyler.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    vallahi ben chp ye oy verdim ama burada da yazdım benim içim rahat değil gidip hdp ile yakınlaşması beni çok rahatsız ediyor diye...vatanını seven hiç kimse gidip terör destekçileri ile el ele tutuşmaz...ama bunu sadece chp yapmıyor...haburu, dolmabahçeyi ,çözüm sürecini, trtde aponun kardeşini v.s. bunları da unutmadık...ülkede menfaat, adam kayırmacılık malesef her dönemde oldu...yine olacak...keşke olmasa...o zaman bu ülkeyi kimse tutamaz...ama o günleri biz görür müyüz ben sanmıyorum...belki torunlarımıza nasip olur...çocuklarımızda göremez bence...
    Her söylediğinizde haklısınız... İnşallah dediğiniz gibi olur Dostum.. İnşallah...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

4. Döviz ve hayat pahalılığı üzerinde kitleleri ayaklandırmak ve iktidar değiştirmek için kurgulanan oyun şimdilik çöktü,oyunu kuranlar ve destekçileri tam bir bozgun yaşıyor..tıpkı Gezi Kalkışması,17-25 Aralık,15 temmuz ve2018 kur saldırısı gibi...bu sayfada dolar 16 TL iken cebinizdeki harçlığı dövize yatırın,gıda stoku yapın,paranızı bankadan çekin diye reklam verenler ya yok oldu,ya da sus pus oldu...

5.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    KaraKemal 3 ay önceki MB faiz indirimi öncesi aynı gün cortladığımız dolarların aşkına bu DPT müsteşarının da
    bir şey bilmediğini yaz.
    allah aşkına, yüz kere yazdım- bu işin 70lerle 80lerle en ufak bi alakası yok..
    YOK

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Gram ahlakı olan troller şunu kabul etsin...bu hareketi neden folar 13-14-15-16-17-18 diye giderken yapmadın...neden bekledin...zaten 13-14 isteyen kendileriydi diyeceksiniz..o zaman 14 geçilince ya da 15 te yapsan...biliyoruz ki hazırlıklar haftalar önce yapılmış..reklam filmi bile çekilmiş yahu..bir biz duymamışız yani..saray kadrosu, yandaşı vs herkes biliyormuş mevzuyu.

intikam denecek..dolar alanların eli yansın istendi denecek...ama altın alanın da, araba alan satanın da neredeyse toplumun elinde para ya da mal olan neredeyse tümü etkilendi bu işten.

peki burada eli yanan, bir şekilde canı acıyan dönüp oy verir mi sana...burada tasarım hatası yapıldı bence.

bir karar aldım...eskiden siyasi görüşü nedeniyle kimseyi dışlamıyordum..elimden geldiğince yardımcı oluyordum..artık kardeşim bile olsa salakça destekleyen kimseyle işim olmaz..herkes kendi salaklığının neticesine katlansın..yakınım bile olsa destek olmazk, bu sapkın düzene destek olmak manasına geliyor maalesef.
    İşaretlediğim bölüme cvp şöyle vereyim lütfü beyin önüne bu yapılan sistem daha önce gelmiş imzalamamış deniliyor geçe kalma nedenleri bu olabilir ,
    Diğer bir konu endeksi kredili işlemler ve cüzi girişle ivme kazandıran bademcuk spor cuma kapanışlarının çoğu onların olma ihtimali mevcut , RTE program açıklıyor dolar ve mevduatla ilgili o gece hemen 1 milyar dolar satılıyor, TV ye hemen uzmanlar çıkarılıyor dersine çalışmış olarak önüne konulan soruları cevaplıyor.
    bak RTE yine konuşuyor dinliyelim

7. şu an kafa karışıklığı ve panik işlemler oluyor sis perdesi dağılıp 1-2 gün sonra herşey oturuşunca neler olacağını hep birlikte izleyeceğiz temennimiz doların daha da düşmesi hatta 10 altına çekilmesi temennimim o olmasına rağmen mevduatttan önce olan şartların hiç birinde değişim yok izleyelim bakalım neler olacak
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bugün için viop margin call toplamı
    1 milyar 417 milyon TL

bu boyutta bi rakamı daha evvel hiç duymamıştım, 300- 400 milyon olurdu en babası
    Empati kuruyorum ve kendimin MC'ye maruz kaldığımı düşünüyorum. Direkt gözümün önünden çocuğum eşim geçiyor ve onların geleceğini düşünüyorum. Yazık bu insanlara cidden yazık.

Sayfa 294/1002 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •